Európa Liga forduló: A Farkasok visszavágtak a győzelemért, míg a Rangers döntetlent játszott Portóban

Nuno Espírito Santo szerint meg kell találnia a Wolves lassú indulásának okát annak ellenére, hogy 2–1-re megnyerte a Slovan Bratislavát az Európa Ligában. szintező, üdvözlő visszatérő győzelmet aratott a látogatók számára. Csak akkor romlott el, amikor Diogo Jotát elküldték, miután mindössze 73 másodperc alatt két sárga lapot gyűjtött be. K.

“Mindenki boldog, az első félidő nem volt olyan jó, de a második félidő nagyon jó volt” – mondta Nuno. „Ezt elemeznünk kell, miért kellett ekkora erőfeszítés a második félidőben.Az első félidőben nem játszottunk olyan jól, kaptunk egy gólt, és ezt nem tudjuk megtenni. ”

A 20 333 közönség többsége 14 éven aluli volt, Pozsony pedig akkor adott jegyet, miután eleinte azt mondták neki, hogy Játsszon a játékkal az Uefa zárt ajtók mögött, a rajongók rasszista viselkedése miatt a rájátszás során.

Nuno elmondta: „Nem számítottunk rá, hogy ilyen stadionban fogunk játszani, de az üzenet egyértelmű volt. A gyerekek jól érezték magukat, mert néhány ember Bet365 rosszul cselekedett. Azt hiszem, ez jó üzenetet küld. Jó környezet volt. ”

A Rangers védője, Connor Goldson azt állította, hogy különféle rakétákkal találták el a portói 1–1-es döntetlen során.A középső védő szerint Alfredo Morelost is lesújtotta, amikor az Estádio do Dragão 1–1-es döntetlennel ünnepelte a Rangers egyenlítő gólját.

Goldson rámutatott, mi történt a játékvezetővel a kolumbiai 44. perc után. cél. Azt mondta: „Sok öngyújtót és érmét dobtak. Elütöttem egy öngyújtót és egy érmét. Azt hiszem, Buffot [Morelos] is eltalálták. Ez őrület. Megértem, hogy rajongok a csapata iránt, ugyanakkor eljutottak hozzánk, hogy figyeljenek minket arra, hogy megpróbáljunk mindent megtenni a saját csapatunkért. Nem hinném, hogy ez elfogadható. ”

A Rangers menedzsere, Steven Gerrard azt mondta:„ Úgy gondolom, hogy ez volt a legjobb teljesítményünk Európában nagy részekben.Ha ezt következetesen megtaláljuk, akkor ezt a csoportot egészen a vezetékig toljuk. ”

Mivel a Young Boys 2–0-ra legyőzte a Feyenoordot, hogy először üljön, Gerrard csapata egészséges helyzetben van, a háromból kettő megmaradt Bet 365 mérkőzések a G csoportban az Ibroxnál.

A D csoportban a Sporting 1–0-ra verte a Rosenborgot, Yannick Bolasie pedig megszerezte a játék egyetlen gólját. A csoport másik meccsén Sian Massey-Ellis (balra) lett az első angol nő, aki férfi európai meccsen végzett. A PSV Eindhoven és a LASK 0–0-s döntetlenjén az egyik játékvezető volt. Facebook Twitter Pinterest Sian Massey-Ellis vezeti a sort a 0–0-s döntetlen mellett a PSV Eindhoven és a LASK között.Fotó: Pro Shots Photo Agency / Pro Shots / Sipa USA

A védő, Teun Koopmeiners kétszer is betalált, amikor az AZ Alkmaar 6–0-ra rúgta az Astanát, és ezzel feljutott az L csoport második helyére.