A vállprobléma véget vet Ashleigh Barty Hobart International reményeinek

Ashleigh Barty tenisz visszatérését egy csapással kezelték a fiatal Queenslanderrel, aki kénytelen volt kilépni a Hobart Internationali kampányából, mivel a jégre állítja az Australian Open előtt.

Két selejtező mérkőzés megnyerése után A magasabb rangú játékosok ellen a 20 éves vállfájdalom idézte elő a vasárnapi döntő összecsapását, amely a fő döntetlenbe vehette.Ash Barty nagy rémületet ad az 1. világnak a Brisbane International visszatérése során. / p>

Barty azon remélése, hogy támogassa és Aussie Casey Dellacqua partnertársa, később a nap elejtették. „Barty nem tudta legyőzni a vállfájást a páros játékért” – tweetelt a verseny.

Ez visszaesést jelent a 2012-es Wimbledon junior bajnok számára, aki megpróbálja visszatérni tenisz karrierjéhez, és feljutni a No271 világbajnokságból. miután időt vett igénybe, hogy kipróbálhassa a kezét a WBBL-i krikettben.

Barty nem mutatott fáradtságot a szombati 4-6, 7-6 (7-4), 6-4 győzelme után. Az egész világ No88-i amerikai Nicole Gibbs.

„Örülök, hogy egy újabb 100 legnagyobb nyereményt választunk ki az év első nagy csapásába” – mondta a Queenslander a játék után az újságíróknak, egyértelműen a Az Australian Open.

A győzelem azt a dél-koreai Su Jeong Jang pénteki 6-3, 2-6, 6-4 vereségét követi, a 143. helyen.

Barty visszavonulása a sok közül a a Hobart verseny, beleértve az uralkodó bajnokot, Alize Cornet-t.A francia nő fájdalmasan hátráltatta a Brisbane International döntőjében való lejátszást, ami megakadályozná, hogy megvédje címét.

„Olyan szomorú, hogy még ebben az évben sem próbálhatom megvédeni a @HobartTennis címet, de meg kell tennem a hátam gondozása az AO előtt ”- tweetelt Cornet, jelezve azon szándékát, hogy megtámadja az Australian Open versenyt.

A Sydney International-nál szintén nagy horderejű veszteségek voltak. A 14. világbajnoki Elina Svitolina csatlakozott Pliskovához, hogy kihúzza. a versenyen.A hatodik magot tartalmazó Svitolina egy vírusos betegséget idézett az Australian Open melegítésének nyitónapján való döntése iránt.

„Az elmúlt két napban állandó fejfájásom volt, és sajnos a mai forróban az időjárás még rosszabb lett, amikor felmelegedtem, és a testem nem volt kész a versenyre ”- mondta Svitolina. „Szeretem Sydney-ben játszani, ez az egyik kedvenc megállóom a szezon során.Remélhetőleg visszajövök a következő évben és itt játszhatok a csodálatos rajongók előtt. és Thompson nyerte a Brisbane International páros bajnoki címét. Bővebben

Thanasi Kokkinakis nem lesz az egyetlen ember, aki a Sydney Nemzetközi zászlót viseli Ausztrália zászlóján, két helyi selejtezővel nyerve a fő sorsoláson.

< p> Matthew Barton és Christopher O’Connell gondoskodott arról, hogy erős helyi íze legyen a Homebushban az Australian Open bemelegítő rendezvényen, erős győzelmekkel a vasárnapi megnyitón.

David Cup kapitányával, Lleyton Hewitt-vel a az első kiállási udvaron áll, a No196 világ Barton erőteljesen szolgált 6-3, 6-1 győzelemmel a Mathias Bourgue felett.Akkor a No237 O’Connell ötfős kontingenssé tette a spanyol Enrique Lopez-Perez 6-3, 7-5-es bukása után.

A pár gyenge területen csatlakozik Kokkinakishoz, Jordan Thompsonhoz és Alex De Minaurhoz. Dominic Thiem. A világ egyik legfelső 20 játékosával büszkélkedhet Dominic Thiem.

Legalább egy ausztrál továbbjut a második fordulóba Thompson és Kokkinakis párosok után, akik vasárnap este Brisbane-ben megnyerték a páros döntőt. az első körben.