Rendl Chrudim gólvonalának vége sajnálom. Most Hradec útjában áll

Posted on Posted inPariuri

“A jobb oldalon lévő játékos haladt oda, veszélyesen központosult, kicsit zavarodott és ügyetlen voltam. Minden bizonnyal jobban meg lehetett volna oldani “- mondta Rendla, aki a háromcsillagos keleti csehországi királyi bíróság vendége. “Nem hiszem, hogy rosszul indultunk a meccsre, és el akartuk kerülni a veszteségeket” – folytatta.

Chrudim aztán beugrott az ellenfélbe, de erőfeszítései durvaak voltak. “Hiányos volt a hangsúly a mészben, de mi sem jöttünk hozzájuk olyan gyakran, mint szeretnénk. Hiányzott az egyértelműség, és Baumbet valószínűleg lassabb volt, mint kellene “- gondolta.

Ezen kívül néhány csapattársa ártott magának; lábuk egy darabig csúszott a nedves gyepön.

“Én ezt is észrevettem.A pálya egy kicsit nehezebb, de a meccs előtt enyhén megpermetezték. Akinek a futballcipője volt, probléma lehet “- mondta Rendla. Egy félidő elteltével Chrudim a játék egyszerűsítésére és a szintbe állításra törekedett, ehelyett Vítkovice második lövést kapott. A szokásos Chrudim utáni szünettől, amikor a gólszerző Matěj senki sem ment át a mező közepén, a végéig…

Szörnyű kár – sajnálta Rendl. Csapatának a 70. percben végül csökkent a helyettes Ujce, ám a döntetlen nem érte el. tehát pontok.És nem úgy kezeltük, ahogy kellett volna “- mondta Rendla.

A Chrudim MFK játékosai számára a négy mérkőzés sorozata legalább egy ponttal véget ért. “Nagyon sajnáljuk, hogy a lehető legnagyobb mértékben meg akarjuk nyújtani” – szomorúan Rendla.

– Chrudim tizennegyedik).

“Tudjuk, hogy jó ellenfél. Amíg a derby nem lesz specifikus. Bármely ilyen mérkőzés a második bajnokságban nagyszerű, légköre van. Szeretnénk még néhány pontot felhozni – harcolunk a mentésért, és minden arany van ”- mondta Rendl védő.

Megfordultak.

Csodálkozva bámultak a stadion sarkán.

És tapsoltak. 3: 4-es vereség után és az Európa Liga negyeddöntőjének kiküszöbölése után hagyományosan hüvelykujját mutatták fel. A sálakat forgatták a levegőben, énekelve énekelve, amíg a Stamford Bridge Stadium megrázta.És amikor a kórus meghívta az angol szervezőket, hogy üljenek le, a ragyogó mellényükben lévő gazdák engedelmeskedve letérdelték az állványok alatt és figyeltek.

az egyetlen dolog, ami az Európai Liga kampányának emlékezete maradt.

Slavia rendkívüli dolgot tett. Minden tekintetben. Megkapta azt, amiben az európai cseh csapatoknak hiányzik a legjobban: tisztelet.Biztosan mondhatjuk Maurizio Sarri-ról, a Chelsea edzőjéről.

“Az elmúlt húsz évben még nem tapasztaltam meg ilyen fizikailag felpuhult ellenfelet” – tűnődött a meccs után. “Egy ilyen telepítés, ilyen gyorsulás, sok futóméter egy sprintben! A félidőben azt hittük, hogy 4: 1-rel haladunk, de ez nagy hiba volt egy ilyen csapat ellen. ”

Sarri maga nem fordít nagy figyelmet a fitnesz edzésre, de a sajtótájékoztatón elfogta, ami Slavival csapattá vált. , amely tavaly szeptember és április második fele elképesztő volt Európában. Az óriások nem az elképesztő műszaki képességekre támaszkodtak.Kemény munka, igényesség, becsületes megközelítés, részletes taktikai felkészülés volt.

És mindenekelőtt az a csodálatos bátorság, amellyel Jindřich Trpišovský pariuri online Romania edzője elindult az európai misszióba. , ami a londoni első félidőben volt: Slavia magasan támadott, mert azt hitte, hogy a Chelsea éppen az elején indul, de túlságosan nyitotta meg a játékot, és nem tért vissza a hátsó részbe. hogy ezúttal olyan erővel találkozott, amelyhez már nem volt képes szembenézni. Ennél is inkább méltányos, hogy még mindig sikerült drámává változtatni a mérkőzést. Noha végül két gól választotta el az elődöntőtől, a szó megfelelő.

Háromszor ütni a Chelseát stadionján?Még senkinek nem sikerült ebben a szezonban, semmilyen versenyen sem.

Az 1950-es évek óta játszott európai kupákban a Chelsea három vagy több gólt csak négyszer készített otthon.

És csütörtökön többet vett be a Stamford Bridge-en, mint az idei hét Premier League játékában.

Dühös volt, messzire távozott az űrből, rúgta a padot, átkozta és vadul intett. Amikor Slavia visszatért a játékba Ševčík két gyönyörű góljával, verejték átitatta, ezért letette kabátját és felcsapta az ujját.Ha a jegyzőkönyv nem tiltotta volna meg neki, akkor cigarettázott volna egy doboz cigarettát a meccsre: ehelyett a seregély kilencven percig növekvő intenzitással rágott. dicsérte: Jó munka!

Nehéz volt nagyobb jutalmat szerezni, mint a Slavia labdarúgó-óriások elismerését. 4: 4-ig…

“Chelseán keresztül lehetett előrejutni” – lélegzett Trpišovský, akinek arcán szomorúságot lehetett volna olvasni még egy élettapasztalat után is. “Büszke vagyok erre, de most többnyire csalódott vagyok.”

Csalódás? Egy ilyen előadás és eredmény után? Ne lepődj meg.A kapus edző és kollégái nem elégedettek a kis célokkal. A mottó az, hogy még a tereptárgyak ellen is magasan kell gondolkodni.

Ennek köszönhetően a Slavia megmutatta Európában, hogy még a leginkább önmegfelelő meccs sem élvezhető. Van, amit nem lehet mondani, mint egy labda.

Félelem nélkül, alibik és gondos csapkodás nélkül harcba kezdett az elittel és megtanulta, hogyan kell kezelni őket. Ha nem győzelmesen, akkor megtiszteltetés.Ha nem fokozatosan, akkor azzal az elszántsággal, hogy ne felejtsük el előadását.

“És pontosan ezt akarjuk tovább játszani” – állította Trpišovský. “Időnként vitatkozhatunk, de a legfontosabb az, hogy ne kerüljünk útból.”

Slavia még egyszer sem került ki a kupákból.

hogyan lehet megközelíteni a csatákat az elittel.

Mai multe informații aici: Mai Mult