Vegye át az árajánlatok könyvét, és tegye fel Bobby Bacala-t

Csak olyan jó vagy, mint az utolsó játékod, igaz? Nos, a Fiver éppen egy sakkjátékot veszített el két mozdulattal a Fiver Jr-nek, így átveheti az árajánlatok könyvét, és felrakhatja Bobby Bacala-t. De valószínűleg biztos, hogy ilyen bölcsességgyöngyöket ejthet a Tottenham Way mentén, mert a tegnapi Spurs válságklub most Európa formacsapata! A Spurs a Red Star Belgrade 5-0-ás boldog kizsigerelésével felemelte a hangulatot a klub körül. Azt is sugallta, hogy a White Hart Lane 2.0 belsejében, közvetlenül a Do One feliratú ajtó mellett egy 44 fős Royal Rumble-ről szóló jelentések nagyon eltúlozhattak.

“Pontosan erre volt szükségünk, – mondta alkalmi hasbeszélő, Harry Kane, anélkül, hogy mozgatta volna a száját vagy az agyát. „Remek teljesítmény volt, sok energiával, rengeteg góllal és tiszta lapokkal.Szinte tökéletes éjszaka volt. Itt azonban nem állhat meg, ez egy olyan játék volt, amelyet várhatóan megnyerünk. Nagyon nehéz meccsünk van vasárnap, és remélhetőleg ebbe a lendületbe vehetjük. ”A Manchester City érdekelt Fabián Ruiz iránt, de a Barcelona és a Real csata előtt áll. Bővebben

A Spurs következő mérkőzése vasárnap, az Anfielden van. . Előtte a Liverpoolnak meg kell oldania kissé zavaró idegen formáját egy belgiumi kirándulással a Genk játékában. A Liverpool az utolsó nyolc idegenbeli nagykupa-meccséből hatot veszített el, beleértve a csoportkör utolsó négyet is, és a ma esti újabb vereség veszélybe sodorhatja őket, ha kénytelenek lennének elismerni az Európa Liga létét.Ó, az emberiség! “Tavaly szerencsénk volt, hogy milyen szoros volt a csoport, hogy idegenben háromszor veszíthettünk, és még mindig esélyünk volt a csoport továbbjutására” – mondta Jürgen Klopp, tétlenül rajzolva egy telitalálatot José Mourinho képére. „Ez idén nem fog megtörténni. Teljesen más. ”

Jó sérülési hírek érkeztek a Liverpool számára, a Manchester City játékosa, Rodri az Atalanta elleni 5–1-es győzelmében szenvedett combizmat. A City lett az első csapat, amely megnyerte a Nagy Kupa játékot anélkül, hogy egyetlen izzadsággyöngy keletkezne közöttük.De Rodri sérülése azt jelenti, hogy elérhetetlen lehet a november 10-i Anfield-i nagyobbnál nagyobb meccsre. “Még nem beszéltem Rodrival vagy az orvossal, de úgy néz ki, mint egy combhajlítás” – mondta Pep Guardiola orvos.

Rodri sérülése közvetlenül a félidő előtt korai bevezetést jelentett John számára a világszínvonalú fizikai humoristának. Stones – kivéve, hogy nem volt kész továbbmenni, ami rövid és látványos veszteséghez vezetett általában boldog-szerencsés menedzserétől. Pep lecsapott egy ülést, a fejét a kezébe tette, és úgy taposott le, hogy röviden megváltoztatta a talaj hőmérsékletét 10 ° C-ról élénkítő 142-re.

Ez a helyzet a perfekcionistákkal: mi csak elfogadjuk a legjobb. Ugye, hol van az a sakktábla?Ha ez az utolsó dolog, amit megteszünk, akkor 10 mozdulatot veszünk. ÉLJEN NAGY WEBOLDALON

“A játékokat hétköznap 8 és 20 óra között, vasárnap pedig 9 és 13, valamint 15 és 20 között engedélyezzük.” – A Freiburg közölte, hogy nem rendezhetnek éjszakai játékokat vagy mérkőzéseket vasárnap 13 és 15 óra között az új 80 millió eurós stadionjukban, amely a következő szezonban nyitva tart, a zajtól való félelmek miatt. Facebook Twitter Pinterest Ah. Fotó: Dpa Picture Alliance / Alamy Stock PhotoFIVER LETTERS

„Válaszul Brian Ross levelére (tegnapi ötös), amelyben arra kérte az utolsó alkalmat, hogy valaki látta, hogy egy kapust büntetnek időpazarlás miatt, azt mondanám, hogy egy hét volt múlt szombaton fiaim East Berks FA 18 éven aluliak mérkőzésén.Csapatának menedzsereként a szabálysértést leginkább az ellenzéki kapus örvendeztette meg, és azt mondani, hogy ő, a menedzserük, és őszintén szólva, ott mindenki meglepődött, alábecsülés lenne. Sajnos ezen a bizonyos szinten (a 6. osztály a 7-es osztálytól, mivel Ön kérdezi) nem hajlamosak olyan gyakran gyakorolni a közvetett szabadrúgásokat. Tehát sajnos a számunkra adott lehetőség, mint a furcsa Fiver bácsi, teljesen el volt pazarolva ”- Adrian Bradshaw.

„ Hogy megválaszoljuk Brian Ross kérdését, 2012. augusztus 6. ”- Michael Foxcroft.

< p> „Brian Ross-szal vagyok. Rendszeresen kiabálok a tévében, amikor az ólmokat védő őrzők 15 másodpercig vagy tovább tartják a labdát a meccs végén. Sokkal jobban felkavarja a macskát, mint a játékvezető.Más hírekben tegnap este arról álmodoztam, hogy Mo Salah fodrász lesz. ”- Robert Macmillan.

„ Rendszeres előfizető vagyok a The Fiver-re, bár igyekszem nem engedni, hogy megkerülje, mindig, jól, szinte mindig lelkesedve azon a tényen, hogy egy ilyen laza (* veszít – Fiver Ed) újságírásnak, amely teljesen kívül esik a logikai valóságon, ki kellene szabadulnia. Most mégis thraldomban vagyok. Mindazok a lebegő agyak egy korsóban, akik visszakanyarodnak Maurizio Ganz és Tomas Locatelli fényeihez (nevezetesen hiányoznak ma este az Eithiad Stadionban), a Zulte Waragemsről és az FK Suduvasról nem is beszélve! Ön határozottan a világfutball igazi mestere! Mozogjon Uefa felett! Igazi futball él a Fiver jóvoltából! Ugyancsak tapsom Mr. Unacampus mai leveléhez – közvetlenül a helyszínen ”- Alfredo Hamill.

„ FAO Adam Uncamus (tegnapi Fiver Letters).Az igazi nagyszerű ember jegye olyan ember, aki képes harmonikázni, de nem játszik ”- Derek McGee.

Küldje el leveleit a the.boss@theguardian.com címre. És mindig tweetelheted a Fiver-et a @guardian_sport oldalon.Napi díjatlan levelünk mai nyertese: Adrian Bradshaw. HÍREK, BITEK ÉS BOBÁK

Az 1995-ös Savo Milosevic, a Belgrádi Partizan edzője, nem várja a zord, rasszista változatosság énekét, ha oldala szembenéz A Manchester United csütörtökön. “Arra számítok, hogy minden igazságos és a sport szellemében tartson” – várta. Ha Niko Kovac, a Bayern főnöke átkerül a Do One ajtón, akkor Ralf Rangnick után mehetnek helyetteseként, ha Ed Woodward és az Old Trafford együtt dolgozik ne érj hozzá előbb.

A Manchester City, a Barcelona és a Real Madrid mind a szempilláival csapkodik a napoli Fabián Ruiz felé, Fabrizio Romano kizárólag elárulja.

Az éjszaka közepének BST hírei: A River Plate a Copa Liberdatores döntőjébe jutott a Boca Juniors költségén. Jonathan Wilson ott volt, hogy bevegye az egészet.Facebook Twitter Pinterest Ne sírj értem, Carlos Tevez. Fotó: Marcelo Endelli / Getty Images

John Fleming, a skót FA játékvezetőjének vezetője 62 éves korában elhunyt. „A játékvezetői közösség imádta őt, akik között a legmélyebben érezhető lesz a vesztesége”. egy SFA nyilatkozat. MÉG TÖBBET AKAR?

“Nem fogunk egy hülye hashtaggel véget vetni a rasszizmusnak.” Ben Fisher kizárólag a Charlton csatárával, Lyle Taylorral beszélget. Facebook Twitter Pinterest Lyle Taylor rózsaszínben halt meg, és 30.000 fontot gyűjtött a Cancer Research UK számára. Fotó: Holly Allison / TPI / Shutterstock

Ja, és ha ez a te dolgod…követheted a Big Webhelyet a Big Social FaceSpace-en.És INSTACHAT is! AJÁNLOTT VÁSÁRLÁS

Nyomdai üzletünkben kézbe veheti David Squires egyik kedvenc rajzfilmjét az évek óta. „A HATATLANULSÁG A VILÁG BÉRE”