Warren Gatland a tiszta világot célozza meg, hogy folytassa a világbajnokságot

Wales nem játszik különösen jól – a 9-6-os győzelmük Ausztráliában és az előző hétvége sikere Skóciával szemben a modern idők legrosszabb tesztjátékai közül kettő után jött, de lendületük van, ahogy a világbajnokság is megjelenik a Horizont.

Természetesen ez még nem történt meg, amikor a szerencséjükre vonatkoztak ebben a szerelvényben, mivel Wales első győzelme Ausztráliában 10 év alatt és 14 kísérlet volt. „meggondolatlan” betöltése Tovább

Ha a következő két mérkőzésen – Tonga és Dél-Afrika ellen – nyolcadik és kilencedik egymást követő győzelmüket gyűjtik össze, akkor egy másik hatodik lett volna, amikor az összes első nemzetközi versenyt megnyerte az első “Ez jó lenne, nem igaz,” mondta Warren Gatland, akinek az edzője fényesebbé válik, mintha minden elpirulna, mint például az Ausztráliával szembeni veszteség, el van polírozva . „A játékosok valóban úgy vélik, hogy jó ősszel, remélhetőleg sikeres Six Nations-val rendelkeznek, majd elkezdenek gondolkodni a világbajnokságban.”

Szombaton Wales új csapatot fog a Tonga ellen, amelyekre elvárják, hogy nyerjenek, mielőtt Dél-Afrikában teljesTalán Gatland legnagyobb megelégedési forrása a játékos kaliberje, akit idézhet a feltételezetten kisebb szerelvényre.

Szombaton Ausztrália ellen, Dan Biggar és Liam Williams a padra korlátozódtak, amit Gatland a legerősebbnek tartott idejében Wales-szel foglalkozott. Más játékosok hiányoznak, akik a következő év őszén a világbajnokság csúcspontjához, vagyis a világbajnoksághoz tartoznak, többek között a Taulupe Faletau, a Jake Ball, a Samson Lee és a Rhys Webb.

A Tonga elleni győzelem egyenlő Wales század leghosszabb győztes szakasza, Mike Ruddock nyolc tagja 2004-2005-ben. A Dél-Afrikával és majd Franciaországgal, Párizsban február 1-jén a hatodik megnyitó mérkőzésen elért sikerek 1999-ben 10-es futammal egyenlőek.És az egymást követő győzelmek után, a 20. század elején, 11-ben, ha Cardiffban Olaszországot, majd Angliát legyőzték, megtörténtek.

Wales rangsorol a fentiek előtt, de előttünk. A nemzetközi rögbi árrései különösen jóak. Kérdezd meg Ausztráliát, aki Wales-szel ellentétben szenved a lendület hiányától. Semmiképpen sem állíthatná, hogy bármely osztályon eljutottak-e, még a sorrendben is. Ismét megtörtént, de Wales normálisan megbízható sorrendjéről is szólt.

Amikor egy oldal rosszul futott, ez Ausztrália 10. győzelme az elmúlt 13 tesztből – a rothadás a következő volt: .A második félév elején, amikor mindkét fél uralkodónak bizonyult, mintha az egésznek tűnhetett volna, hogy a célpontok kétszeresét leállítsa a sarok mellett, bizarr volt, mint Michael Hooper, a kapitányuk. A támadó sorrendből származó későbbi rendezvények csak egy megdöbbentően gyenge mérkőzésre utalnak, ami hibás volt.

Az összes veszteség és győztes beszélgetés, a pszichológiai élek megszerzése vagy elvesztése előtt a világbajnokság, amikor Wales és Ausztrália találkozik a medencében, senki sem fog túlságosan elhúzódni.

Az archaikus pontszerű hűvös egy meccset, ami jobban érdemelte a 3-3-as eredményt addig, amíg a viszonylag magas csúcsok időtartama három szankciót eredményezett az elmúlt 15 percben.Wales győzelmet aratott a harmadik felekkel, amit Biggar két perccel rúgott.