Japán gyorsan megtervezi az érzelmileg összetörő Eddie Jones Anglia városát

Posted on Posted inRugby

Ha keres egy kis utalást Eddie Jones elhúzódó japán rögbi hatására, olvassa el olvassa el, mit mondott Masakatsu Nishikawa a szurkolóknak az Anglia csomagról, amelyet szombaton fog játszani.

Nishikawa azt mondta, hogy nem ismeri túl a két újonc újoncot, Mark Wilsont és Zach Mercert, de az nem számított, mert „csak meg kell összetörni őket, akik a pályán vannak.”

Jones a közelmúltban megígérte, hogy csapata „fizikailag összetörni” Japánt. Nishikawa örömmel dobta vissza korábbi edzőjére.Aztán megígérte, hogy “érzelmileg összetörni” a Jones angliai csapatát is, csak jó okból. „Szóval tudom, hogy félig komoly és félig csak veszi a húgyát.” Nishikawa 5 láb 11 és 14 között van. Nem volt világos, milyen komolyan ő maga, de úgy tűnik, ő és csapattársai örökölték Jones humorérzetét. Jones azt is mondta nekik, hogy menjenek a templomba és imádkozzanak.Arra a kérdésre, hogy érezte-e ezt megfélemlítését, az Akihito Yamada szárny csak „igen” felajánlott egy holtpontot, majd hozzátette: „Nincs itt templom” Teddingtonban, tehát nem sok mindent tehet róla.Költségek megkíméltek: Japán rögbi szakszervezete A játékosok napi 13 fontot fizetnek. Bővebben

A Yamada és a Nishikawa két olyan nyolc változás közül, amelyeket Jamie Joseph tett a csapaton, aki két héttel ezelőtt 69-31-re vesztette el a Tokióban a Fekete feketéket. “Van néhány balesetünk otthon, ami nem segített, de biztos vagyok benne, hogy miként készülünk fel ezen a héten” – mondta Joseph. „A srácok nagyon tisztában vannak azzal, ami jön. Mind figyeltek az Új-Zéland elleni tesztre.Úgy gondoljuk, hogy ez más játék lesz, először nem lesz eső, tehát jó lesz nekünk.

„Az a tény, hogy Anglia fizikailag megcéloz minket, nem titok. . Ez nem változtatta meg a megközelítést, de ezt tőlük kell vennünk és vissza kell dobnunk valamit. Néhány játékosunk kisebb, tehát különféleképpen kell játszanunk, mert kisebb férfiak vannak. Olyan megközelítést alkalmazunk, amelyben reméljük, hogy gyorsabban tudjuk folytatni a játékot, mert a méret néha nem működik érted. ”Yamada, aki 24 teszt során 19 próbálkozást szerzett, a terv kulcsfontosságú része.Joseph azt mondta, hogy „sebesség és ütés” érdekében választja.

A 33 éves Yamada egyike annak a öt játékosnak, akik a japán híres győzelmében a Brightoni Springboks ellen 2015-ben játszottak, a Az élő közvetítésű Fumiaki Tanaka, akit szintén visszahívtak erre a meccsre.

A Yamada „elegendő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy foglalkozzon azzal, ami Twickenhamben jön” – mondta Joseph. „Imádja a nagy színpadot, és nem kapsz nagyobb szintet, mint a Twickenham. Nagyon magabiztos a saját képességeiben.Nagy kihívása van, hogy megvédje ezeket a nagy Anglia szélsőket, de nagyon várja. ”Rövid útmutató a japán csapatnak az Anglia Show Hide

W Tupou; Yamada, T Laefele, R Nakamura, K Fukuoka; Y Tamura, F Tanaka; K Inagaki, A Sakate, J Koo, W van der Walt, U Helu, M Leitch, M Nishikawa, K Himeno.Pótlások Y Niwai, K Yamamoto, A Ai Valu, S ánizs, H Tui, S Nunomaki, Y Nagare, R Matsuda. Hasznos volt ez? Köszönjük visszajelzését.