Izrael Folau központokban, ahol Adam Coleman kizárta a végső Bledisloe tesztet

Izrael Folau a külső központon indul, míg az ágyékkárosodás kényszerítette Adam Coleman zárását a Wallabies ‘Bledisloe Kupa tesztből a szombaton az összes feketével szemben Yokohamában.

A Wallabies edzője Michael Cheika nevezte el Sefa Naivalu a szárnyon, hogy a szokásos No 13 Reece Hodge utáni 70-tesztes karrierje során először a Folau központjába kapcsoljon, a legutóbbi héten edzés közben egy boka tört meg.Rob Simmons Izack Roddát a Coleman távollétének második sorában fogja partnerelni. Izrael Folau elkötelezi magát a Super Rugby-nak négy éves Waratahs-ügyével. Tovább

A Veterán Sekope Kepu a 100-as tesztet követi a padon, és a Wallabies Test történetének első támogatója lesz – és kilencedik teljes -, hogy elérje a századi jelet, ha a Nissan Stadionban futna.

Kepu csatlakozik a padra Jack Dempsey, aki a tavalyi harmadik, Bledisloe Cup-i mérkőzést követő tesztelés óta a Test szintjén nem szerepelt a teszt szintjén, mivel hamarosan megsérült.

Samu Kerevi a teszt visszaadását is elvégzi közel négy hónapja egy bicepsz sérüléssel szenvedett az utolsó Írország elleni játékban Sydney-ben júniusban.

Időközben Új-Zéland nagy meglepetésnek örvendett, amikor Damian McKenzie-t nevezték el a fullback-ről.Steve Hansen edző megrántotta Ben Smithet a szárnyra, hogy helyet biztosítson az apró, de izgalmas McKenzie-nek, aki elsősorban ebben az évben alkalmazott padlóhatás-játékosként dolgozott.

As expected, Ardie Savea and Liam Squire are the starting flankers in place of injured pair Sam Cane and Shannon Frizell.Joe Moody visszaállt a sérülésekre Karl Tu’inukuafe helyett, hogy része legyen az összes keresztes versenyzőnek, aki szorosan ötödik.

A világszínvonalú zár Brodie Retallick nevet kapta a padon, miután a közelmúltban legyőzte a váll sérülését , bár ez lehet az első próba megjelenése az évnek a Matt Todd és a Nepo Laulala számára.

A McKenzie, a Waisake Naholo nevesítőjének hatékony felvétele, amely a Wallabies figyelmét vonzza. Rendkívül veszélyes ellentámadóként korábban már bizonyítékot tett a megerőltetés nélküli hibákra, és a magas színvonalú célpontok lehetnek a Wallabies-től.

A belsejében lévő Sonny Bill Williams megtartotta a helyét, annak ellenére, hogy Pretoria szerény volt. és játszani fogja az 50. tesztjét.Williams Beauden Barretten indul, aki a Bledisloe-kupa 30 pontot ért el, köztük négy kísérletet az Eden Parkban, amikor Új-Zéland nyerte meg utolsó 40-12.