Hogyan alakul ki az A-Liga nagyszerű döntése taktikailag Arnieball hiányában

Több, mint a közelmúltbeli memóriában, ezt a kifejezést jellemezte, hogy az ellentámadást támasztja alá, amely a beágyazott védelemmel szembeni általános merevségből fakad, addig a pontig, ahol az e döntőben ülő csapat vitathatatlanul a legveszélyesebb .David Squires…A 2017-18-as A-bajnokság szezon nagy döntősei További információ

Ha a poszt-szezon első hétvégéje tükrözi a kampány egészének szerepét – a kisebb csapatokkal, mint Brisbane és Adelaide még mindig az ellenzék statikus birtokjátékának köszönhetően nyerhetik meg a játékukat – a második hétvége csak megerősítette.

A múlt hétvégén mindkét nyertesnek kevesebb, mint 45% -a volt a mérkőzésen – Newcastle 44,1% -kal pénteken, míg a győzelem csak 39,5% -kal győzött egy nap múlva. arra késztették, hogy bejutjanak a Victory félébe, azon a ponton, ahol mind a hazai, mind pedig a kontinentális színpadon hamisságot mutattak. , mert Newcastle valószínűleg valószínű ugyanazokat a taktikákat hajtotta végre, mint a Victory.Két természetesen reaktív csapat jön össze egymás ellen, ez még inkább megmagyarázott, de mégis kritikus szempont.

Terry Antonis meccs ellenére a győzelem Adelaide és Sydney elleni játékai közötti különbségek voltak. – tavaly szombaton egyéni szerepvállalás és a kollektív játék javítása.

Miután Mark Milligan-t a Victory középpályáján váltotta fel, Antonis több percet ért el, mint Carl Valeri, az összes percben. Egyszerre 1,2 kulcsos áthaladási aránya közelebb van James Troisi 1,5-es arányához, mint Valeri összehasonlíthatóan gyenge 0,5-ös aránya.A tökéletesen súlyozott átutalás, hogy a győzelmet a Kosta Barbarouses céljának lövöldözős pozíciójába szerezze szombaton, megpillantotta, hogyan tudja kinyitni a védelmet – és ezután egyezést is. A Muscat egyre jobban mérsékelte a labdát, és Victory győzelmét Sydney-ben egy természetesebb taktikai állapotra váltotta. Három rendezvényszezonban a Newcastle elleni három célt átmeneti forgatókönyvek követték, és mindhárom lépésben megérkeztek a háló hátuljához.

A legtöbb labdarúgó játékhoz hasonlóan azt mondják: nyerjen és elveszett a középpályán.Steven Ugarković-ban Newcastle-ben a legjobb középpályás volt az A-Liga ebben a szezonban, és némi árrés mellett. A támadások során három különálló mozdulatot hoznak, mielőtt végül megkapnák, fordulva előre, és a labdát a Roar-védelemen keresztül csavarják – a Jason Hoffmannak a győzelem ellen decemberben nyújtott segítsége fontos a közelgő döntőbe.

Andrew Nabbout eladása ellenére Newcastle még mindig kollektív ütemben támadja meg Roy O’Donovan, Riley McGree és Dimitri Petratos szerelmét.Ezt szem előtt tartva, Ugarković képessége, hogy kihasználja a labdát olyan pozíciókban, ahol előremozdíthatja a csapat helyzeteit, továbbra is fenyegetést jelent, és ez lesz valami, amit győzelemnek kell figyelnie, ha irányítani akarják a játékot.

A Newcastle a legveszélyesebb az űrben. A kombináció jelentősen lelassítja másképp, és még valami kifejezettebb, ha Ugarković Ben Kantarovski távollétében a legmélyebb középpályásként játszik. Felejtsd el a meséket, az A-Liga sikere a cél egységéből származik Richard Parkin Bővebben

Következésképpen a múlt pénteken korlátozta azokat a lehetőségeket, amelyekkel Ugarković szabadon mozoghat a vonalak között, és nagyobb pozíciós kockázatot vállalhat a Jets birtoklási fázisaiban, szemben azzal, hogy a második középpályásként játszik.Végül, és a Victoryhoz hasonlóan, a Newcastle Melbourne City-vel szembeni céljai gyorsan elkezdődtek a labda után, és az ellenfelet saját félig megnyomták. hogy ezt rendszeresen és a múlt hétvégén egyértelműen bemutatta. A győztes azonban egy kissé indokolt értelemben egyszerűen eldöntheti, hogy melyik csapat teszi lehetővé a másiknak a labdát.