Ahogy a labdarúgó jegyek digitalizálódnak, többet veszítünk, mint darab papír

Egy tűzoltóba kerül – „London prices” -, de rendelkezik egy bérlő színével és textúrájával, valamint az üres csekk minden lehetőségével. Harminc évvel később, a Wembley-nál Skóciára szóló jegyek nagyobbak voltak, 50 fontkal drágábbak, technológiailag fejlettebbek – mind vonalkódok, mind hologramok -, de valahogy prózaibbak. És ez nem egy összehasonlítás, amelyet a memóriából készítettem.

Néhányan teljesen indexelt, tiszta gyűjteményeket tartanak fenn; a legtöbb megtartja a rekeszt – egy poli táskában, a mérkőzésprogramokba ragasztva vagy a pénztárca eltömődve; de senki sem dobja el az összes jegyet.Egy régi Cadbury’s Heroes ónba dobom, és szeretem a pillanatnyi színt, a perforált széleket, a folyamatosan fejlődő vízjeleket és az árakat, kezdve az első londoni talajtól a lőfegyverekig és a legutóbbi 65 GBP-ig (West Ham v. Az Aston Villa két évvel ezelőtt, egy bordómaszkkal átalakítva a John Lyall kapukat – „Farewell Boleyn, 1904-2016”).

A bankszámlakivonatok és a gázszámlákhoz hasonlóan a labdarúgásba való belépés is papírból digitálisra formázza. . a mai automatizált turnikumok alig igényelnek csuklóját. A televíziós távoli játékok és az otthoni játékok intelligens kártyán keresztül felszámolják a vásárlás és az odaadás fizikai bizonyítékait. A hazai hazai mérkőzéseim évtizedemet 10 bérlet megújító megerősítő levél bizonyítja.Az egyes csíkok az egzotikus távoli utazás emléktárgyává és az analóg rajongók emlékévé válnak.

A „Társadalomtörténet” ezt a klubcreszták és a versenymárka márkaneveként nyújtja. A globális gazdaságtan azonban elmagyarázza az Emirates, a Toyota és az Opel logókat, amelyek díszítik az Arsenal (v. 2013 májusában a Wigan), a Sparta Prague (v. Sigma Olomouc, 2006. november) és a Bayern München (v. Köln, 2003. március) szüleim. Öt olimpiai gyűrű a „futball, Hampden Park, Glasgow” mellett nem jelzi Svédországot és Franciaországot a nők versenyének negyeddöntőjében, ám ezek megerősítik, hogy London 2012 valójában az egész Egyesült Királyságban zajlott. Facebook Twitter Pinterest Anglia v Skócia, 1983 Fénykép: Alex Anderson

Ez inkább a szentimentalitásról szól, mint a felhalmozódás és az nosztalgia minden bizonnyal erõsíti a házak iparát a csíkok kereskedelmében.Az 1947-es FA kupa döntőjének emlékhelyén a közelmúltban idézett 115 font felhívhatja a Charlton rajongókat, hogy közelebb kerüljenek klubjuk egyetlen legnagyobb megtiszteltetéséhez. De bár érzelmi ajándékok lehetnek – egy volt kolléga egész életen át tartó barátmá vált, amikor távozó ajándékként adta nekem az 1995. évi FA-kupa döntőjét az Evertonnak – soha nem folytattam aktívan egy olyan mérkőzés ajándéktárgyát, amelyen nem vettem részt. .

A Euro 96-os tíz játékom, az egyetlen világbajnokság döntőjének – 2006-os Németország és Costa Rica – mérkőzésem és a mindhárom európai klub döntőjének bajnokaimat becsaptam. A mindenütt jelenlévő nem Liga bevételeket is megőrzem, a részletek hátoldalára írva.Miután a dátumot, a helyszínt és az „SJFA Nyugati Régió, a Central District League Cup döntőjét” rávilágították arra, ami alapvetően egy öltöző token, hálás vagy, hogy Arthurlie v Renfrew helyett Kirkintilloch Rob Roy v Rutherglen Glencairn volt.

p> Ha bármit gyűjtök, akkor maguk a játékok is. A programok túl drágává válása és a telefonos kamerák megfizethető között a szelfi bizonyította, hogy ott vagy. Egy barátom egyszer azt tanácsolta, hogy a cash-at-the-kapu-játék, amelyen részt vettünk, levonható költség volt (inni vettünk).De időt szánok az adócsalásra, mielőtt a HM Revenue & Customs megkapja a kicsi Dundee FC címerét és sorozatszámát, amely megerősíti, hogy láttam Szerbiát Sartid-ot az Intertoto Cup-n. világ tovább

Klubom helyi riválisa időnként jegyeket nyomtatott rájuk ábrázoló képekre, amelyek ellenünk pontoztak. De minden csonk sokkal inkább rezonál, mint a hirdetett szerelvény; rendetlen jegyiroda sorok, szomorú toutok, utazási képviselők, akik a Nou Camp jegyeit repüléssel középre osztják, mint a kit férfiak, akik mezeket bocsátanak ki. Az Arsenal nővérem volt Walthamstow-ban; A Sparta Prága és a Bayern a feleségemmel ünnepelt.A Hearts és a Kilmarnock teljes sértetlensége 20 év távolságra emlékeztet a gyengülő másnaposságokra, és a Scotland v Dánia (barátságos) hasonlóan átmásolt jegyzete egy hirtelen, összetörő családi halált jelent.

Skócia ikertornyok vagy bajnokok alatt Bajnoki döntők az ív alatt – az útlevele nem veszíti el fényét, mert a játék véget ért. A negyedik európai döntőm a klubom első évtizedeiben volt az első. Soha nem készítettem a jegyet. Mélyen a halom szívében található. Az életem bármely ellenőrzésénél nem találnak kifogástalan főkönyveket – csak egy édességet tartalmazó konzervdoboz tele döfött papírral és kezelt kártyával.