Eddie Jones Anglia képlete jól néz ki az All Blacks vereség ellenére

Emlékezetes emléknapra készült, Angliában pedig egy elképesztő jövő felé vezető út. Ha ezek a csapatok egymás után találkoznak egy monumentális kiütéses játékban Japánban, a vörös rózsa színezett nézet az All Blacks lesz a warier csapat. „Meg vagyok győződve arról, hogy nagyobb növekedést értünk el bennünket, most és a világbajnokság között,” mondta Anglia szárnya, Jonny May. – Természetesen javulni fognak, de egyre nagyobb növekedést sport fogadás érünk el bennünk. Az egyének jobbá válhatnak, és a csapat jobb lesz. ”

Új-Zélandnak, mint mindig, csak gesztusra van szüksége az eredménytáblán, de az első fél óra mindent, amit Eddie Jones és játékosai akartak volna. Közvetlen, erős és leleményes, erős bizonyítékokkal rendelkező vezetés, majdnem a 2002-03-as fehér orkok reinkarnálódtak.Nem tudták megtartani, de mi lesz a következő alkalommal? Ezen bizonyítékokon még a leginkább hihetetlen Kiwi tanítványok sem lesznek teljesen magabiztosak. A Farrell rúgásai és találatai segítenek Angliában leküzdeni Dél-Afrikát. További információ

A győzelem Anglia játékosai számára szépen kerekített volna, de megkönnyítette a természetes csalódás, amikor elengedték, hogy a korai 15-0-os vezetőcsúszda a világbajnokság tervei összeillenek. Jones most már nem tudja, hogy a Sam Underhill-ben egy másik sport fogadás csúcsnyitó alternatívája van, az első ötben pedig egyre mélyebb, jobb középpályás egyensúly és veszély a széleken.Adjunk hozzá két lőtt Vunipolát, Joe Launchbury-t, Nathan Hughes-et, Anthony Watsont és egy egészséges Manu Tuilagit, és ha mindenki illeszkedik, egyre nagyobb mértékű arzenál játszik, amellyel játszhat.

Ez nem teszi Angliát Gyorsbajnokságú világbajnokság kedvencei, de az elmúlt két hétben visszatértek a keverékbe. Mark Wilson és Ben Moon a hazugságot adták Jones elméletének, hogy a Premiership nem tenyészt egy olyan játékost, amely képes egy teszt mérkőzés hőjében virágozni, Kyle Sinckler folyamatosan fejlődik, és Ben Youngs mojo visszatér. Sem Chris Ashton, sem Henry Slade nem nézett ki a helyszínen az All Black hátsó vonalában, és a múlt szezon fáradt testbeszéde sehol sem látszik.

Még a szombati második félidős döntéshozatalt is meg kell tartani perspektíva.Anglia költséges sorozatos megszakításainak sorozata aláássa őket sokkal többet, mint Owen Farrell indokolt döntése, hogy kétszer rúgjon a sarokba New Zealand-i hintával és a házi csomagot felemelte; a visszajelzés mindig csodálatos, de Farrellt hibáztatni az ösztönök követésére kényelmesen figyelmen kívül hagyja az akkori lendületet Angliában. a dél-afrikai televíziós meccs-tisztviselő, Marius Jonker beavatkozása után. Ha Courtney Lawes toenail technikailag kifelé fordult, nem különbözött a tucatnyi korábbi esettől, amikor mindkét csapat játékosai büntetést kaphattak ugyanazon sport fogadás bűncselekményért.A játékvezető, Jérôme Garcès, aki egy kicsit távolabb állt, nem látott semmit rosszul; a „világos és nyilvánvaló” kritériumok szerint a World Rugby szerint a TMO-ra való hivatkozásra kell vonatkoznia, mivel az semmi nem volt a fajta.Eddie Jones öt percig marad az All Blacks ellen, de az idő az oldalán van | Andy Bull Bővebben

A következetesség még mindig megfoghatatlanabb, mint valaha. Anglia a Dél-Afrikával szembeni záró pillanatokban jelentéktelen felhívást kapott; ez a másik út ment. Ez a rögbi legnagyobb modern hátránya: döntő döntések, amelyek szinte lehetetlennek bizonyulnak még a több tucat lassú visszajátszás után is.Angliában szerencsés volt a múlt héten nyerni, és szombaton szerencsétlen volt: a történet erkölcse az, hogy a tesztrögbi árrései soha nem voltak annyira nevetségesek, mint a vékony. Farrell kínál többet a csapata számára a félig? Egyértelműen. Ha illeszkedik, az Underhill hiányzik a hiányzó link Angliában? Ha semmi más, a fürdő szárnya Beauden Barrett tiszteletét szerzi. Milyen áron halványan csendesen visszaesett Wilson a cserjébe, amikor Chris Robshaw illik? Az elmúlt két teszt alapján ez egy hatalmas igazságtalanság lenne.A Vunipolas 88-at közösen szállít, de ha Robshaw, Mike Brown és Dan Cole nem teszik Japánba, Jones összegei nem fognak összeadódni. – Eddie megvan a képlete – mondta May. „Átlagos korosztály: átlagos átlag: 50-es.Bármelyik csapat nyerhet bármelyik napon, de hogy hét egymást követő játékot nyerjen, több mint valószínű, hogy tapasztalatra van szüksége, és amennyire csak lehetséges. ”

Anglia tisztességes formában van, mindkét esetben, mielőtt két utolsó őszi tesztjük Japán és Ausztrália ellen. – Azt hiszem, mérhető módon láthatjuk, hogy előrelépünk, és fél oldalunk van – mondta Jones.

Tudatában van annak, hogy az élet még érdekesebb lesz, ha Írország megfordul New Zélandon Dublinban ezen a hétvégén. „Ha készen állsz egy bizonyos módon játszani az All Blacks ellen, és nagyon jól tudod csinálni, kényelmetlenül értheted őket. Ez nem változott Ádám fiú óta. ”

Az eredménytábla másképp mondható, de szombat Anglia legizgalmasabb 80 percét a Jones-korszaknak.