Gyászosan nézett egy forró sós víz pocsolyáján, amely a cipője köré épül

A Fiver túlságosan jól tudja, hogy ugyanaz a dolog újra és újra ritkán vezet ahhoz, hogy ez a dolog egyre jobb, relevánsabb vagy kívánatosabb legyen. Azt hittük volna, hogy Robin van Persie, 33 éves bölcs öregkorban, és több szürke árnyalattal, mint a különleges cuddling könyvével, ezt is tudni fogja. De nyilvánvalóan nem.Látod, a Fenerbahce csatárja, aki ma este a Big United Vase-i klubjával találkozik, úgy tűnik, az a benyomásom, hogy ha nem lenne Lord Ferg annyira ésszerűtlen, és úgy dönt, hogy 71-es pozícióba helyezi, akkor talán még mindig az Old Trafford-nál célokat kell tenni ahelyett, hogy Isztambulban fokozatosan elhalványulna.

„Lehet, hogy ma már a Manchester United játékosa lettem volna”, szippantotta meg Van Persie-t, miközben gyászosan nézett egy forró sós víz pocsolyájába, kezdve a cipője körül. „Amikor aláírtam, hogy ez az ötlet, hogy [Lord Ferg] még néhány évig maradna, de a labdarúgó dolgokban változik, nem tudja megtervezni saját útját vagy az edző útját.Ebben a világban meg kell küzdenie, hogyan jön. ”Valóban, Van Persie pályafutása fokozatos felfelé haladó pályát követett, amíg rendkívüli magasságba nem ütközött, majd felállt, majd hirtelen a földre zuhant, mint egy olyan madár, amely nyilvánvalóan elvesztette az elméjét és olyan magasra repült, hogy tegnap a Fenerbahce-t szállító repülőgép szélvédőjébe csapódott, és váratlanul leszállt Budapestre.Robin van Persie emlékeztet a Manchester United és a Fenerbahce minőségére Sarigul Emre tovább

Az egyetlen veszély, amit ma a magas repülőgépek repülőgépei okoznak, ha José Mourinho úgy dönt, hogy sokan maradnak azon, akik hétfőn az Anfieldben részt vettek, és elindítják Wayne Rooney-t. hangulatos beszélgetés Van Persie-vel a közelgő jelentőségtelenségről. – Wayne jól működik – éljenzett Mourinho. „Ő egyike azoknak, akik felelősek a légkörért, amit a játékosok lélegezhetnek, mert pozitív, jó példa.” Rooney kedves emlékei vannak a Fenerbahce játékáról az Old Traffordban.A klubban debütált rajtuk egy kalapos trükköt, amikor az egyetlen dolog, ami nagyobb volt, mint a pályahatás, a mobiltelefonok mérete és Eric Prydz által sújtott, a Weird Uncle Fiver elleni panasz és az azt követő az edzőterem tagságának törlése.

A Manchester United harmadik helyen áll az idei Big Vase 97-es csoportjában, és ma este jó eredményre van szükségük, ha reményeiket adják a kiütési szakaszokra való jogosultságra. Lehet, hogy talán egy Mourinho repülő repülőgépének egy részét adja a versenyről. Eddig ugyanolyan lelkesedéssel beszélnek róla, mint a Nagyi Fiver beszél a közelgő fogászati ​​megbeszélésekről.És a mérkőzés, amint a Liverpool és a Chelsea között jön létre, ne várjon semmit, ami különleges a csütörtök esti futball különleges kezelésében. Van egy jó éjszakát Van Persie számára, hogy újra érezze magát.

„Nem fizetnék 70 eurót, hogy megnézhessem a Derby-t, nevetséges, bár a bárban nézem a játékot” – Roul Albentosa védő a Deportivo védőjét kivéve a jegyárképzési stratégiát oldalának Galicia derbyje a Celta Vigóban a Sunday.FIVER LETTERS-en

„Köszönjük a linket a dartsfilmhez [tegnapi utolsó sor].A Fiver tanácsának kombinációja, Mourinho sötét művészete, péntek / hétfő / kedd / szerda / csütörtök éjszaka Labdarúgás a polgári rend megzavarása, valamint a bónuszok, mint Barton, Balotelli, Bendtner és Solo halmozott nonszenze . STOP FOOTBALL, START DARTS! ”- Mike Wilner.

„ Mint Westchester jelenlegi lakója, biztosíthatom David Carr-nak [tegnapi Fiver], hogy sokkal inkább West Ham-t figyelem a Manchester City-vel szemben. Miért valaki választaná a nem-liga Scarborough v Rochdale-t a Premier League csapatok előtt, a tőlem túl – vagy a Newcastle United rajongó, David Carr, akivel egyszer dolgoztam? Talán ez egy nyom.Westchester a New York City FC edzőterületének jelenlegi otthona, a megszerzett nevén a Purchase-ban – lehetne-e még alkalmasabb párosítás? – David Dein.

Scott Henderson [tegnapi válasz betűk], függetlenül attól, hogy a második esély Steve-t hívják-e meg, amikor az elkerülhetetlen történik, addig jelenleg a korábbi egykori és korábbi volt Derby főnöke is? Azt hiszem, ez lefedi. De akkor nem válik előbbre mindenkivel a végén, és nem mindannyian valójában a jövőbeni korábbi feszültségben élünk? (Azt hiszem, most le kell feküdnöm). ”- Hugh J Martin.

A Guardian átgondolt, mélyreható újságírásának elkészítése – a dolgok, amelyeket általában nem találnak ebben az e-mailben – drága, de támogat minket. „t.Ha értékeli az újságírásunkat, kérjük, támogasson minket egy egyszeri vagy ismétlődő hozzájárulással. Halljátok meg! Az AC Jimbo és a co-t a Football Weekly Extra-ban a középhét kövér felett rágták. A következő élő show-ra LondonBITS ÉS BOBS-ban még mindig jegyek állnak rendelkezésre. A Nottingham Forest tulajdonosa, Fawaz al-Hasawi, a klub potenciális vásárlóit kéri egy éves fizetésért, amely 1 millió font fölé emelkedhet, és egy sor pénzügyi igényt, amelyek közé tartozik a egy rendkívüli záradék, amely arra jogosít fel, hogy a játékosok bónuszokkal szerezzenek. Eddig annyira normális. Facebook Twitter Pinterest Bonusgolyó.Fénykép: Laurence Griffiths / Getty Images

Pep Guardiola a labdarúgó-játékos kapusának Claudio Bravo védelmére ugrott. – Sajnálom, de a pályafutásom utolsó napjáig, mint edzőm, megpróbálok játszani a kapusunktól – sírt a Manchester City vezetője. – Nem lesz változás [kapus]. Ugyanaz marad. A labdarúgás hibás játék. Tudja, mit tett. ”

Afrika Nemzetek Kupa birtokosai Elefántcsontpart harcolni fog Togóval, Marokkóval és Kongói Demokratikus Köztársasággal az idei verseny C csoportjában. Íme a rajzolás.

A rossz hír?Andy Carroll még mindig térd-gahban szenved. „Eredetileg négy-hat héttel volt régen, és rázkódtunk róla, ez egy megdöbbentő előrejelzés volt, de most már sokkal hosszabb, mint az, hogy minden, amit mondhatok, nagyon keményen dolgozik, halad, de lassabb, mint amire számítottunk – lerobbant West Ham főnök Slaven Bilic. A jó hírek? Club rekord aláírása André Ayew vissza a képzésbe. – Később, decemberben vagy november végén vártuk vissza, így örülünk, hogy visszatért, és most látni fogjuk.

Szombaton a kalapácsok szembesülnek Sunderlandrel, akiknek problémái vannak saját. „Valószínűleg elveszítette identitását, amikor egy klub, ha nem,” mondta Martin Bain, a Black Cats vezető öltönyében. „A feladat az, hogy építsünk, majdnem újjáépítsünk.Nyilvánvaló, hogy van egy út, hogy elkezdjünk.

És Rudi García Marseille újabb úrjává lett kinevezve – első feladata, Paris Saint-Germain elhagyta… SENLL WANT MORE?

Úszó fej egy korsóban Jonathan Wilson elmagyarázza, hogyan és miért szabadulhat fel Antonio Conte a Chelsea múltjának bilincséből, amikor a Manchester United-nel szembesülnek. – és nem jó módon ismeri Ed Aarons-t.

Jonjo Shelvey helytelenül helyezte el a gyerekes hozzáállását, és nem emlékszik arra, hogy hol hagyta a súlyát, köszönhetően Rafa Beníteznek. Louise Taylor szerint. Facebook Twitter Pinterest Lean és átlagos.Fénykép: Chris Vaughan / CameraSport a Getty Images-en keresztül

Íme egy remek mese arról, hogy Sassuolo tíz év alatt tette meg az Európa Ligájához tartozó gólszerzők olasz megfelelőjéből.

Ricardo Rodríguez a Chelsea-hoz és egy tűz eladás a Manchester City-nél? Ez csak a mai Rumor Mill.

És Joey Barton, a karate-futball és a „Emlékezz a névre… !!!!!” mindezek a funkciók ezen a héten a klasszikus YouTube-on.

Oh , és ha ez a te dolgod… követheted a Big Website-ot a Big Social FaceSpace-en. AND INSTACHAT, TOO! UNDILUTED!