A Lionel Messi kalapos trükk a Barcelona City-t elhaladó barcelonai küldetést küld

Pep Guardiola-t kedden megkérdezték, hogyan állíthatja le Lionel Messi-t. A Manchester City vezetője egyszerűen csak nevetett. Nincs mód arra, hogy megállítsuk az egyik leggyorsabb gitárt, hiszen Guardiola maga is jobban tudja, mint a legtöbbet a Barcelonaban töltött négy évtől, és az argentin nemzetközi hangsúlyozta azt a pontot, hogy ez egy nehéz hazaérkezés a korábbi vezetője számára.

A Messi kalapos trükkje a bal lábának három nyüzsgő swip-jéből állt, és a legfrissebb statisztikája, hogy nevetségessé válik a zseni, azt mutatja, hogy most már 16 gólja van 15 játékban az angol klubok ellen. Igazából ő mindenkit büntet a mindenkitől mindaddig, amíg bárki gondoskodik.Ez volt a Messi karrierjének harmincadik trükkje. A Pep Guardiola megfizeti az árat, amiért a Sergio Agüero az összejövetelről tart | Sid Lowe Tudjon meg többet

Guardiola úgy érezte, hogy ez a megdöbbentő feladat a város csapatának előrehaladásának mérőszámát és néhány pozitív eredményt adott neki. Rendkívül kalandos volt a taktikájával, amely a Sergio Agüero elhagyásának kezdeti döntésétől kezdve a XI. többször is volt.

Volt varázslatok, amikor a város magára vállalta magát, míg a célpontok száma csak nyolc-hat volt Barcelonának.És mégis Guardiola-t átkozott a végeredmény, és az elkerülhetetlen kérdés az Agüero bevezetésének bölcsességéről, csak 11 perc múlva – más szóval, amikor a játék eltűnt. Barcelona elvesztette két kulcsvédőjét Jordi Alba és Gerard Piqué-ben a sérülésekre az első félévben, és csábító volt azon tűnődni, hogy vajon az Agüero nehezítette-e a váltakozó hátteret.

Végül azonban a várost hibázták. Fernandinho csúszkája volt, amely bevezette Messi-be az első gólját, és a laza passzot Ilkay Gündoganból, amely csak Luis Suárez-t talált, aki a Messi-n hozott. De a legszörnyűbb hiba az 52. perc volt Claudio Bravo-tól, ami a kapus piros lapjához vezetett. Addig a város a játékban volt.Ezután szétválasztották őket.

A Guardiola ujjlenyomata már ezen a város csapatán van, és észrevehető volt, hogy mennyire szívesen játszanak rövid és kicsi. Barcelona volt, aki közvetlen volt. Bravo bukása a kísérletéből fakad, hogy Fernandinhóhoz egy kis passzot adjon, miután elhagyta a büntetőterületét, és minden rendben van. A labda egyenesen Suárez felé ment, és Bravo következő hibája volt, amikor ösztönösen megmentette Suárez következő kísérletét a kezével, miközben még mindig a dobozon kívül volt. A játékvezető, Milorad Mazic nem volt más választása, mint hogy elküldje.

Guardiola taktikai árnyalatai rámutattak az alkalomra. Első alakulását legjobban 4-1-4-1-nek lehetne leírni, de amikor a városnak volt a labdája, Pablo Zabaleta, a jobb hátsó, belépett a középpályára, Fernandinho mellett.John Stones, a központi védő is ösztönözve volt arra, hogy fokozzák, és így voltak a fejlettebb középpályások, Gündogan és David Silva is.

Úgy érezte, hogy hosszú varázslatokat költenek az összes dekódolására. és az egyre fejlődő alakzatok Luis Enrique kérdéseire szolgáltak. Aztán ismét a Barcelona vezetője volt Messi, és ez egy kis kényelem. Emlékezz arra, amit Indiana Jones csinált, amikor szembesült a rosszfiúval, aki annyira drámai módon birtokolta kardját? Csak lőtt. Itt Messi lőtt Guardiola-t.

A nyitó cél mindent elkövetett Fernandinho csúszkájához, mert ő volt a kedvenc, hogy eljusson a labda előtt Messi után, miután az Andrés Iniesta Stones kihívása után laza lett.A Guardiola megközelítése teljesen aprólékos volt, de nem lehet rá bízni, hogy ellenőrzi-e a játékosok a megfelelő csapokat. A Messi finomságát az osztály és az érzékelés jellemezte.

Az első félidőben Barcelona esélye volt, hogy növelje a vezetését. Suárez egy lövéssel találta meg az oldalhálót; Ivan Rakitic a Messi szabadrúgásából és Bravo-ból állt, hogy visszafelé pedálozzon, ugorjon, és a saját kereszteződésén átnyúljon, miután csak félig mentette meg a Suárez.Mesut Özil lövését az Arsenal kalapot és Sánchez zsetonokat Ludogorets 6-0 Bővebben

De a városnak is volt egy pillanata lila foltban az intervallum előtt; villog, amikor Barcelona mögött érkeztek. A Guardiola a tér megszerzésére irányuló bonyolult próbálkozásaitól kapott osztalékot.Silva játszott Nolito-ban és Ter Stegen-ben, hogy mentse el a szabályozást, és percekkel később a Barcelona kapusát Gündogan teljes egészében meghosszabbította, miután elhagyta a Piqué-t. Az első félidő leállítása során a kövek a Silva szabadrúgás közeli pozícióját széles körben fejezték be. Ragyogó hiányosság volt.

A nyakkendő a piros lap után élesen megfordult. Messi szerezte meg a második pillanatot, amikor a terület szélétől és a kalapos trükkötől Gündogan aberrációját és Suárez segítőjét követte. Neymar a negyedik táncot és a területen belüli lövöldözést követően hozzátette, miután korábban látta a City helyettes kapusának, Willy Caballerónak a büntetését. Miután elnyerte a Messi történetét – ki mást? – a csúszó Aleksandar Kolarov lerombolta.

A városnak újabb villogása volt.Kevin De Bruyne és Kolarov meghosszabbították Ter Stegen-t, de ekkor már túl késő volt. A barcelonai helyettesítő Jérémy Mathieu elbocsátása egy második sárga lapról 73 percen belül lábjegyzet volt. Miután a Celtic-ban a korábbi Bajnokok Ligája nyakkendőjében megcsinálták, mindent meg kell tenni. Facebook Twitter Pinterest Claudio Bravo kezeli Luis Suárez próbálkozását a büntetőterületen kívül, így egy piros lapot elkerülhet. Fénykép: David Ramos / Getty Images