Az Inter várja a választ Škriniartól. Optimisták vagyunk, jön a Milan táborából

Néhány hónappal ezelőtt az Inter Milan kockázatos lépésre szánta el magát, amikor visszautasított egy igen érdekes pénzügyi ajánlatot Milan Škriniarért. Az olasz klub szeretné megtartani a szlovák védőt, és ajánlatot is tett az együttműködés meghosszabbítására, de jelenleg néhány hétig vár a játékos és Bet365 ügynöke válaszára…

A találgatások oka a jelenlegi szerződése, amely csak a szezon végéig érvényes, és emiatt a Paris Saint-Germain nagyon hangos. A francia bajnok hatvanmillió eurót ajánlott és elbukott, az Inter nyolcvanmilliót követelt, majd az ajánlat elutasítása után maga is munkába állt.

“Érdekes ajánlatot tettünk Milan Škriniarnak egy új szerződésre, mert számítunk rá, és szeretnénk, ha maradna. Most már rajta múlik, optimisták vagyunk” – árulta el Piero Ausilio, a Nerazzurri sportigazgatója.

A szlovák védő februárban ünnepli huszonnyolcadik születésnapját, és a Sampdoriánál eltöltött Bet 365 sikeres megbízatása után 2017 júliusában költözött az Appennini-félsziget északi részére. Eddig 236 mérkőzésen lépett pályára az Interben, és tizenegy gólt is szerzett, az első meccs óta a kezdőcsapat szerves része.

Sajtóhírek szerint Škriniar hatmillió eurós új fizetést kaphat, míg az Inter további egymillió eurót fizethet neki bónuszként. A helyzetet azonban továbbra is figyelemmel kíséri a PSG, a francia klub a nyáron évi tízmilliós fizetéssel járó Bet365 szerződést ajánlott a játékosnak.