Kylian Mbappé-nak mindez megvan – még 166 millió fontnál is alku lehet

Az edzések során kúpok lesznek, amelyek inkább versenyt adnak neki, mint Argentína védekezése szombaton, bár valószínűleg nem fogják annyira erőteljesen rúgni, vagy annyi időt töltenek, hogy megragadják a vállakat. Ez volt a tökéletes játék Mbappé számára. De teljes és könyörtelen előnyt élvez. Lionel Messi és Edinson Cavani magánya felbukkan – a Futball Világkupa Napi részletek.

Sokat tett az a tény, hogy 19 éves korában Mbappé lett az első tinédzser, aki gólt szerzett. két gól a világkupán az 1958 óta Pelé óta folytatott kiütési mérkőzésen, de az egyik 19 nem ugyanaz, mint a másik 19. 19-ig Wayne Rooney teljesen fejlett játékos volt (és mivel az Euro 2004 volt a csúcspontja, vitathatatlanul már meghaladta a legjobbját, mint a Anglia játékos).Mbappé, ahogy fizikailag impozáns, csak 44 bajnoki játékot indított.

Karrierje félévből áll a Monacóban, amikor úgy tűnt, hogy hirtelen megjelenik, teljesen kialakult, mint a Bajnokok Ligája félelmetesen hatékony előfele. , amelyet egy kölcsönszakasz követ Neymar árnyékában a Párizs Saint-Germain-ban, amíg 166 millió font átutalást várnak ezen a nyáron.

Egy ilyen tesztelt játékos számára ez a szám rendkívülinek tűnt, amikor megállapodtak, de egyre inkább megjelenik. mint egy alku. Még mindig felmerül a kérdés, hogy hova illeszkedik egy olyan csapatba, amelyben a brazilok látványos önmeghatározása uralja az embereket, ám még azokban az órákban is, amelyekben a legnagyobb figyelmet igénylő show-show uralkodik, a többi gyerek még tanulhat.Óriási megkönnyebbülésnek kell tűnik, hogy Franciaországba érkezzen, és együtt játsszon olyan viszonylag önzetlen személyekkel, mint Olivier Giroud, aki egy lágyan súlyozott passzal tette a második célját.

Bár Didier Deschamps egy pillanatra félretette a A világkupát jellemezõ morzsoltságot arra kényszerítették, hogy összehasonlítsák a brazil csatárral, Ronaldóval. Ez az 1998-as világbajnokság Mbappé újabb csillaga volt, amelyet nyilvánvalóabban váltottak ki. Húsz évvel azután, hogy Michael Owen Argentína elleni gólját megalapozta, Mbappé figyelemre méltó tisztelgést hozott a büntetés megnyerése érdekében, amely Franciaország 13. percében vezette a vezetést. Újabb öt és fél hónappal később születik Mbappé.Talán kevesebb technikai képességre volt szüksége neki, mint Owennek – nem volt tolla érintése a sarokkal, hogy a labdát a sztrájkba húzza, semmiféle hirtelen bevágás a végső védők elhaladásához -, de félelmének érzése a rendkívüli ütemben ismerősnek érezte magát. Facebook Twitter Pinterest Kylian Mbappé az elmúlt 16 találkozó során Argentínával szembeni góljának az első gólt szerezte. Fénykép: Catherine Ivill / Getty Images

A futási stílusok is különböznek: Owen a roadrunner lábak elmosódása, Mbappé elképesztően sima és kecses gyorsulása, széles mellkasát átszelve a középpálya nyílt terején Éver Banega és Javier Mascherano reménytelen üldözést folytatott egy pánikba esett Marcos Rojo előtt, aki a pánikba esett Marcos Rojo mellett haladta meg, hogy lerángassa őt Owen befejezésére.Az igazság az, hogy Mbappé addigra már túllépte, de nem számított; elegendő félelmet keltett fel a hibához.

Céljai azonban el fognak érni. Elsője figyelemre méltó tudatossággal mutatta be, hogy tudja, hol van a hely a dobozban, és technikai képességgel haladhatott át a játékosok sokszínűségén, hogy megtalálják. Talán Franco Armani talán egy kicsit jobban teljesített volna, látszólag elfogva a láb vagy a test segítségével történő megmentés között, ám Mbappénak esélye van arra, hogy a lövés elég korai volt, hogy a kapus nem tudta magát kiegyensúlyozottabb helyzetbe állítani.A második talán könnyebb volt, egy alacsony lövés egy kitett kapustól elkerülve, de követte azt a fajta kitörést, amelynek az évek során védjegyré kell válnia. Kylian Mbappé

Mbappénak most három célja van ezen a világkupán ( Owen volt az utolsó tinédzser, aki kettőt szerez egy versenyen), de ugyanolyan fontos az egyensúly érzése, amelyet Franciaországnak adott. “Egy ilyen fontos meccsen megmutatta az összes tehetségét” – mondta Deschamps. „És még ha védekezni is kellett volna, még mindig támadásokat tett és nagyon jó támadásokat is.” Ez a kritika feltehetően legalább részben vicc volt – úgy tűnik, hogy nem természetesen jönnek be, de úgy tűnik, jelezte, hogy nem volt „ t nagyon komoly, ha egy pillanatra fogja a fogait, miközben a következő kérdésre várt – de az a rendszer, amelyet bevezetett, lényege, hogy Mbappé-nak az első lábon kell játszania.

A bal oldalon működő Blaise Matuidi védekező jelenlét szűk 4-4-1-1 lesz, ha Mbappé nem kapja meg Franciaország formáját, ahogyan azt a csoport szakaszában gyakran tették.A Mbappé áttörése, amely meghaladja a Giroudot, ugyanolyan elengedhetetlen az egyensúlyukhoz, mint a másik oldalon Matuidi. Matuidi a felfüggesztés révén elmulasztja a negyeddöntőt Uruguay ellen. Deschamps feladata az egyensúly megőrzése, amely lehetővé teszi Mbappé számára a szabadságát, anélkül, hogy veszélyeztetné a középpályás stabilitását. Fiver: iratkozzon fel és kapja meg napi futball e-mailünket.

Uruguay egyébként nagyon más fenyegetést jelentett volna. Deschamps azt sugallta, hogy Mbappé-nak több helyre van szüksége, mint Ronaldo-nak, Óscar Tabárez csapata pedig majdnem annyit ad neki, mint Argentína. A negyeddöntőben más teszt és eltérő nagyságrendű teszt lesz, de Mbappé egyfajta felfelé mutató pályán van, amely egy verseny versenyén belül bármit megkönnyít.