Tyler Roberts dupla segíti a Leeds kalapácsot sajnálom Hull és bezárja a rést a tetején

Leeds a felfüggesztett kapus, Kiko Casilla nélkül megbirkózott, mivel a KCom stadionban 4-0-kal verték a Hullot, hogy nyomást gyakoroljanak a bajnoki West Brom bajnokság vezetõire. 60 000 egy FA fegyelmi bizottság által a mérkőzés előestéjén Jonathan Leko faji erőszakkal való visszaélésért a szeptemberi mérkőzés során. A Leeds kapus, Kiko Casilla nyolc meccsen tiltja a rasszista nyelvet. Bővebben

Idősőr, Illan Meslier ritkán volt bajban, és Luke Ayling és Pablo Hernández góljai, valamint Tyler Roberts helyettes késői melltartója négy sorozatgyőzelmet nyert a Leeds számára.

A Hull rossz formájú futása folytatódott – 10 bajnoki játékot mentek el Bet365 győzelem, hogy bekerüljenek a csatába, hogy elkerüljék a kiesést.

Hull szándékosan indult, és a Callum Elder hosszú lövése Josh Magennis-t találta, de a kapus fölé ment.

Leeds megragadta a vezetést a belső oldalán. öt perc múlva, amikor Ayling távoli lövéstől elmozdult az Elder, és meghúzta a vezetéket

Nem sokkal ezután 2-0 lett volna, de a jelöletlen Hernández látta, hogy lövése visszatért a rúdról.

Leeds uralta a játékot és A hazaiak 22 percet vesz igénybe az első lövések célba vételéhez, Kevin Stewart először tett erőfeszítéseket.

A Hull korlátozott volt az előrehaladásban, és a következő Bet365 támadásuk során Stewart lövését célozta meg, miután Magennis bevonult a jó építési játékba.

Leeds uralta az első félidő birtoklását, de a szünet előtt ritkán fenyegetett azzal, hogy a Hull oldalán még mindig az első hazai bajnoki győzelmet keresik.

Leeds ismét gyors volt A második félidőben a mérkőzés 2-0-ra emelkedett, amikor 47 perc elteltével Hernandez a hatalmas tetőtér sarkából rúgta a labdát Helder Costa átadására.

Hosszúan elrontotta Costa lövését Jack Harrison és Stuart Dallas jó munkája megragadta az esélyt, mivel a látogatók zavargással fenyegettek. Mateusz Klich, majd Harrison a jobb oldalról bevágta a labdát, és a kapu felé hajtott egy erőfeszítést, amely visszapattant a kapufáról, amikor a vendégek megpróbálták ölni a játékot.

Hull válaszolt, de George Honeyman csak nem sikerült a lábát a labdához jutni Stewart és Mesliertől, mivel egy óra elteltével gyűjtöttek.

Norbert Balogh póttag legközelebb állt Hullhoz, amikor fordult és a játék egynegyedével lőtt a posta felé, hogy

Long megsértette Harrison-t balról, mert egy rövid heves Bet365 vihar eltakarta a napos KCcom-ot.Costa szintén tesztelte a Longot, de a Hull kapitánya semmit nem tehetett volna a harmadik Leeds-cél gátlásának megakadályozására kilenc perc maradt. három perccel később, hogy megragadja a látogatók finom előadását.