Roger Federer az ATP döntőjében a Kei Nishikorival szemben egyenes veszteséget okoz

Ha Roger Federer a héten megrendezésre kerülő 20 éves pályafutásának 100. versenyét nyeri meg, újra felfedeznie kell néhány híres hangulatát, miután a vasárnap este a Kei Nishikori-nak szokatlanul dühös kétségbeesett veszteséget okozott.Ez volt az első alkalom, amikor 15 látogatást tett a szezon végi ATP-világbajnokság döntőjében, hogy a hatszoros bajnok Unibet elvesztette az egyenes sorozatok körkörös mérkőzését.

Ritka kódot is felvett megsértése, a labdát a tömegbe dobva, miután nem olvasta el, és elérte a finom vonalat a sorban, amikor Nishikori nyomás alatt volt az első készlet 11. játékában, 5-6 és 15-30 között.

< p> Amikor Federer ekkor megrázkódtatta a labdát a tömegbe, a tapasztalt argentin bíró, Damian Steiner kevésbé volt elégedett, és Federer nem tudta elrejteni a haragját a szankciónál. több

Az eset úgy tűnt, hogy zavarta a játékát – nem is beszélve az imádnivaló közönség kényelméről -, és elvesztette a nyakkendőt, a beállítást és a mérkőzést.Néha törékeny japán ellenfele 7-6 (4), 6-3 győzelmet aratott egy és fél óra alatt, ami megkönnyíti a csoport második fordulóját Kevin Anderson ellen, aki korábban legyőzte Dominicot Thiem egyenes készletben. Thiem kedden fog játszani Federert.

Federer, aki már a sajtótájékoztatón volt, még akkor is, amikor Nishikori befejezte a bírósági televíziós interjúját, azt mondta: „Azt hittem, mi volt az az érv, tud? Miért a figyelmeztetés? De semmi más. Azt hitte, dühös vagyok. Nem voltam. Most dühös Unibet vagyok, mert elvesztettem. Nagyon jól ismer engem, látszólag – vagy úgy gondolta… – kérdezte, ha korábban viccelődött volna a gyakorlatban való fáradtságról, Federer azt mondta: „Jól éreztem magam.Csak ez a gyakorlat volt kicsit az egész helyen, a királynőn, a külső bíróságokon, majd a központban is. Tehát ez nem mindig ugyanaz a feltétel. Összességében úgy gondolom, hogy az OK-t ütem. ”

A bizonyítékok azonban sebezhetőséget sugallnak. A második szett korai szakaszában Federer kiszabadult egy lyukból, hogy a harcban maradjon, miután kicserélték a korai szüneteket. A 3-5-ös útról 15-ig tartott, de Nishikori, aki kilenc előző találkozásánál kétszer Unibet bónusz megverték Federert, érzékelte, hogy ez az ideje.40 szerelemre rohant, és három erős ponttal rendelkező meccspontot szélesített a homlokára, és megpróbálták a meccsen végződni a nagypapa befejezését, de tágra tolta. egy háborítatlan előremutató visszaállt az alapvonalon túlnyúló pár lábról, és Nishikori, nyolc döntőből hetedik lett, a fórumon volt.