Slaven Bilic „nyugodt” a Dimitri Payet West Hamból való kilépéséről szóló pletykákról

Slaven Bilic, a West Ham United vezetője bízik abban, hogy Dimitri Payet januárban nem fogja elhagyni a klubot.

A nemzetközi nemzetközi válság korábban novemberben váltott fel, amikor azt mondta, hogy „bezárta az ajtót semmire “Párizs Saint-Germain érdeklődésének hírei közepette. A Weres Wern: Az ital nem jelent nagy problémát az angol sportban. További információ

De Bilic nem tervezi, hogy tárgyalásokat folytasson a 29 éves középpályással, aki két gólt szerzett és öt segített ebben a szezonban, és meg van győződve arról, hogy Payet nem megy sehova.

„Elolvastam, de nem szólt semmit,” mondta Bilic. – Azt mondta, nem akarja becsukni az ajtót valamire, nem mondta, hogy „el akarok hagyni” januárban vagy júniusban, vagy bármi más, nem teszünk nagy problémát.

„Én” m elég nyugodt.Különösen nem fogunk beszélni róla, de minden nagy játékosnál sok pletykák és érdeklődés van.Tehát nem kell vele beszélnem. ”

A Bilic számára sürgetőbb aggodalomra ad okot a Payet a Tottenham ellen szombat este.

West Ham a 17. helyen áll mindössze három győzelmet nyert ebben a szezonban, és meg tudta tenni a talizmánját, aki visszatért a múlt szezon formájához a Premier Liga legszebb védelme ellen. megvédeni, harcolni, leküzdeni és megnyerni a második golyókat, vagy valami különleges és nyerő játékot létrehozni neked ”- tette hozzá Bilic.

„ Minden játékban nagy szükségünk van rá, különösen akkor, ha egy játék ellen játszik védekezés, amely eddig a Premier League-nél a legkisebb célokat elismerte.

„Természetesen valami különlegesre van szükséged az ellenfelek ellen, és a legjobb játékosaidtól elvárod.”

Bilic először Diafra Sakho-t csatolt a csapata számára ebben az évadban a hátsó sérülés után, de Mark Noble kapitány felfüggesztésre került.