A Real Madridnak meg kell félnie Liverpooltól a Bajnokok Ligája döntőjében, mondja Lovren

Sadio Mané és Dejan Lovren a Liverpoolban emelkedő hiedelmet magába foglalja, mivel a Real Madrid nem tart félelmet a Bajnokok Ligája döntőjében, és hogy a 12-szeres nyertesek a csapatnak a Kijev döntőjében félelmetesen kell közelednie.

< p> Lovren megköszönte Jürgen Kloppot a Liverpool büszkeségének helyreállításáért, miután a klub nyolcadik európai kupa döntőjében egy 7-6-os román vereséget ért el.Mané, aki a Stadio Olimpico félidős második szakaszában nyerte el a mobil sportfogadás pontozást, élete legjelentősebb pillanataiban leírt eredményeket és zavaros jeleneteket írta le.

Mindkét játékos jobban összpontosított a döntőre: Igazi május 26-án, és azt állította, hogy egy csapat, amely 46 gólt szerzett ebben a szezonban, az elmúlt négy évben nem lesz alacsonyabb szintű komplexum az európai bajnokokkal szemben. Jürgen Klopp thrash-fém stílusa angol hangzással ütközik | Barney Ronay Bővebben

„Miért kellene félnünk tőlük?” Kérdezte Lovren. – Nekünk félniük kell.Elég magabiztosak, de nem törődünk vele – a mi munkánkra összpontosítunk. Mané kibővült abban a bizalomban, hogy Liverpoolnak Klopp alatt van. „Őszintén hiszünk abban, hogy meg tudjuk verni őket” – mondta a Szenegál csatár, aki Mohamed Salah és Roberto Firmino-val a Liverpool 46 európai célja közül 31-re felelős.

nagy tiszteletet tulajdonítunk Madridnak, ők egyike a világ legjobb csapatainak, de mi Liverpool vagyunk – erősek vagyunk, és meg tudjuk verni a világ bármely csapatát. Úgy hisszük. Úgy gondoljuk, hogy oda tudunk menni és megverni őket. Ott fogunk menni és harcolni a rajongókért, a klubért, félelem nélkül harcolni és megnyerni a döntőt. Van a játékosok.Célokat szerezhetünk, megmutattuk, és nincs semmi félni számunkra. a félidőt extra időre vette. A 26 éves férfi azt mondta: „Őszintén szólva nem hiszem el, hogy az álom valóra vált. Ez annyit jelent ennek fogadás bónusz eléréséhez – mindenki boldog. Ez tényleg az egyik legjobb napom.

„Ez az egyik legnagyobb pillanat a futballban. Ezt mondhatom, mert ez a pillanat, amit nem mondhatsz, minden játékos számára van. Olyan kevés játékosra fordul elő, és én mondhatom, hogy ez az egyik legnagyobb pillanatom. Nagyon büszke vagyok arra, amit a csapat elért. Mindenki őrülten táncolt. Mindenki annyira boldog volt, együtt táncolva, együtt élveztük a pillanatot.Különös volt, hogy ebben a öltözőben, olyan hihetetlen pillanatban. ”„ A Liverpoolt a Real legendája fogja összeomlani ”- A spanyol sajtó a Bajnokok Ligája döntőjében További részletek

A Liverpool három döntőbe jutott, mivel Klopp helyett Brendan Rodgers vezetőként 2015 októberében: a Liga Kupa és az Európa Liga első kampányában, és most az európai labdarúgó elit versenye a harmadik. Miután elvesztette az első kettőt, és az elmúlt öt döntőjét, a Liverpool menedzser támogatta a játékosait, hogy megtörjék a sorozatot Zinédine Zidane uralkodó bajnokai ellen.

Lovren ragaszkodik ahhoz, hogy a csapat visszaállítsa a büszkeségét a német , függetlenül a kijevi eredményektől. „Sok mindent megváltoztatott a klubban, nemcsak a játékosok, hanem a klub körül – az emberek, megváltoztatta a mentalitást, hogyan gondolkodunk.Minden most pozitívabb. Még akkor is, ha néha nem játsszunk jó, mindig talál valami jóat, és nincs negativitás.

„Ezt megérdemli. Nem véletlen, hogy már 2013-ban elérte a Bajnokok Ligája döntőjét Borussia Dortmunddal. Visszaadta a klub büszkeségét. Mindenki úgy érzi, hogy mindenki él. Mindenkinek büszkén kell lennie, hogy van egy vezetője, mint ő.