Cristiano Ronaldo újból sztrájkol Portugáliába, hogy kitöltse Marokkót

Fernando Santos többet akart látni Portugália támogató szereplőiből, de amíg Cristiano Ronaldóval rendelkezik, ez valószínűleg nem nélkülözhetetlen. Ronaldo azt tette, amit Ronaldo csinál. Veszélyes helyre került, gólt szerzett és döntő volt.

Nem számított, hogy ez nem volt egy vintage előadás, vagy hogy Portugáliát gyakran a labda üldözésére késztették. Megtették a munkát, és a második fordulóban egyik lábuk van. Ronaldo célja korán érkezett, és a spanyolországi 3-3-sorsolás során elért sportfogadás mesterhárma után vezet az Aranycsizma versenyéhez. A Aranycsizma állása: az Oroszországi világbajnokság 2018 legjobb gólszerzői. Bővebben

Ronaldo ma Európa minden idők vezető gólszerzője nemzetközi szinten, 85 góllal, felülmúlva Puskas Ferencét.Irán Ali Daei, a 109 éves korában az egyetlen játékos a világfociban, aki túlmúlta őt.

„Cristiano olyan, mint egy porti bor” – mondta Santos. „Tudja, hogyan lehet a legjobban finomítani képességeit és életkorát. Folyamatosan fejlődik, ellentmondásosan a többi szereplővel. Amit most csinál, nem az, amit három vagy négy évvel ezelőtt csinált, és nem az, amit majd néhány év múlva fog tenni. ”

Amit Marokkó adott volna Ronaldo élvonalbeli helyzetéhez. Nincsenek ilyenek, és ezért fejeződik be az első világkupa 1998 óta, ami szégyen, mert a Hervé Renard csapatának nagyon tetszett. Nordin Amrabat és Hakim Ziyech, a széles középpályás vezette, merészen vitték a harcot egy ellentámadó ellenfélre, és rengeteg szemet gyönyörködtető mintát vettek fel.De amikor esélyek voltak, mindegyik a második félidőben mindegyiket felrobbantotta.

Ronaldo a végtermékről szól. Marokkó nem. “Azok, akik tudják, hogyan kell játszani a büntetőtáblában – és a legtehetségesebb játékosok – különbséget tesznek” – mondta Renard, összefoglalva.

Ronaldo bátorságát soha nem sportfogadás kérdőjelezte meg, és a cél amikor beleesett egy fejlécbe, amikor Karim El Ahmadi csomagtartója a füle körül hullott. Portugália rövid sarokrendszert dolgozott ki, lehetővé téve João Moutinho-nak, hogy bepúpoljon az outswingerbe, és Ronaldo kapcsolata igaz volt, Marokkó jelölésével ellentétben.Rendkívül szokatlan volt, hogy Renard csapata olyan laza volt.

Renard fel volt idegesítve, hogy Pepe kihívása a Khalid Boutaïb közelében a közeli poszt felé nem maradt. – Az első szabálytalanság Boutaïb-tól származik – vágott vissza Santos. “Ha nem gól, akkor büntetésnek kell lennie.” nehéz a mozgáshoz és a tempóhoz széles területeken. Simanak látszottak, és bejutottak a portugál védelem mögé.

Amrabat a szellem szimbóluma volt. Miután öt nappal korábban tárgyaltak az iráni meccsről, fejvédővel játszott, de a korai szakaszban félretette. – Harcos – mondta Renard.A Fifa minden bizonnyal nincs megnyomva: protokolljai legalább hat napra utalnak az agyrázkódás és a játékba való visszatérés között.

Amrabat a 26. percben büntetést kiabált, miután Raphaël Guerreiro elől körbevágott. Megragadták egymást, még mielőtt Amrabat lement, de sem a játékvezető, Mark Geiger, sem a VAR-csapat nem mozdultak el cselekedni. Guerreiro látta, hogy egy sor karcolás jelet megvizsgál az oldalán az esemény után. Ronaldo

Renard meg akarta tudni, hogy miért nem végezték el a pálya áttekintését, és a játékosai panaszkodtak, amikor José Fonte tisztított Röviddel ezután terelték ki a Boutaïb-ot egy légi kihívás alatt a térségben. Ismét nincs bizalmatlanság.

Mehdi Benatia nem tudott reagálni a távoli poszton, hogy átalakítsa a becsapódást az első félidő leállási idején, ám Portugália a világosabb esélyekkel sportfogadás mobil rendelkezik az intervallum előtt.Guerreiro hirtelen futását követően Ronaldo szűk szélességben húzta a távoli posztot; Ronaldo szintén a Gonçalo Guedes-ben játszott, amelyet Munir El Kajoui Mohamedi tagadta meg. a lábán mozogva a folyamatban. Később az első félidőben Benatia-t egy másik vonalatra lefoglalták.

Marokkó továbbra is nyomást gyakorolt ​​a szünet után, és Santos eléggé aggódott, hogy 4-4-2-ről 4-5-1-re változjon.

“Nem vagyok elégedett a csapatom teljesítményével” – mondta. “Nem tudtuk volna megszerezni a labdát és nyomást kelteni. Több birtoklásra van szükségünk.Marokkó számára ez valószínűleg tisztességtelen eredmény, de ha célt tesz, akkor nyer. ”

Marokkónak megvan a nyílása, és csak egy csodálatos búvárkodás ment Rui Patrício által, az új Farkasok aláírása alatt, őrizve Younès Belhanda lepattogott fejléc. Kétszer Benatia intelligens mozdulatokkal hajtotta végre a körzetet, csak hogy vadul lőjön, miközben Ziyech belépett, és látta, hogy Pepe elterelte erőfeszítéseit a keresztirányon.

Ronaldo nem volt tökéletes. Két szabadrúgást robbant fel a terület szélétől a falba, és rettenetesen sípott, miután felhívta a hívó esélyt. Volt egy pillanat is a vége felé, amikor kapcsolatba kezdett a térségen belül, és lement. Szerencsés volt, hogy nem foglaltak le. De ismét Ronaldo megtalálta a módját a győzelemhez. Jelentkezzen a Fiver-re, a Guardian vicces és ingyenes napi e-mailjére a futball világáról. Játékos értékelése