Eddie Betts befejezi a mesebeli AFL visszatérést Carltonhoz

A ragyogó góllövő Eddie Betts az AFL karrierjét az eredeti Carlton klubban fejezi be, miután Adelaide eladta.A 32 éves játékos az Ikon Parkban találkozik korábbi csapattársával és új Carlton edzőjével, David Teague-vel. díszített 316 játékos karrierben.Miért támogatom az AFLW javasolt kollektív szerződését | Sharni Layton További információ

“Köszönet mindenkinek, aki részese volt az adelaide-i utamnak, és hogy mosolyogva fogadta családomat és engem, bárhová is megyünk” – mondta Betts nyilatkozatában. “Az elmúlt hat év a futballpályafutásom legjobbjainak és legnehezebbjeinek számított, de büszke vagyok arra a személyre és vezetőre, akivé válhattam a Varjaknál.” Cam Ellis-Yolmen csatlakozik Brisbane-hez szabad ügynökként, és Hugh Greenwood, Alex Keath és Sam Jacobs szintén valószínűleg új otthonokra talál a kereskedelem időszakában.Várhatóan Matthew Nicket kedden megerősítik a varjak új vezetőedzőjeként, a távozó Don Pyke helyére.

Betts karrierje első 184 meccsét Carltonban játszotta, mielőtt korlátozott szabad ügynökként csatlakozott a varjakhoz. 2013 végén 132 mérkőzést játszott a varjaknál.

A varjak listavezetője, Justin Reid szerint kevés játékos volt olyan tehetséges és olyan népszerű, csapattársaival, edzőivel és szurkolóival egyaránt, mint Betts. “Eddie az utóbbi években olyan fontos része volt támadóinknak, és következetesen eltalálta az eredménytáblát, és önzetlen megközelítéssel hozta a játékba a csapattársakat” – mondta Reid.

“Ő is nyitott otthona, és segített ösztönözni és irányítani az őslakos játékosok következő generációját, miközben a tágabb közösségben végzett munkája biztosította, hogy minden korosztály számára példakép legyen. ”