Daniel Ayala későn bántalmazza Boro-t, hogy visszaszerezze a West Bromot a földre

A katonatörténet lelkes hallgatójaként, aki szabadidejét idegen csatatereken túrázza és a válogatott tábornokok módszereit tanulmányozza, Tony Pulis teljes mértékben értékeli a türelem fontosságát. Ennek ellenére a Middlesbrough menedzsere valószínűleg jobban szeretett volna volna megvárni a leállási időt, amikor látta, hogy Dani Ayala célja legyőzi a tavaly novemberben elbocsátott klubot, és visszateszi a Teesidereket a bajnokság tetejére, három ponttal Leeds előtt.

< p> Amikor Ayala zökkenőmentesen irányította a csekély mély szabadrúgást a Mo Besic pótlótól, mielőtt Sam Johnstone felé szúrta volna, Darren Moore megdöbbentnek látszott.Nem mintha a Pulis által mentorált vendégmenedzsernek meg kellett volna lepődnie Boro legújabb sorozatának sikerével. Roy Hodgson figyelmezteti a szégyenteljes Harryt a Hornetet a búvárkodás ellen. Bővebben

„Kicsit bántó volt, ilyen módon a játék későbbi szakaszában ”- mondta Moore. „De én és Tony jó barátok vagyunk, ez nem fog megváltozni.”

Pulis kissé boldogabb volt. “A West Brom valódi minőségű és nagyon-nagyon örülünk” – mondta. Az övék a legjobb osztag ebben a divízióban, és bárki, aki befejezi őket, automatikusan felmegy, de megállítottuk őket, és több esélyt teremtettünk.

Valójában Adama Traoré, Patrick Bamford és Ben Gibson eladása ellenére egy A nyári nyári 45 millió font összegű Middlesbrough jelenleg nagyon meggyőzőnek tűnik.

Úgy tűnik, hogy a 3-5-2-re való váltás már segített.Ez a taktikai felújítás, amelyet Traoré a Wolves-től való távozása miatt váltott ki, a Pulis együttesét végtelenül kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Stewart Downing ismét a középső középpályás trió bal oldalán ragyog.

szeretnénk, amíg a hitelablak bezáródik, jó állapotban leszünk ”- mondta Pulis, akinek az a reményét, hogy Yannick Bolasie-t kölcsön veszi az Everton-tól, az Aston Villa szétrombolta. „Jövő pénteken megyünk Leedsbe, ami nagy teszt, tehát hasznos lenne egy-két bejutni.”

West Brom frissen érkezett a QPR 7-1-es bontására. Boro jobban élvezte a korai cseréket, és Jonny Howson lecsúszó fejléce viszonylag szélesre súgott, miután George Friend megszólaltatta Moore hátsó vonalát, de a látogatók mindig megtartottak egy bizonyos élt.Aden Flintet megtévesztette Harvey Barnes gonoszul becsapódó, ellentámadó kereszteződése és csak egy próbálkozási lehetőséget tudott felrúgni a sávra.

Talán ezt a figyelmeztetést is figyelembe véve, Boro egyre keményebben küzdött a West Bromnál, felgyorsítva a tempót és megtagadva a vendégek idejét a birtokba helyezésükhöz. Tosin Adarabioyo-nak kétségkívül büntetést kellett volna elfogadnia a George Friend keresztének kezeléséért, és csak a Johnstone briliáns megmentése tartotta fenn Downing finoman forgó shottját.

Az alkonyatkor leereszkedve Moore testbeszéde a műszaki területen kissé izgatott lett.Pulis játékosai keményen dolgoztak egy lenyűgöző kohézióval, amit aztán megmutattak, ahogy csomagokban legyőzték Matt Phillips-et, Dwight Gayle-t és minden más támadó fenyegetést. Boro egyetlen problémája az volt, hogy utat találtak a West Brom saját rendkívül robusztus hátsó részén.A lenyűgöző egyiptomi védő, Ahmed Hegazi jól összegyűjtötte ezt a triót, és számtalan sarokkal szembeszállt, és megkönnyebbülten sóhajtott, amikor Martin Braithwaite lövése a rúd fölé ívelt. A szünet kezdődött a hazai rajongók körében, de amikor Gayle mindenkinek tiszta sarkot mutatott, a Newcastle-i loanee lövöldözős lövöldözős játékosa Moore túlzottan magasnak bizonyult.

Amikor Boro újonnan érzékeny a West Brom ütemére, a az erőmérleg eltolódott, a változás hangsúlyos volt, mivel először Ayala-t könyvelték el a gyorsuló Barnes ellen, majd Darren Randolph, aki eddig nem volt alkalmazva, okosan visszatartotta Jay Rodriguez lövését.

Eljött az idő, hogy Pulis behozza Besicet – érkezik az Evertonból hét közepén – le a padról, és a bosnyák megfelelő módon játszották központi szerepet a menedzser éjszakájában.