Az Everton költözés segített nekem Anglia állattartójává válni – mondja Jordan Pickford

A kapus úgy véli, hogy a Premier Ligában kell lennie, hogy megfontolhassa országát, de elismeri, hogy javult a szülői Sunderlandjának elhagyása óta. “Az összes edző, akivel az elmúlt évben dolgoztam, segített nekem jobb fejlődésben” – mondta a 24 éves férfi. „Rövid idő alatt ez nagy lépés volt számomra személyesen, de azt hiszem, hogy minden új kihívás jelentősen javította a játékomat. Most aláírtam egy új szerződést, amely 30 éves korig felvesz engem, tehát sportfogadás úgy érzi, hogy haladás történik.Az egyetlen törekvésem, hogy minden héten játsszok egy helyes irányba haladó klubnál. ”Jordan Pickford: a nem liga kezdőtől a világkupa hősévé hat év alatt. Tovább

Pickford szerint ez igaz Marco Silva vezetésével az Everton bírósága ellenére még akkor is, ha elveszítették az elmúlt két mérkőzést, és nincs illúziója arról, hogy mi szükséges a klub továbbjutásához. “Remélhetőleg a következő lépés az, hogy megnyerünk néhány ezüst edényt, és megpróbálunk magasabbra lépni az asztal fölé” – mondta. “A tavalyi nyolcadikkal fejeztük be, és az Everton számára ez nem volt olyan jó, jóllehet a top 10-et tettük fel. Ez a klub valóban azt akarja, hogy legalább az első hat legyen, és talán magasabb is.

A klubnak van egy előrehaladási projektje, és mindenki tudja, hogy ez azt jelenti, hogy eléri a Bajnokok Ligáját. Ez sok kemény munkát igényel, de sportfogadás hajlandóak vagyunk beletenni.Nem tudom, mennyi ideig tarthat, de előretekintve elég ambiciózusnak kell lenned, hogy megpróbáld eljutni az első négybe. Körültekintve a menedzser által bevezetett játékosok minőségét, azt hiszem, egy lépéssel meghaladjuk azt a helyet, ahol a tavalyi szezonban voltunk. ” más klubok, legalábbis a közösségi médiában elterjedt pletykák szerint, bár összpontosított. “Felfedeztem, hogy nagyon sok ilyen dolog van, amikor a világkupán játszik, de nem engedtem, hogy befolyásoljon” – mondta. „Csak beleakadtam a munkám elvégzéséhez, és várta, hogy visszatérjenek az Evertonhoz. Nagyszerű csapatom vagyok itt. ”