Arsène Wenger „nagyon szomorú” Atlético után tönkretette a mese végét

Arsène Wenger elfojtotta a frusztrációt, miután figyelte, hogy az Arsenal csapata az Atlético Madrid ellen az Europa League-féle döntőbe jutott, és hagyja ki az álom búcsút a 22 éves munkájához.

Diego Costa – annyira az Arsenal csapása Chelsea napjaitól – az Estadio Metropolitano második lábának egyetlen célját érte el egy 2-1 Atlético diadalért, és május 16-án találkoznak Marseille-vel Lyonban.

< p> Arsenal küzdött abban, hogy egyértelmű esélyeket teremtsen egy rendkívül szervezett Atlético-védelem ellen, amely most 12 egymást követő tiszta lapot tartott otthon, és a csalódottság közepette Wengernek meg kellett mérlegelnie a Bajnokok Ligája minősítésének leállításának végső útját. az Európa Liga döntőjére és a Salzburgi szívek továbbítására

Wenger 250. európai játék volt, de az Arsenalban nem lesz még egy játékos.A szezon végén a klubból való kilépés előtti utolsó mérkőzés vasárnapi héten lesz a Huddersfield Town John Smith stadionjában. Az igazgató még mindig nyer egy európai trófeát. „Olyan vagyok, mint a csapat – nagyon szomorú és nagyon csalódott” – mondta Wenger.

„Én is nagyon csalódott vagyok, mert amikor kilépsz a versenyből és a 180 percek óta nagyon nehéz megtenni. A klub számára már van ideje gondolkodni arról, hogy mit tegyen a következő szezonban.

„Azt hiszem, vannak jó összetevők a csapatunkban, és vissza fognak térni. Ezek a játékosok minőségiek, és a nyáron a megfelelő kiegészítésekkel a csapat jövőre versenyez.

„Jelenleg nincs tervem. Először egy hatalmas csalódásból kell helyreállnom.Nagyon szomorú vagyok, hogy elhagyom a klubot ezzel a kijárattal. Időbe telik, hogy felépülhessek erről. A játék nagyon kegyetlen lehet; néha nagyon szép. De a szenvedés nagyon erős ma este. ”

Az Arsenal feladatát megnehezítette a kapitány, Laurent Koscielny elvesztése, a korai futás során a szakadt achilles-ínre. Koscielnynek már egy ideje problémái vannak az akillírozással. – Nem néz ki nagyon jó – mondta Wenger. „Mindig remélhet egy csodát a szkennelésben, de az első jelek nem tűnnek nagyon jónak.” 80 percig.De csak egyszer tudtak szerezni, és késő célt jelentettek Antoine Griezmannnak. A Diego Costa Diego tagadja az Arsenal Arsène Wenger európai utolsó búcsúját. Még több

„A nyakkendőnek vége kell lennie az első játéknak” – mondta Wenger. „Ott voltunk 1-0-kor, és hülye célunk volt. Aztán ma este elismertük a pultnál egy percet, hogy a félidő előtt menjen. Ezek a létfontosságú pillanatok a termelés játékában.

„Az Atlético az első félidőben egy kicsit félt, de 1-0-ban egy kis párnájuk volt. Costa célja létfontosságú volt. Ez az oka annak, hogy ő a világ egyik legjobb sztrájkolója. Elfelejtettünk valamit az utolsó harmadik helyen. Az első félévben rengeteg lehetőségünk volt, de az utolsó labdában mindig hiányzott valami.Még a második félidőben is. ”

Wenger csodálkozott Atlético védekező ellenállóképességével, amit Diego Godín vezetett, de panaszkodott néhány cinikus szabálytalanságról. Gabi és Saúl Ñíguez az ellentámadások megállítására került sor. – Gabi örömmel marad a pályán – mondta Wenger. – A bírót egy ideig a Gabi könyveléséhez vette. Ezek a helyzetek nagyon veszélyesek lehetnek számunkra. De ők egy okos oldal, akik nagyon jól védik.