Marcos Alonso kettévágja a Chelsea-pontot Bournemouth-ból

Ez aligha volt a reménykedett válasz, amire Frank Lampard reménykedett, és amint rázkódott hangon hangsúlyozta, amikor Marcos Alonso ismét bebizonyította a megmentőt, ezúttal egy öt pontot megmentetni, Bournemouth-ban, az óra órájában. elkerülhetetlenül felmerülő kérdések.Alonso biztosította a sérülések által kimerült Chelsea-csapatot – különösen az előremenő területeken, amikor Tammy Abraham elküldésre került a Barcelonaba szakértőjére a boka sérülése miatt -, nem távozott üres kézzel, és egy kiegyenlítőben haladt, hogy legalább egy hétig tartsa a negyedik helyet. miután a Chelsea három figyelemre méltó második félidőben elmaradt Joshua King és Jefferson Lerma góljaitól. a kedden az FA Kupa ötödik fordulójában ismét mindkét dobozban a par alatt maradtak. “Marcos Alonso-nak nagy hete volt, de nem akarom, hogy a bal oldali tetemet a pontozási táblázatok tegyék fel” – mondta Lampard. „Azt akarom, hogy támadóink gólt szerezzenek, de nem.

“ Amikor azt hiszem, hogy bal oldalam van az, aki a két gólt lőtte, és aki az utolsó gólt szerezte a bajnokságban [Tottenham ellen] ], és ilyen sok esélyt teremtünk a kettő között, fel kell kérdeznie, hogy miért nem fejezzük be őket.A negyedik helyért harcolunk azon csapatok ellen, amelyek ugyanazok, mint mi, és valóban arra törekszünk, hogy egy kis formai futást nyerjünk, nyerjünk, nyerjünk. Itt nem állunk egy ideje, és ezért tényleg be kell vonnunk a pillanatot, és meg kell találnunk a győzelmeket, mert ha 73% -os birtokod van, 23 lövés, és nem nyeri meg a játékot, akkor mindkét oldalon kérdőjelek vannak. dobozok, kétség nélkül. Ez állandó volt számunkra. ”A Chelsea pihenést ír elő Tammy Abraham zavaró bokájáért. Bővebben

Bournemouth uralta a nyitó szakaszokat, és a Chelsea szárnyas hátsó rendszerét nyitotta meg Ryan Fraserrel, felszabadítva az átfedő teljes hátú Jack Staceyt, aki vágja vissza a labdát Philip Billing számára.Meghívó kereszt volt, ám stílusos, Billingnek nem volt meggyőződése és egyenesen rúgta a labdát Willy Caballero felé, akit a Chelsea-gól ​​ismét Kepa Arrizabalaga kedvelt. Billingnek lehetősége volt másodpercekkel később módosítani, amikor Fikayo Tomori, akit egy órával visszavonult az első bajnoki rajthoz december óta, nem tudta ellenőrizni a laza labdát.A számlázás érzékenyen érzékelte a sebezhetőséget és megragadta a birtoklását, de bal oldali lövést ütött be az oldalsó hálóba.

Mivel történt, hogy a szárnyas hátsó rendszer platformot adott a Chelsea számára, amelyre építhető, amikor Alonso megnyitotta a pontozást, de a buktatóit meztelenvé tették, amikor Billing becsúszott Stacey-be, aki a 18-yardos dobozba rohant, és csodálatos labdát csúsztatott a kapu fölött. hogy becsapódjon a hátsó oszlopba, és Bournemouthnak vezetést adjon, miután Lerma Mateo Kovacic fölé emelt, hogy a kiegyenlítőben Fraser sarkából induljon. Ezután egy hét múlva, miután két gólt sikerült megbuktatni a Turf Moor vereségén, újabb gyötrelmes VAR-ellenőrzés következett, amikor a játékvezető Andre Marriner várakoztatták a videó asszisztens játékvezetőjének ítéletét a Stockley Parkban.A királyt oldalán uralták, és Bournemouth becsapta a Chelseát. Facebook Twitter Pinterest Bournemouth Joshua King góli második gólt. Fénykép: Peter Nicholls / Reuters

A nagy varázslatokat irányító Chelsea hirtelen vissza volt szorítva, és arra késztette Lampardot, hogy vezessen be Ross Barkley és Willian a padról. Michy Batshuayi hamarosan követte Olivier Giroud helyett. Barkley helyére Jorginho lépett, aki két mérkőzés felfüggesztését fogja szolgálni, miután itt foglalta le a foglalását.Batshuayi-nak kevesebb, mint egy perccel a hálóba került a labda, de a sztrájkoló félre volt.

Aztán César Azpilicueta szépen eldobta a labdát, amikor pánik ölelte fel a Bournemouth-boxot, ám végül megtaláltak egy utat, amikor a A Chelsea kapitánya Pedro-t választotta ki, aki kiváló jobb oldali megmentést kényszerített Aaron Ramsdale-től, csak hogy a visszapattanás kedvezően csökkenjen Alonso számára. Miután Watford sokkoló győzelmet nyert a Liverpool felett, és jövő szombaton Liverpoolba utazik, de ez – a Chelsea számára valószínűleg – értékes pontot jelenthet. “Nagyon szűk játékokban, ha nem nyerjük őket, meg kell rajzolnunk őket” – mondta Eddie Howe, a Bournemouth menedzser.

“De amikor olyan későn nyersz a játékban , három pontot vágyol, és három pontot vágyakozik, tehát vegyes érzelmek vannak.Nem vagyunk ott, ahol szeretnénk lenni az asztalnál, és ez csata lesz, de jeleket látok arra, hogy a csapat készen áll a kihívásra. ”