Japán gyorsan megtervezi az érzelmileg összetörő Eddie Jones Anglia városát

Ha keres egy kis utalást Eddie Jones elhúzódó japán rögbi hatására, olvassa el olvassa el, mit mondott Masakatsu Nishikawa a szurkolóknak az Anglia csomagról, amelyet szombaton fog játszani.

Nishikawa azt mondta, hogy nem ismeri túl a két újonc újoncot, Mark Wilsont és Zach Mercert, de az nem számított, mert „csak meg kell összetörni őket, akik a pályán vannak.”

Jones a közelmúltban megígérte, hogy csapata „fizikailag összetörni” Japánt. Nishikawa örömmel dobta vissza korábbi edzőjére.Aztán megígérte, hogy “érzelmileg összetörni” a Jones angliai csapatát is, csak jó okból. „Szóval tudom, hogy félig komoly és félig csak veszi a húgyát.” Nishikawa 5 láb 11 és 14 között van. Nem volt világos, milyen komolyan ő maga, de úgy tűnik, ő és csapattársai örökölték Jones humorérzetét. Jones azt is mondta nekik, hogy menjenek a templomba és imádkozzanak.Arra a kérdésre, hogy érezte-e ezt megfélemlítését, az Akihito Yamada szárny csak „igen” felajánlott egy holtpontot, majd hozzátette: „Nincs itt templom” Teddingtonban, tehát nem sok mindent tehet róla.Költségek megkíméltek: Japán rögbi szakszervezete A játékosok napi 13 fontot fizetnek. Bővebben

A Yamada és a Nishikawa két olyan nyolc változás közül, amelyeket Jamie Joseph tett a csapaton, aki két héttel ezelőtt 69-31-re vesztette el a Tokióban a Fekete feketéket. “Van néhány balesetünk otthon, ami nem segített, de biztos vagyok benne, hogy miként készülünk fel ezen a héten” – mondta Joseph. „A srácok nagyon tisztában vannak azzal, ami jön. Mind figyeltek az Új-Zéland elleni tesztre.Úgy gondoljuk, hogy ez más játék lesz, először nem lesz eső, tehát jó lesz nekünk.

„Az a tény, hogy Anglia fizikailag megcéloz minket, nem titok. . Ez nem változtatta meg a megközelítést, de ezt tőlük kell vennünk és vissza kell dobnunk valamit. Néhány játékosunk kisebb, tehát különféleképpen kell játszanunk, mert kisebb férfiak vannak. Olyan megközelítést alkalmazunk, amelyben reméljük, hogy gyorsabban tudjuk folytatni a játékot, mert a méret néha nem működik érted. ”Yamada, aki 24 teszt során 19 próbálkozást szerzett, a terv kulcsfontosságú része.Joseph azt mondta, hogy „sebesség és ütés” érdekében választja.

A 33 éves Yamada egyike annak a öt játékosnak, akik a japán híres győzelmében a Brightoni Springboks ellen 2015-ben játszottak, a Az élő közvetítésű Fumiaki Tanaka, akit szintén visszahívtak erre a meccsre.

A Yamada „elegendő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy foglalkozzon azzal, ami Twickenhamben jön” – mondta Joseph. „Imádja a nagy színpadot, és nem kapsz nagyobb szintet, mint a Twickenham. Nagyon magabiztos a saját képességeiben.Nagy kihívása van, hogy megvédje ezeket a nagy Anglia szélsőket, de nagyon várja. ”Rövid útmutató a japán csapatnak az Anglia Show Hide

W Tupou; Yamada, T Laefele, R Nakamura, K Fukuoka; Y Tamura, F Tanaka; K Inagaki, A Sakate, J Koo, W van der Walt, U Helu, M Leitch, M Nishikawa, K Himeno.Pótlások Y Niwai, K Yamamoto, A Ai Valu, S ánizs, H Tui, S Nunomaki, Y Nagare, R Matsuda. Hasznos volt ez? Köszönjük visszajelzését.