A Putík labdarúgó testvérek Karlovy Vary-ben találkoztak

Posted on Posted inPariuri

Az SK Liapor Witte Karlovy Vary labdarúgó-játékosok és a Čakovice közötti bajnokságban olyan helyzet alakult ki, hogy érdemes beleírni a kíváncsiságba. Tizenhat játékos állt a pályán, fele fele testvérpár volt!

“Ezt a labdarúgásban nem is látják minden nap” – csodálkoztak a Karlovy Vary klub tisztviselői. Karlovy Vary emberei bemutatták szurkolóiknak Jiří Putík egyetlen pariuri online bonus erõsségét ebben az évben, aki tavaly kiegészítette tavaly testvérét, Danát a klubban. A klasszikus Jakub és Matěj Medková ikrek kezdete. Zdeněk és Jiří Kalousová, valamint Tomáš és Jakub Chadimová a Čakovice mezében játszottak.

A 2: 6-os veszteség nagyon megbánta a testvért Putíkot. “Mindketten Čakovice kölyökkutyák vagyunk, és jobban motiváltak vagyunk.Dan tökéletesen teljesített, amikor együtt vagyunk a udvaron, így fel tudunk kelni a nagyobb előadásokra. Az első háromban sikeres volt, a másodikban pedig az utolsó szettben két hiba történt, amelyek úgy döntöttek, hogy nem a győztes végig értük el. “- mondta Jiří Putík. A párbaj problémája a játszótani Jan Vanke sérülése volt. Helyét Jiří Putík vette át. “Nem lenne ilyen probléma. Három fordultunk és nyertünk. A csapat második fele azonban nem támogatta azt – gondolta Jiří Putík. Végül nem értékelte olyan rosszul a hazai premiert. “A közönséget és egymást sokkoltuk.A meccs után leültünk, és nem értékeltük rosszul, úgy játszottuk, amilyen volt, és a Čakovice-i fiúknak ezúttal jobban sikerült.

Szörnyű tél volt április közepén. “Kényelmetlen volt. Az irónia az volt, hogy amikor az utolsó labdát rúgtak, a nap sütött. A tél nem olyan szörnyű, amikor fúj a szél, annál rosszabb “- nem panaszkodott Jiří Putík. Végül is a Karlovy Vary mezben a győztes premierjét tapasztalta meg. Az idén megnyíló fordulóban a Liapor 6: 4-rel nyerte meg Benešov nad Šacungem-ben. “Akkor egyszerűen tudomásunkra jutott. Az időjárás megnehezítette számunkra, különösen a nagy szél. Csak a beillesztett párba lépett be Michal Kokštein mellett. A harmadik sorozatban elveszítettük két Matador, Makar és Řehák ellen.De a fiúk kiváló teljesítményt nyújtottak, és a végére tettek. “Jiří Putík nemcsak Karlovy Vary-ját, hanem a bajnokságon kívüli premierjét is értékelte.

A hazai győzelem megerősítésének elmulasztása a Čakovice-val egyértelmű célokat adott a következő mérkőzésre, amelyet Karlovy Vary játszott tegnap a Žatec-ben. “Gólt kell szereznünk, az egyik csapat, amellyel pontokat szerezni kell. Kedden rendezzük meg az egyéni edzéseinket, és reméljük, hogy megnyerjük. “- tervezte Jiří Putík, miután elvesztette a Čakovice-t. Nagyon gyakran játszottak együtt hat évvel idősebb Dannel, de csak a Karlovy Vary bajnokságon próbálták ki őket. “Előtte egy éven át regionális versenyen játszottunk Prágában a Řeporyje számára, ahol mindig együtt játszottunk.Ez megfelel nekünk, amikor együtt játszunk “- magyarázta Jiří Putík.

A helyzet még rosszabbá tétele érdekében a testvérek meglehetősen rögzítve vannak egymáshoz. Együtt dolgoznak, Prágából megyek vonattal Karlovy Vary-ba, szabadidejüket töltik, szórakozhatnak és sportolhatnak. Ezért egyáltalán nem meglepő, hogy Jiří Varybe érkezésének fő motivációja testvére munkája.

“Tavaly nyáron együtt voltunk egy versenyen Askalonában (megjegyzés: a Kocába-völgyben fekvő település, amely a sport életéről és különösen a futball-bajnokságokról ismert). Vanke Vanke megkérdezte tőlem, miért nem játszottam magasabb versenyt. Csak két éve pihentem a munka, az iskola és a magánélet miatt. És azt mondta, hogy elvesztettek két játékost, és ezt hozzá kellene adniuk ”- emlékezett vissza.

“A Honzát rosszul mondják.Végül nem sokáig tartott. Az interjú a következő volt: Szeretne átváltani? Azt akarja, hogy átadja “- írja Jiří Putík a” vezetői gyakorlatokat “.

Mivel a egyetemi törvény a középpontjában a jog és a 1xbet közigazgatás áll, nem fog minden büntetőeljárást indítani. Jelenleg befejezi a disszertációját. “Heves lesz, vizsgaidőszakom van, be kell nyújtanom a diplomamunkámat, és lesznek államigazgatók. Nagyon sok, és sajnos nem lesz sok idő a sportolásra “- ismeri be.

Amikor azonban kiderült, Karlovy Vary-ban szeretne maradni, ameddig csak lehetséges. “Én nem írtam fel évek óta, ez a szubjektív döntésem. Megállapodtunk abban, hogy ez a szezon befogadóvá teszi számomra, hogy megszokjam, hogyan működik. Végül is az extra bajnok néhány szinttel magasabb, mint az alacsonyabb versenyek.Úgy gondolom, hogy ha minden folytatódik, mint korábban, szeretnék sok éven át kitartani. Inkább a bátyámmal vagyok. ”

És nem számít, ha ingázol, Prágából indulnak együtt. “Ha nem mentjük meg, akkor húsz órán belül meg tudjuk csinálni” – dicsekedsz Jiří Putík.

Már tervei vannak erre a “randi” szezonra. A rájátszásban mindent meg kellene oldani az iskolával, ideértve a munkát is. A Karlovy Vary csapat ambícióival, tapasztalatával és minőségével rendelkezik, így teljes győzelemig lehetett nyerni. “Szép lenne” – álmodta Jiří Putík.

Keskeny sportcsalád

Apja egész életében játszott futball. Így nőtt fel a oryeporyje-i bíróságon: “Kisgyermekként agyagba csaptam” – emlékszik vissza Jiří Putík.Itt is elkezdett játszani, majd követte Kotlářek fiatalabb tanulóit és az átadást Čakovice-ba. “Tizenhárom éves koromban kezdtem el a férfiak versenyén játszani.” Azt mondja.

Természetesen tinédzserként játszott, Jiří Kalous-nal együtt tizenöt alkalommal nyerték meg az országos bajnokságot. Utána Stratov, a Nymburk kerületi önkormányzat követte, ahol a fiatalok egymás után háromszor nyerték meg a bajnokságot. “Az egyetlen csapatként sikerült” – emlékszik vissza Jiří Putík.

Čakovice követte, ahol pariuri online legale a második és az első bajnokságban játszott. Az twoeporyje-ben az elmúlt két év regionális verseny volt, és most az első betekintés az extra bajnokságba.

Karlovy Vary-ban nem jött idegen környezetbe. Természetesen itt találta testvérét.

“A futball meglehetősen szűk emberek köre, így ismerjük egymást.” – teszi hozzá.Pontosabban, például Jakub Medekkel Askalonában játszottak. Azt is ismerte testvére, Máté. “Mindig nagyon féltem Tomáš Bíbrtől, és most rájöttem, hogy nagyon jó fiú, és eléggé leült nekem” – jelentette be Putík. A Karel Hron ellen is játszott a második bajnokságban a Čakovice számára, amikor Žďárért játszott. “A fogadás abszolút kiváló volt, amelyet egy olyan koncentráció támogatta, ahol egyesítettük az erőket” – tette hozzá Jiří Putík.