Labdarúgásátadási pletykák: Mesut Özil elhagyja az Arsenalt a Fenerbahce felé?

Miközben nincs pontosan egy-két bobuk, Emre Sarigul, a közelmúltban a Guardian-ben írt török ​​labdarúgó-szakértő azt mondja, hogy a Fenerbahce új elnöke, Ali Koc „kötelessé tette a spirális adósságok rendezését. , jelenleg megdöbbentő 621 millió eurónál áll. Mivel három évig fennmarad a heti 350 000 font értékű szerződése, Özil nem fog olcsóbb lenni. Ezenkívül 29 éves korában egy ilyen üzlet alig illeszkedik a török ​​klub új politikájához, amely Bet365 szerint csak fiatal játékosokba fektet be.Kissé hihetőbb spekulációk során úgy gondolják, hogy a Manchester United szintén figyelemmel kíséri az Arsenal játékos helyzetét. Ez körülbelül 40 millió fontot tesz ki. A Nemzetek Ligája és a Wycombe Marcus Bean – Labdarúgási hét. Olvassa tovább

A jövő nyáron lejáró szerződés szerint a Cesc Fàbregas január óta szabadon megbeszélheti jövőjét a külföldi klubokkal, de a Chelsea a következő ablakban eladhatja, így munkáltatói pénzt szereznek, ahelyett, hogy szabad ügynöknek engednék.A spanyol úgy tűnik, hogy felesleges a követelményekhez képest a Stamford Bridge-n, ahol Jorginho, N’Golo Kanté, Ross Barkley és Ruben Loftus-Cheek előtte vannak, csúfolásos sorrendben, és mindkét milánói klub érdeklődése azt jelenti, hogy a Chelsea szankcionálhatja távozását.

Annak ellenére, hogy szezonja elején van – emlékszel a Cardiff elleni horror show-ra? – A brazil középpályás, Kenedy meg akarja fordítani a dolgokat, és nyári visszahívást szerezhet magának a Chelsea-ba. “Remélem, hogy ebben az évben jó Bet365 szezonot tudok készíteni a Newcastle számára, és visszatérhetek a Chelsea-ba folytatni” – mondta. „Van egy álmom, hogy visszatérjek és bajnok lehessenek a klubban.” Mivel a klubja még nem biztosítja a szezon első győzelmét, a Newcastle-szurkolók teljes mértékben mögötte állnak annak érdekében, hogy újra felfedezzék a tavalyi szezon kiváló formáját. Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg a napi labdarúgó-e-mailt.

És végül Hirving Lozano, a mexikói csillagjátékosok a Bet365 világkupán, egy keresett ember.Az Atlético Madrid úgy érti, hogy csatlakozott a Manchester Unitedhez, a Barcelonahoz és a Borussia Dortmundhoz a csodálkozók listáján, és örömmel látta a 23 éves PSV Eindhoven szélsőjét.