Steve Hansen kijelentette, hogy Írország tesztelője a világ legjobb csapatának

Az All Blacks vezetőedzője, Steve Hansen, kevés időt töltött Angliából, miután a szombaton a tesztet Dublinban kinyilvánította, és eldönti a világ legjobb csapatának köpenyét. több

Az egyik oldala Twickenham-ból származó friss, Hansen csak éppen megérkezett Dublinba, amikor azt mondta, hogy az Írországi teszt, amely a két legmagasabb rangú rögbi nemzetet egymás ellen helyezi el, a következő: Világbajnokság kiütéses játék.

„Ez egy és kettő, így aki nyeri meg, a legjobb lesz a világon, a rangsorolástól függetlenül – ez az a mentális állapot, amelyet az emberek elvesznek belőle. – mondta Hansen. „Nem kell erről beszélnünk, elegendő tapasztalat van a csoportban, hogy tudják, hogy nem kapnak nagyobbat.Nem kapsz egy-két játékot, amikor gyakran különálló féltekékben vannak, így amikor megérkeznek, elég nagy játékok lesznek. Hatalmas versengés van ott. ”Írország 22-24 Új-Zéland | Őszi nemzetközi meccsjelentés További információ

Az elmúlt három találkozó Írország és az All Blacks között megragadta a rögbi világ figyelmét. 2013-ban az All Blacks egy csodálatos visszatérést húzott le a mezőny megpróbáltatásával és a másodlagos átalakítással – a második kísérlet során -, hogy biztosítsa a szakmai korszak első, veretlen szezonját.Három évvel később az új-zélandi születésű edzője, Joe Schmidt inspirálta Írországot az első győzelemre a Chicagói All Blacks ellen, csak Hansen férfiak, akik két héttel később visszatérnek Dublinba.

“Chicago volt nagyszerű zenekar támogatás, de két héttel később nagyon sok voltunk a játékban, és nagyon kemény, nagyon kemény volt.

„A srácok kihívása, hogy fokozzuk. Biztos vagyok benne, hogy képesek.Ugyanakkor én is tisztában vagyok azokkal a kihívásokkal, amelyekkel az összes feketék jelen vannak. ”

Az összes feketék Sonny Bill Williams nélkül lesznek, akik vállsérülést szenvedtek Angliával szemben, de Hansen kissé megrázta a potot a magabiztos ír féligérés előrejelzésével Conor Murray visszajön a nyakbejelentésből, annak ellenére, hogy júniusban játszott.

„Ő egy igazi versenyző, játszani akar, és ha van esélye, akkor ő játszani fogok.