Patrick Reed semmilyen hangulatban nem volt azért, hogy az US Open klubdarab-csapdája után megcsavarodjon

„A nap végén kiragadtam a haragom; Nem csináltam semmit a golfpályán, nem mondtam obszcenciákat vagy ilyesmit. ”- mondta a 2018-as Masters bajnok. “Egy másodperces rész volt, továbbmentem és vállalkoztam, megütöttem a következő golfpályámat.” US Open 2019: harmadik forduló – élőben! Bővebben

A Peedble strandon, a 18. zöld szomszédságában lévő Reednek a klub lebontása után, a felvételek vírusosnak bizonyultak. Feltételezhető, hogy Reednek pénzbüntetést kell fizetni azért, hogy illeszkedik, bár a verseny szervezői soha nem teszik nyilvánosságra az ilyen büntetések részleteit. Nem ésszerűtlenül, hogy Reed szombaton a harmadik fordulójának következményeit használta, hogy professzionális kollégáinak válogatására mutatjon.Sergio García februárban súlyosan megsérült a szaúd-arábiában a felülettel, egy olyan epizódban, amely befolyásolta a pálya többi szereplőjét is.

„Önnek van Sergio azzal, amit tett a zölden. golfpályák és slam-klubok ”- tette hozzá Reed. Rory [McIlroy] dobta klubját a vízbe a 9. lyuknál Doral-ban [2015-ben]. Lucas Bjerregaard ide küldte sofőrét a vízbe. Megtörténik. Ilyen dolgoknak valószínűleg nem történnek meg, de mindaddig, amíg tiszteletben tartják a golfpályát, és nem tesznek semmit annak megrongálására, vagy a srácoknak, akikkel játszik…Inkább engedöm, hogy kihúzzam, mint tartsam be.

„Számomra ez nem nagy ügy. Ezután komikus volt. Nem volt komikus, hogy rossz ékkel lövöldöztek, különösen akkor, amikor büszke vagyok az ék játékra.Ha nem hagyja el a zöld területet 20 méterről, akkor előremozgatja a labdát három hüvelykkel a zöld lámpától 6 lábnyira, ez általában nem olyan rövid játékom. Ez az, amit egy US Open és durva, mint ez, meg fog tenni veled. ” Facebook Twitter Pinterest

Mivel Reed olyan helyzetben van, hogy példaként kell lennie a fiatalok számára, egyáltalán nem hajlandó megrongálni a felszereléseket. Öt évvel ezelőtt kritikát vonzott Kínában, miután „kibaszott pecsétnek” nevezte magát a hiányzó putt idején; amiért azonnal megbánta. Abban az időben Reed elismerte, hogy „mérsékelt kérdései” vannak, mielőtt hozzátette: „Soha nem kellett volna megtörténnie. Ez a golf játék, ez egy úriember játék. ”

Reedényesen, hogy Reed minden egyes versenyen hordoz a szóban forgó ék három változatát, vagyis egy másik a táskájában volt a 72-es harmadik fordulóban.A 61 fokos tetőtérrel rendelkező klubokat „61 és kész” címkével jelöli. Reed elmagyarázta: „Általában kiszabadít a börtönből, ezért börtönben tartott engem.

„ A játékosok, még ezen a szinten is, akár jól játszanak, akár rosszul játszanak, bármikor rosszul ütnek. golf lövés vagy talál egy igazán rossz helyet, mindig ideges vagy. Nem leszel boldog és mosolygós, ha rossz golflövésre üt, különösen akkor, ha szilárd meghajtó után négy egymás után eltalálja. ”Gary Woodland vezet az USA Open-en vezető szereplõként, mint Rory McIlroy szövőszék. Olvassa tovább

A Reed által a kérdéses lyuknál felrobbantott kettős bogey azt jelentette, hogy csak egy lövéssel ment túl a félúton. A szombati forduló plusz három aggregátumhoz vezetett, ami azt jelenti, hogy továbbra is az US Open 50 legjobbjai között marad, 18 lyukkal.A Pebble Beach előtti négy nagy versenyében Reednek a legjobb vége volt a kötött 28. és két kihagyott vágással. A játék általános állapotával kapcsolatos csalódást nem nehéz felismerni.

“Tudtam, hogy mi a vágás, de nem voltam aggódva a vágási vonal miatt” – mondta. „Nem azért vagyok itt, hogy csak vágásokat végezzek, hanem itt vagyok, hogy golfversenyeket nyerjem. Nem számított, hogy a vágás vége: kettő felett, kettőnél vagy hétnél.Én inkább ideges vagyok, ha kettős bogeyt készítek az utóbbi időben, mint pusztán vágást. „Tavaly háromszor történt; Kereskedelmi járatokat indítottam, és egy törött klub volt a táskámban – mondta a 28 éves. “Fogalmam sincs, mikor utoljára csináltam.”