Ausztrália, hogy beállítsa Ashes játékát a saját A-csapat ellen

Ausztrália Ausztráliával néz szembe A következő évben a négynapos játék várhatóan a turisták végső behangolása lesz, mielőtt az első teszt augusztus 1-jén kezdődik Edgbastonban. A Women’s Twenty20 öröm volt, hogy részese lehettünk a | Lisa Sthalekar Bővebben

Magától értetődik, hogy a meccs július 23-án kezdődik a Hampshire-i Rose Bowl-ban.A világbajnokság döntője július 14-én, Lord’s-on zajlik, kevés idő telik el az egynapos Unibet verseny és a showpiece teszt sorozat között.

Ausztrália Az a játék valószínűleg különösen fontos a felfüggesztett játékosok, Steve Smith és David Warner számára. , akik mindkettővel nemrégiben találkoztak Langerrel, és várhatóan részt vesznek az ausztráliai világbajnokság védelmében.

Az egyik fő érv, amelyet Smith és Warner nemrégiben tett kísérlete során a Sheffield Shield szezon második felében játszott. az volt, hogy az első osztályú krikett elutasítása 2019-ben befolyásoló hatással lehet a hamu kiválasztására vonatkozó reményében.

Semmi nem replikálja a teszt intenzitását, de az Australia A, amely valószínűleg néhány játékost felvesz a A tesztkiválasztás csúcsának kihívást kell mutatnia Tim Paine oldalán.

Az ilyen versenyek ritkán fordultak elő, de általában hajlandóak voltak.Az ausztrál pacemaman, Glenn McGrath az ütközőt, Matthew Hayden-t az 1995-ös SCG-ben zajló heves középtávú konfrontáció során váltotta ki, amikor a felek vitatták egy egynapos sorozat döntőjét, amelyben Anglia és Zimbabwe is részt vett.

A CA már rendezett egy ausztráliai túrát Angliában, amely a világkupával párhuzamosan zajlik, biztosítva ezzel a csak tesztben részt vevő játékosok, például Paine kapitány Unibet számára, hogy alkalmazkodjanak a helyi feltételekhez.

Don Bradman 1948-os Invincibles 12 turnéjátékát játszott Angliában. az első hamvapróba előtt, de az idők tagadhatatlanul megváltoztak.

A túrajátékok, különös tekintettel az ellenzék és a helyszín minőségére, nagy gondot jelentenek szerte a világon.A Nemzetközi Krikett Tanács ebben az évben kérelmet nyújtott be, amelyben felkérte a fogadó testületeket, hogy biztosítsák a látogató csapatok jobb kezelését.

Indiában az első teszt csak egy CA XI csapat ellen történik, amely öt játékosból áll, első nélkül. -osztály tapasztalat. Az SCG első napját Sydney viharai tönkretették.

A Világkupa rendezése arra online sport fogadás kényszerítette az angliai krikett fórumot, hogy újragondolja belföldi menetrendjét, és érthető, hogy ez befolyásolta a megyei csapatok rendelkezésre állását is a túrajátékok számára.

Worcestershire augusztus 7-én kezdődik egy háromnapos Unibet versenyen Ausztráliában, amely az első és a második hamvapróba közé esik. Derbyshire augusztus 29-én három napos játékban találkozik Ausztráliával, amelynek a terve a harmadik teszt után kezdődik.