Oxlade-Chamberlain elismeri, hogy korábban karrierjét szakaszonként térképezték fel.

Annak a játékosnak, aki sérülés miatt kihagyta Anglia utolsó három tornáját – az utolsó egy borzalmas térdsérülés, amely karrierjének egy évébe és egy tervezett oroszországi kezdő szerepbe került – Oxlade-Chamberlain figyelemre méltó pozitívumot és üdítő perspektívát áraszt.Ezt két selejtező, valamint Bulgária és Koszovó két győzelmével fogják megtenni, hogy szombaton és kedden otthon jöhessenek. “Ez nagyszerű lenne” – mondja Oxlade-Chamberlain. „És azt gondolom, hogy a fiúk büszkék voltak arra, hogy olyan környezetet teremtsenek, ahol az emberek jobban hisznek és jobban kapcsolódnak ehhez a fiatal játékosokhoz. De meg kell győződnünk arról, hogy előbb odaérünk-e, mert az egy kicsit bulizás lenne, nem? Ez a fő dolog, amit meg kell tennünk, majd…”Nyerj? „Igen, pontosan.”

Oxlade-Chamberlain reméli, hogy jövő nyáron Angliában lesz a box ülés, nem a Boxpark.Lehetőségem volt visszatérni. ”Az Euro 2020 selejtezői és a nemzetközi futball: 10 dolog, amire figyelni kell. Bővebben

Oxlade-Chamberlain elismeri, hogy korábban karrierjét szakaszonként térképezték fel. “24 évesen szerettem volna megnyerni a Bajnokok Ligáját és 10-15 gólt szerezni egy szezonban” – mondja. “De néha a dolgok egyszerűen nem úgy mennek, ahogy szeretnéd.” Ezt nem mondják az önsajnálat nyomával. Visszatérve a Liverpool keretébe, új szerződéssel 2023-ig, és visszatérve az angliai színtérre egy fiatal, izgalmas csapattal, ez újrakezdésnek tűnik, nem pedig a múltban való elmélkedés idejére.

„Én Aggódni fogok, amikor 50 éves vagyok, és nagy hasam van, mint apámnak – mondja nevetve. „Akkor gondolkodni fogok; ‘Mi van ha?