Bónuszok az 1xBet-nél

1xbet Magyar Üdvözlő bónusz az 1xBet – nél

A regisztrálás után jogosult a 33 000 forint belépési bónuszra! A bónuszra való jogosultság az összes szükséges adat kitöltésével történik a “Számlám” részben. Ezután csak befizet egy tetszés szerinti összeget, és a bónusz, akár 33 ezer forintig azonnal jóváírásra kerül. Egy 100% -os befizetési 1xBet Magyar bónuszról van szó – az összeg 1 és 33 000 forint között meg lesz duplázva a betét után. A magasabb befizetés után megkapja a maximumot, tehát 33 000 HUF-ot.

További bónuszok

Az 1xBet napi akkumulátor

A napi ajánlatok közül több lehetőség van előre kiválasztva a legjobb nyereségpotenciállal. Ezeket a lehetőségeket több akkumulátoros fogadásba vannak egyesítve. Ha az Ön által kiválasztott akkumulátor nyer, a teljes szorzó és a nyeremény 10% -kal növekszik.

Akkumulátorokat 1xBet fogadni csak a főszámláról lehetséges, nem a 1xBet bónusz számláról

az Advancebet és a Napi Akkumulátor fogadások nem kombinálhatóak

Az akkumulátorok tartalmát nem lehet megváltoztatni

1xBet bónusz – 30 500 FT
Az 1xBet Advancebet

Az extra előnyös hozzáadott tétet a befejezetlen szelvények részében találhatja. Ott találhatja meg az extra pénzt, amely az Ön Advancebet fogadására áll rendelkezésére. Ezt a fogadást minden élő lehetőségre lehet alkalmazni, vagy a 1xBet fogadásokra, amelyek 48 órán belül játszódnak le.

Az utólagos Andvancebet tét csak akkor zárható le, ha még van Önnek bármilyen más nyitott (nem kiértékelt fogadás)

Az Advancebet fogadásokat az összes folyamatban lévő fogadás összes lehetséges nyereménye alapján nyújtják Önnek