Jürgen Klopp örömmel üdvözli a „élesebb és illeszkedőbb” Roberto Firmino-t

“A West Ham és a Crystal Palace játék közötti különbség nemcsak az ellenfél volt, hanem az időzítés támadó helyzetben sem volt jó” – mondta. „Nem volt olyan átadási lehetőség, amire elég gyakran szükségünk volt.” Liverpool v Brighton & Hove Albion: a meccs előnézete Bővebben

Firmino szokása szerint csendes volt a Selhurst Parkban, ahol későn görcsöt szenvedett a 2-0 győzelem, de csak két hetes előszezonbeli edzést szerzett az oroszországi világkupán való részvétele miatt, a brazil nemzetközi meglepte Kloppot hozzájárulásával.

A Liverpool menedzserje elmondta: “ Azt hiszem, nagyon jó kezdet volt.Két hetes előszezonja volt, ami elég rövid ahhoz a játékoshoz, akinek ugyanúgy szüksége van fizikai képességére, mint Robertonak, de teljesen boldog vagyok.

„Két hét felkészülés és egy A brazil ünnep sokkal élesebb és illeszkedőbb, mint amire számíthattam. Nagyon jó formában jött vissza. Olyan jó, mint amilyen lehet, de természetesen részt vesz minden támadó helyzetünkben, még akkor is, ha a rést egy futással megnyitja, vagy passzot játszik, vagy bármi mást. Minden rendben. Pontosan így kell lennie, és úgy is javulhat, mintha mindannyian javulhatnánk. ”

A Liverpool célja, hogy szombaton 100% -os rajtot tartson Brighton ellen, és jó dolog, hogy Firmino és Mohamed Salah még nem ütött. a Premier Liga csúcsán a Manchester City-vel való csapatlépésért.A bajnokok is meggyőzően indultak, de Klopp ragaszkodik ahhoz, hogy a City ne váljon a Liverpool aggodalmának olyan bajnokságban, amelyet nehezebb nyerni, mint a Bundesliga.

Klopp azt mondta: „Itt adhat még néhány pontot el minden játékra készen kell állnia. Nem akarom összehasonlítani, de ha meg tudná verni a Bayernt [a Dortmund Borussia-val], az jó volt, mert általában minden más játékot megnyerték. Itt nem fog megtörténni. Még City sem tudta volna ezt megtenni tavaly. 100 pontot szereztek, de ez ritka dolog volt.

„Itt van még olyan csapat, mint ez a [Bayern]. Ha a város nem az első számú, akkor vannak mások is. Tényleg azt hiszem, hogy a Tottenhamnek ragyogó szezonja lesz. Még mindig együtt vannak, és fantasztikus menedzserük van. Néhány másik csapatnak is nagy esélye van. A Chelsea nagyon pozitívnak tűnik.Arsenal; nem jó indulás, de ez megváltozik.

„Ne nézz a többiekre, az nem segít. Csak a szezon folyamán kétszer probléma van velük. Csak próbáld megverni őket a két játékban, majd a lehető leggyakrabban verjétek meg a többieket is. ”