A Southgate miért fog ellenállni a gyors előrejelzéseknek Angliában

Már ebben a Premier League-szezonban, mindössze négy jövedelemmel rendelkező Kane több mint 2,5-szeresebben futtatott focit, mint a kettő együttesen. Amíg Rashford szombat este befejezte a Spanyolország elleni mérkőzést a Wembley-ben, sem ő, sem Welbeck nem játszott teljes 90 percet ebben a szezonban. Valójában az elmúlt 12 hónapban az angliai kapitány teljesebben játszott az első csapat meccseiben, mint Rashford karrierje során, vagy Welbecknek a 2013. szeptember eleje óta eltelt öt évben.Bár a fiatalok, Rashford esetében, és a Bet365 sérülések, Welbecké, valamilyen módon magyarázatot adnak erre a statisztikára, mindazonáltal szemléltetik jelenlegi helyzetüket, valamint az ünnepi és éhínség eseteit, amelyekben sem a szélsőségek, amint azt Southgate hallgatólagosan elismerte, nem különösen egészségesek. Anglia csapata Jordan Henderson szerint még mindig dolgozik a munkahelyen. Olvassa el tovább

Kane kivételével az egyik olyan angol bajnok, akik rendszeresen indulnak a Premier Ligában – egy rövid lista, amely tartalmazza Theo Walcottot az Evertonban, a Brightoni Glenn Murray, Troy Deeney és Andre Gray a Watfordban, a Bournemouth’s Callum Wilson, Danny Ings, kölcsönként Liverpoolból a Southamptonba, és Leicester Jamie Vardy, aki a múlt hónapban bejelentette nemzetközi nyugdíját, miközben nyitva hagyta az ajtót a visszatéréshez, ha „a legrosszabb történt és mindenki megsérült ”- ésszerű válasznak tekintik a Southgate által jelenleg feltett kérdések bármelyikét.

„ Nem sok angol sztrájkoló játszik ”- mondta Leices-ben. Ter felkészülés a Svájc elleni barátságra. „Nyilvánvalóan vannak olyan idősebbek, akik klubszinten jó gólszerzési rekordokkal rendelkeznek, de nem vagyok biztos benne, hogy ez szükségszerűen az az út, amelyet Bet365 meg akarunk menni.Reméljük, hogy néhány fiatalabb is elkezdi a játékot és fejlődik. Ebben az időszakban elhatároztuk, hogy beruházunk néhány fiatalabb fickóba. ”

Welbeck, aki november 28-án töltötte be, kissé elkezdi törölni ezt a meghatározást, de Southgate-nek ki kell választania valakit. Ings és Wilson egyaránt 26 éves, de amikor arra kérték, hogy vizsgálja meg a jelenlegi lehetőségeit, az angliai edző azt mondja, hogy „nagyon soka van Solanke-ben, aki szerintem minden korosztályban kiemelkedő”.

Dominic Solanke pénteken ünnepli 21. születésnapját, miután lezárt négy első csapat mérkőzést Angliában.Az Everton Dominic Calvert-Lewin, akárcsak Solanke, az Anglia csapat tagja, amely tavaly megnyerte a Koreában a 20 év alatti világkupát, lényegesen több első csapat tapasztalattal rendelkezik, de nem kapott említést, és azon túl minden további hordókaparás inkább valószínűleg szilánkok keletkeznek, mint sztrájkok. „Fejlesztenem kell a meglévő játékosokat, és ez nemzetközi szinten is edző. Fejlesztened kell az egyéneket és a csapatot, és nem szabad figyelmen kívül hagyni azt, ami megvan, és mit nem. Egy klubvilágban kiállíthatja a csekkfüzetet.Ez a környezet más. ”

Ez nem ideális helyzet, és Southgate nem a tökéletes edző, de nehéz látni, hogy bárki jobban kezelje ezt az adott nehézséget, mint az inkumbens. A sok éven át tartó ismételt emlékeztetőkből tudjuk, hogy néz ki az alternatíva, de egy felfrissítéshez érdemes majdnem pontosan nyolc évvel visszamenni 2010 őszére.Darren Bent és Jermain Defoe megsérültek, így az akkori angliai menedzser, Fabio Capello hiányzott a támadási lehetőségektől.

Az olasz felhívta a 33 éves Kevin Davies-t – „Öt kellett leülnöm vagy 10 percig, és hagyja, hogy belemerüljön – mondta a Bolton csatár -, aztán így szólt: ‘Ez egy felszámolás?’ ‘-, majd a következő játékához megpördítette Jay Bothroydot, aki 28 évesen a Cardiff-ban játszott a bajnokságon, viszonylagos homályosság miatt. Nemzetközi karrierjük 20, illetve 18 percig tartott.

Ugyanazon a napon, amikor Davies a Wembley-ben debütált Montenegró ellen, Capello távoli pillantásától a romániai Botosani városban, mind Welbeck, mind Daniel Sturridge Anglia 21 éves kor alatt.Amint előfordul, mindkét játék góltalanul fejeződött be, de csak Észak-Romániában történt bármi, ami távoli szempontból hasznos lehet Anglia hosszú távú jövője Bet365 érdekében. David a következőket látja: Nemzetek Ligája és Írország Keane sor. Bővebben

a Leicester-i meccsért Southgate-től megkérdezték szerződéses helyzetét, és aggodalomként elutasította. “Mindig úgy fogom irányítani a csapatot, mintha örökké ott leszek” – mondta. „Ez nem fogja megváltoztatni a kiválasztáshoz és a stratégiámhoz való megközelítést. Azt hiszem, ez helyes dolog, és felelősséged van, ha az angliai menedzser vagy, hogy helyesen cselekedjen Anglia számára.Természetesen, amikor egy világkupán vagy egy Európa bajnokságon vesz részt, az a játék megnyeréséről szól, de az átmeneti időszakban szerintem a jól teljesítő nemzetek hosszabb távra gondolkodtak. ”

2010-ben a A Guardian nyilvánvaló örömmel fogadta Davies hívását, kijelentve, hogy „ismét megerősíti, hogy Capello sznobbanás vagy előítéletek nélkül terhelt”, ám a történelem ítélete valamivel szigorúbb. Az az idő, amikor Southgate saját döntéshozatalát megítélik, kissé messze van, de az ország hosszú távú jövőjére mutató figyelmen kívül hagyása során mindent megtett annak érdekében, hogy Anglia legutóbbi támadó válsága ne csak a, hanem bizonyos módon , inspiráló.