Online fogadoirodak


És az első három célnál, az utat, messze nem volt széles Rayo volt legalább hét játékos a területen minden egyes alkalommal.

Aduriz legutóbbi gólja remek volt, Sidnei pedig kiugrott az útról - és a Sidnei nem egy hét kőből gyengülő - Mostanra az Athletic céljainak felét szerzett ebben a szezonban. A Copa del Rey elődöntőjében a tavalyi szezon végén Mikel Rico középpályásnak ajánlott, hogy valakinek szüksége lehet egy szobor építésére Aduriz tiszteletére; - Add ide a spatulát, és magam is építem - felelte. Később este Marco Asensio három segítőt adott az Espanyolnak, amikor megverték a Betis 3-1-et, az első Espanyol játékos erre a századra.Most a célok felét hozta létre, és több segítséget nyújtott, mint bárki a La Liga-ben.

Eibar, az első divízió legkisebb csapata még mindig ott van, annak ellenére, hogy Elche adminisztratív kiesése miatt a tavalyi utolsó napra esett, a hetedik. És még ha a válasz is nem”, és valószínűleg nem, a kihívás örülni kell. A szumó birkózó verseny például két buborékolt játékos testét testre fekteti, hogy az utolsó ember legyen függőleges.A Chaos nevű kihívás egy időben hat versenyzőt állít fel a mező másik oldalára - másik hat pedig az ellenkező irányba.

Úgy érezték, mintha egy hörcsöggömb belsejében lennének, vagy az amerikai gladiátorok egyik ilyen ketrecében. A Bayern vezető középpontja az Emirátus közepén lesz Xabi Alonso, aki elég idős ahhoz, hogy Angliában játszott, amikor a kedd ellenfelei az utolsó bajnokok voltak. Annak ellenére, hogy Bayern hatodik ponttal érkezett Londonba az F csoportban, Guardiola ragaszkodott hozzá, hogy az Arsenal puszta kétségbeesése nyerni adta nekik a korai lendületet.

Top