„Dühös vagyok” – Emre Can, aki kimaradt a Juventus Bajnokok Ligája keretéből

Can Emre azt mondta, hogy „megdöbbent és dühös”, miután kimaradt a Juventus Bajnokok Ligája keretéből. A középpályás megtudta, hogy nincs helye Maurizio Sarri 22 játékosának listáján, miközben a héten Németországnál volt szolgálatban, és a jövő héten Torinóba visszatérve sürgős tárgyalásokat fog folytatni a klubbal. és a sztárjátékosok További információ nekem elsősorban azért, mert a múlt héten valami mást ígértek.Voltak tárgyalások más klubokkal [az átigazolási időszak bezárása előtt], és a bennmaradásom egyik feltétele az volt, hogy a Bajnokok Ligája keretébe kerüljek. ”

Can 37 alkalommal lépett pályára és négy gólt szerzett a Juventus színeiben. az elmúlt szezonban Massimiliano Allegri vezetésével, akit Sarri a nyáron cserélt. A játékost dühítette az is, ahogyan a klub döntését átadták neki.

„Kedden telefonáltak, és egy percig sem tartó beszélgetés során elmondták, hogy nem vagyok rajta a listát, és nem adtak magyarázatot. Ettől dühös és dühös vagyok, mert úgy gondolom, hogy jól játszottam az előző szezonban, mindenekelőtt a Bajnokok Ligájában.Ezt igazán nem tudom megérteni, és most meglátom, mit fogok elhatározni innen, és a jövő héten tárgyalásokat folytatok a klubbal. ”

A nap folyamán a középpályás azonban közleményt adott ki mennyire élvezi, hogy a klubban játszik, és megköszönte támogatásukat. “Mindig hálás leszek a Torino Juventusnak és annak, hogy támogattak és mellettem álltak, mivel a klub tagja vagyok, különösen betegségem idején” – mondta. „A Juventus és csapattársaim iránti tiszteletből, akiknek mindig is a sikere volt az első prioritásom, nem mondok többet, és folytatom a pályán való küzdelmet.” Emre Can (@emrecan_) A Juventus és csapatom tiszteletéből társak, akiknek sikere mindig is az elsődleges prioritásom volt, nem mondok többet, és tovább folytatom a küzdelmet a pályán.Tisztelettel, Emre, 2019. szeptember 4.

Mario Mandzukic is kihagyta a keretből a védővel, a sérült Giorgio Chiellinivel együtt. A Juventus csoportjában az Atlético Madrid, a Leverkusen Bayer és a Moszkvai Lokomotiv találkozik.