Mauricio Pochettino meglepte Arsène Wenger kritikáját Danny Rose-ról

Mauricio Pochettino megvédte Danny Rose-t, miután Arsène Wenger kritizálta a Spurs játékosát, hogy megsérült Héctor Bellerín. Az Arsenal menedzsere úgy véli, hogy Bellerín egy hónapon belül kiesik a boka sérülése után az észak-londoni derbiban. Wenger hibáztatta a sérülést, amikor Rose a késedelmes játékban találta a mérkőzést, bár megállt azzal, hogy nem vádolta a szándékos károkat.

Pochettino azt mondta, meglepte a megjegyzéseket, és emlékeztette Wengerre, hogy a foci kapcsolati sport. – Teljesen megértem, amikor a játékosok olyan nibet szenvedéllyel játszanak, mint Danny – mondta. „Mindig agresszívek vagyunk a játékban, és néha a dolgok történnek. A labdarúgás mindig egy kapcsolattartó sport. Nem lehet elkerülni a kapcsolatot.

„Nagyon tiszteltem Arsène Wenger-t. Megjegyzése nagyon furcsa, de tiszteletben tartom.Számomra, hogy mi történik a pályán, soha nem a rossz szándékról van szó, hanem a labdarúgásról van szó. A bal oldali hátul Dani Carvajal csapása véget ért, ami miatt a spanyolokat lefoglalták, és Rose-t helyettesíteni kellett. – mondta a Spurs vezetője. – Talán Danny a képzésből jött volna, és azt mondta: „Nem játszhatok szombaton.” Ha igen, nem bírálhatom Carvajal-t, mert ez egy játék. Azt akarjuk, hogy minden játékos olyan legyen, mint egy ember, hogy agresszív legyen, foglalkozzon. Néha nem állhat meg, és későn érkezik.Nem kritizálhatsz minden egyes küzdelmet.

Pochettino megjegyzései a Spurs továbbra is elviselik a saját sérülési nehézségeiket. Az argentinok megerősítették, hogy Toby Alderweireld még mindig eltartott az első csapathoz való visszatéréséig, és Lamela Érik és Ben Davies is csatlakozott hozzá. Jobb hírek voltak Dele Alli-ról, azonban a jövő héten várható visszatéréssel, talán még a Premier League mérkőzése is a West Ham United ellen szombaton. 1-1. Október 15-én rajzoljunk le West Bromwich Albionnal, miután térdén károsodott az idegek, és várhatóan visszajön a csapatba.Pochettino csütörtökön elmondta, hogy a játékos, aki 2015 júliusában érkezett Southamptonból, még nem tér vissza teljes képzésre.

„Először azt hittük, hogy rövid folyamat lesz, de a helyreállítás nagyon lassú volt – mondta. „A kapott kopogás súlyosbította idegeit, és ez nehéz, de igaz, Unibet alternatív link hogy ma már készen áll arra, hogy csatlakozzon a csoporthoz, és ez nagyon jó hír. Egy hét múlva vagy 10 nap múlva lesz elérhető, ha minden jól megy. A Héctor Bellerín négy héten át tartó hirtelen megrázkódtatása tovább…

„Nagyon elégedettek vagyunk Dele Alli-val. Ma a képzésben megmutatta, hogy nagyon jó állapotban van. Tudnunk kell, hogy kockáztatjuk-e, hogy a West Ham ellen játszunk, tedd a padra, vagy megvédjük őt a jövő hét keddjén.Örülünk, hogy nem nagy probléma.

Pochettino ragaszkodott ahhoz, hogy a Spurs sérülési problémái ebben a szezonban, a Harry Kane másik kiemelkedő távollétében, a szezon első hónapjaiban, a klub irányításán kívül voltak. p>

„Néha a dolgok történnek” – mondta. „Számos dolgot irányíthat, de néha a sérülést okozó érintés nem irányítható, Toby sérülése nagyon furcsa sérülés volt, és akkor is megnézheted, amikor Dele megfordította a bokáját. De nem aggódunk. Az egyetlen dolog, ami aggasztó lenne, ha ugyanaz a sérülés minden hónapban megismétlődik. Különböző sérüléseink vannak, és nem arról van szó, hogy miként képezzük el a labdarúgást. ”