Neymar könnyei és nevetése – és az én megközelítésem a nyomás kezelésében

Láthatta ezt a kontrasztos érzelmekből az utolsó síp után a második és a harmadik játékban. Costa Rica ellen könnyei lettek végén, annak ellenére, hogy Brazília nyerte a 2-0-ot. Szerbia ellen azonban, miután a Tite csapata megszerezte az első helyet a csoportban, nevetve és integetett a közönség előtt. A World Cup Cup 2018 teljesítmény rangsorolása: Brazília és Horvátország vezet az utat tovább.

Costa Rica ellen ő éppen egy késői gólt szerzett, és ez csak egy hatalmas nyomást enyhített. Olyan volt, mintha egy hatalmas súly lett volna levonva a válláról. Másrészt Szerbiával szemben a győzelem nyugodtabb volt, és nem volt ugyanaz a feszültség.

Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos ez a brazil csapat számára, mivel felkészülnek arra, hogy mexikói válogatást fogadjanak el. , hogy csak magukat hallgassák, és ne törődjenek azzal, amit mások mondanak.Csak a játékokra kell összpontosítanod.

Ezt mindig próbálom megcsinálni. Néha lehetetlen azonban, hogy ne érzelmeket nyerjünk vagy vereséget nyerjünk, különösen, ha sok a tét.

Például a 2016. évi Rio olimpiai olimpiai játékok Ausztrália ellen extrém alkalom volt. Nagyon kemény játék volt, nagyon nehéz volt számunkra. Büntetésekre ment, és amikor a soromban volt, a kapus megmentette.

A lövöldözés folytatódott, és a végén nyertünk, miután a kapus megment – és utána nem tudtam megtartani a könnyek vissza. Sírni kezdtem minden érzelem miatt, amelyek részt vettek abban a játékban. Egész életünket fontos mérkőzések és bajnokságok versenyének szenteljük.

Időnként a szomorúság könnyei és néha a boldogság könnyei jelennek meg.Lehet, hogy a szomorúság könnyei, mert egy csapat teljesen uralkodó volt, de még mindig nem nyertek meg, vagy a boldogság könnycseppjei lehetnek egy last-minute gól után. A futball érzelmi játék, és ezért szeretem. Mi érdekel.

A nagynyomású helyzetekről való beszélgetés vezet a kapitányhoz. Csodálatos érzés az országának kapitánya lenni, a világ egyik legjobbja -, de ez nagy nyomással jár. Ha kapitány vagy, akkor felelőssége van. Számomra a játék napja a legegyszerűbb, ez az idő, hogy élvezze a pillanatot, legyen boldog.

Ha magaddal vállalja a felelősséget, akkor ez nagyon nehéz lehet. . A játék nyomása már létezik, és ha 100% -át felszívja, akkor nyilvánvalóan sokkal többet fog mérni.Véleményem szerint jobb, ha a kapitánykapcsolatot valami pozitívnak tekintjük, ami megerősíti Önt, és lehetővé teszi a felelősség megosztását a csapattársakkal.

Jelenleg a nemzeti csapat kapitánya vagyok, de én azt is győződjön meg arról, hogy a csapattársaim nagyon beletartoznak-e. Fontosnak tartom, hogy erős hanggal rendelkezzenek, és hogy részt vegyenek a csapat vezetésében és továbbvitele.

Úgy gondolom, hogy amikor csak egy vagy két játékosra helyezi a vezetés súlyát ez negatív hatással lehet a csapatra, mivel az egyik ember túlterhelhető, és megnövekszik a csoporton belüli frakciók kockázata is.

2012-ben lett a nemzeti csapat kapitánya, és a pár játék az akkori olimpián. Kicsi óta vezetői pozíciókat kapok.És ennek nyomása normális számomra. Facebook Twitter Pinterest Tite brazil csapatával. Jó irányba fordította a kapitányt. Fénykép: Szergej Bobijev / Tass

Mindig beszélek a csapattársaimmal, és arra kérem őket, hogy mondjanak el valamit. Nem kell, hogy mindig utolsóként mondjak valamit a játék előtt. Hagyom nyitva a dolgokat, hogy a csapattársaim kifejezzék magukat. Így megmutathatjuk, hogy mindenki fontos a csapatban.

Szeretem, hogy Tite rotálta a kapitányt – és ezt említettem a nemzeti csapat edzőnknek. Pozitívnak gondolom, hogy mindenki úgy érzi, hogy fontos a csapat számára, és a kapitányok megosztása nagyszerű módja annak, hogy ezt megmutassák. Mexikó.Amikor megyek a pályára, megpróbálok boldog lenni és a számomra fontos dolgokra koncentrálni. Az inspirációt keresek a saját történetemben. Visszamegyek és megnézem, milyen keményen dolgoztam annak érdekében, hogy ott legyenek, milyen nehéz voltam, és mindent legyőztem. Tehát számomra a játék napja a legegyszerűbb, ez az idő, hogy élvezze a pillanatot, legyen boldog és mindig törekedjen arra, hogy mindent megtesz. Fiver: iratkozzon fel és kapja meg napi futball e-mailünket.

Ha a világkupán vagy olimpiai döntőben játszik mindezen nyomással, az azért van, mert megérdemli ott lenni. Nem minden játékos rendelkezik ezzel a kiváltsággal, ezért fontos, hogy élvezzük a pillanatot, a helyzetet, és minden pillanatban próbáljunk boldogok lenni.

A 2018-as világbajnokság következő játékára nézve boldog, hogy Brazília megkapta Mexikót. Nagyszerű játéknak kell lennie. Mexikó egy olyan csapat, amely megy ki és játszik.Gyors csapat, ellentámadások a legnagyobb fegyver, olyan gyors játékosokkal, mint Chicharito. Vannak rendkívül szorgalmas játékosai is, akik a keserű végéig harcolnak, és soha nem adják fel.

Úgy gondolom, hogy bizonyos értelemben ez megfelel Brazíliának. Mexikói játékstílusa teret nyithat a Tite csapata számára. Úgy tűnik, hogy történelem és öt világkupánk címe miatt minden csapat megpróbálja a legjobban Brazília ellen, de még mindig azt hiszem, hogy Brazília megnyeri ezt, és átjut a negyeddöntőkbe.