Andy Carroll nem közeledik a visszatéréshez a West Ham térdérülésétől

Andy Carroll legújabb visszatérése késleltetett, a sérülést szenvedő West Ham csatárnak nem volt visszatérve. Wam Ham az Andy Carrollot és Darren Randolphot vizsgálja az ivóvízigényekkel kapcsolatban További részletek

A 27 éves régi, aki csak 38 Premier League mérkőzést indított több mint három év alatt a kalapácsokkal, augusztusban térd problémát vetett fel az Európa Liga nyakkendőjében az Astra Giurgiu román oldalán.

A kezdeti prognózis az volt, hogy Carroll négy-hat hétig hátralépnek, de több mint két hónappal később a korábbi Newcastle és Liverpool csatár nem áll közelebb a visszatéréshez.

Slaven Bilic, a West Ham vezetője azt mondta: „Nagyon furcsa sérülés volt .Az egész játékért a pályán maradt, és még a játék végéig, vagy másnap, amikor az összes szkennelést megtettük, nem is észrevettem, hogy megsérült.

“Eredetileg négytől hat héttel – és mi is robbantottunk rá, ez egy megdöbbentő előrejelzés volt, de most már sokkal hosszabb, mint az, hogy minden, amit mondhatok, nagyon keményen dolgozik, halad, de lassabb, mint amire számítottunk.

< p> „Halad előre, de nem olyan sebességgel, amit akartunk, és azt akarta. Minden nap keményen dolgozik, és egyre jobb, de sajnos még mindig nem áll készen arra, hogy velünk edzhessen. Csak azt tudom, hogy ez körülbelül hetek – de akkor már körülbelül hetek volt az elején, amikor megtörtént.

Bilicust legalább felemelte a klub-lemez aláíró André Ayew előkészítése. ütemterv szerint.A Ghána előre, aki augusztusban csatlakozott a Swansea-hoz 20,5 millió fontért, fél órával a combi sérülést szenvedett a Chelsea elleni debütálására.

Ayew ismét csapattársaival csatlakozott a hétfőn, és egy külső esély, hogy szombaton szembesüljön a csapatban, hogy szembesüljön. – Később, decemberben vagy november végén vártuk vissza, így örülünk, hogy visszatért, és most látni fogjuk – tette hozzá Bilic. „Jól néz ki a képzésben, és megpróbáljuk előkészíteni a játékokat a lehető leghamarabb. Pár játékunk van a Sunderland elleni játék előtt, majd meglátjuk. Ha szombatról beszélünk, nem fogom kizárni, de valószínűtlen. ”