Kim Little: “Hihetetlen pár nap volt Skóciában és az Arsenalban”

Kevés volt az Arsenal középpályájának szívverése a klubban folytatott két varázsa során, valamint a Seattle Reign-szel és a Melbourne City-vel az idők között, és hasonlóan fontos szerepet játszik a nemzeti csapatában.

illeszkedés, Skóciának meg kellett győznie Albániát és jobb svájci eredményeket kellett elérnie az automatikus kvalifikáció biztosítása érdekében. Ez kicsi volt, Lizzie Arnot segítette, aki gólt szerezte a Skóciát előrehozó röplabda előtt, mielőtt Jane Ross hozzáadta a győztest. Skócia női labdarúgói segítenek megkönnyíteni a 20 év of hurt Bővebben

Miért illeszkedik? Mivel tavaly a Little-t és a Manchester United Arnot-t ACL-sérülésekkel kényszerítették ki a Shelley Kerr Euro 2017-es csapatából, míg Ross az első játékban vállsérülést vett fel.

Skóciát a futás közbeni sérülések Bet365 pusztították el. az első nagydöntőbe.A Manchester City Jen Beattie és az Arsenal Emma Mitchell még kettő volt a kezelési asztalon Hollandia helyett.

Ennek ellenére annak ellenére, hogy csoportjukban még mindig harmadik helyezést értek el, két gól fél a helyről az elmúlt 16-ban. Az Euro 2017 milyen lenne a verseny a skótok számára. Most, egy teljesen felszerelt csapattal kiegészítve kvalifikációs csoportjukat, várakozásuk van egy leánykori világkupával, és végül a kislányt egy globális közönség látja.

“Hihetetlen volt hét-tíz nap, – mondja vissza a középpályás szerényen. „Olyan szeretettel veszem minden játékot és tapasztalatot, amilyen jön, tehát nem valami olyan, amire én gondolkoztunk, vagy túl sokat gondolkodtunk.Személyes számomra szokatlan érzés, és azt hiszem, valószínűleg a csapat számára is, mert soha nem tapasztaltunk közvetlen kvalifikációt az elmúlt napon, és miután összetettük. ”

28 éves korában Littlenek még van ideje oldalán, de a további sérülések félelme veszélyezteti annak esélyét, hogy Franciaországba utazzon, elkerülhetetlen. „Úgy gondolom, hogy valószínűleg természetes attól tartani, mint játékos, különösen, ha korábban Bet365 már rajta voltál. Félek egy kicsit, de ez nem akadályozza meg vagy akadályozza meg engem abban, hogy olyan izgatott vagyok. ”

Skócia részesül előnyben a Little, Mitchell és Lisa Evans Arsenal szilárd kontingensének és egy olyan csapatnak, amely együtt nőttek fel. „A játékoscsoport, amellyel a nemzeti válogatottban van, sokan, főleg a csapat magja, évek óta együtt vagyunk.Két legjobb barátommal, Jenny-vel [Beattie] és Rachel-lel [Corsie] is klubos szinten játszottam, hasonló korúak vagyunk, és nyilvánvalóan Lisa és Emma itt az Arsenalban.

“Csak hozzáteszi egy kicsit, ez egy kielégítő érzés, amikor meg tudjuk csinálni olyan emberekkel, akiket mindennap láttok, és sok időt töltöttek vele. ”

Klubszinten is a dolgok kezdik kattintani. Az Arsenal legyőzte a West Ham 3-1-et a Continental Cup-on, és vasárnap megnyitó WSL-mérkőzésükön öt neveztek el Neil Redfearn Liverpoolja mellett – mind Little, mind Evans pontozásával. Facebook Twitter Pinterest Kim Little az Arsenalból az Arsenal távoli fotófotója során.Fénykép: David Price / az Arsenal FC a Getty Images-n keresztül.

A tavalyi átmeneti csapat voltak, és a rossz indulás eredményeként gyorsan lemaradtak a Chelsea-tól és a Manchester City-től, amelynek eredményeként a Bet365 menedzser Pedro Martínez Losa októberben távozott. Az ausztrál Joe Montemurro alatt új utazásra indultak. “Ez volt a következetességünk” – mondja Little. „Nyilvánvalóan elég nagy változás történt a tavalyi szezonban, amikor a menedzser bejött.

„ Joe azonnal javította a képességünket, hogy következetessé váljunk és nyerjünk játékokat, de megint azt hiszem, elkerülhetetlenül kedves. kúpos, nem tudtuk továbblépni.Az akkori csapat mérete, sok sérülés, és magam is csak visszatértem, megmutatta az eredményeket. ”Női szuper bajnokság: beszélgetési pontok a hétvégi akcióról Bővebben

Kevés volt már a Montemurro ismerete. az NWSL-szezon utáni Melbourne City-vel folytatott kölcsönbeszédéből, és ő jó benyomást tett. „Nagyon tetszett neki, ahogyan Joe dolgozott, tetszett az ülései, a filozófiája, csak az ő viselkedése és az, hogy milyen személyiség.Ha valakivel szemben képes személyesen kapcsolatba kerülni, az sokat segít a dolgok foci oldalán. ”

Most, amikor Viktoria Schnaderbeck csatlakozik a müncheni Bayernből, Lia Wälti és Tabea Kemme a Potsdam turbina és Pauline Peyraud- A lyoni Magnin úgy néz ki, mint a cím kihívója. „Most együtt voltunk egy előszezonban, kaptak néhány nagyszerű új jelölést, amelyek szerintem befolyásosak lesznek, és folyamatosan megismétlem a lányoknak:„ Minden játékot úgy játssz, mintha ez a legfontosabb játék, amelyet valaha játszol. – Csak az egész évben meg kell valósítanunk a következetességet és ezt a mentalitást. Nem kétséges, hogy megvan a képességünk és tehetségeink, hogy a legjobb csapat legyenek.Ilyen nevetségesen tehetséges játékosok vannak itt. ”

Kis lehetett volna klubja, amikor a seattle-i ideje véget ért, de egy második varázslatot választott London északi részén. „Nagyon sok történetem van az Arsenallal. Nagyon hűséges ember vagyok. Különböző ajánlataim voltak, de visszajöttem ide, mert láttam egy tervet, amit tényleg tudnék segíteni és fejleszteni, és visszatelepítettem ezt a csapatot, hogy Európa egyik legjobbja lehessen.

„Szeretem ezt a folyamatot, mintha minden apró darabot elvégezne, amit az emberek nem látnak a dolgok javítása érdekében, és igazán láttam, hogy itt a klub a helyes dolgokat csinálta, és csak meg kellett találnia az identitásunkat. ”Beszélési pontok