Eddie Jones felszólítja Angliát, hogy „fizikailag összetörje Japánt”

Jones kijelentette, hogy Anglia a mojo-ját az új-zélandi agonizáló egypontos vereség után kapta meg, és megígérte, hogy Japán ellen bizonyítja. Annak érdekében, hogy a következő évben a világbajnokságon a mérkőzések rövidebb előkészületi idejét imitálja, Anglia kedd délutánig nem ül össze. Jones azt mondta, hogy nem fog gyengített csapatot keresni, hanem az oldalára “teljesen könyörtelen”.

Az edző azt állította, hogy Japán „kicsit szégyenlős” volt, látszólag egy utalás arra, hogy kapitányuk, Michael Leitch, amelyben azt mondta, látszólag nyelv volt az arcán: „Eddie-t sokat megfélemlítették, szeretnénk visszaadni Angliával, mint hálát.”

„Ha Japán lenne, aggódnék” – mondta Jones. „Meg akarjuk szétzúzni őket, fizikailag összetörni őket, mert tudom, hogy tele lesznek bizalommal.Hallottam néhány dolgot, amiről azt mondták, kicsit szégyenlősek voltak, úgyhogy vigyázz. Angliában az All Blacks megtagadta és késői döntést hozott a Twickenham thrillerben.

azt mondta: „Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Menj a templomba, és imádkozz. Abszolút könyörtelen leszek, ha felrobbantok volna, hogyan lesznek lelövve a játékosok? Ha nem lőnek fel, nem lesznek ott. [Japán] nagyon jól edzett oldal. Komolyan veszünk, és ezért teljesen kegyetlenül kell lennünk a játékkal kapcsolatban.Ha ki akarsz jönni és megnézni egy barbár játékot, ne jöjjön ki, maradj otthon. ”

Jones azt állította, hogy Angliában a„ feketével ”álló„ feketék ”legyőzte az összes feketét. a sérült játékosok számához, hozzátéve, hogy Mako és Billy Vunipola jelentős különbséget tesznek, ha illeszkednek.

„Láthatjuk, hogy előrelépünk és fél oldalunk van 400 sapka ”- mondta. „Ahhoz, hogy megnyerjük a világbajnokságot, 800 sapkára van szükséged, és ezek nem hazudnak. Visszatéred Mako-t és Billyt, és azonnal felveszi a [87 Anglia sapkát]. ”