Ausztrália a verseny meghatározó találkozójára állt Dániával

Ahogy a Socceroos szerdán edzett a Szamara Arénában, gyenge érzés volt, hogy korábban ebben a helyzetben voltak. Visszatekerés 12 hónapra, és egy majdnem azonos ausztrál nemzeti csapat Oroszországban készültek, hogy Kamerunot játsszák a 2017. évi Konföderációs Kupa második mérkőzésén. A nyitó meccsben szűk mértékben veszítettek egy európai nehézsúlyúnak, és kemény találkozásuk volt a baljós dél-amerikai oldallal. Mint az afrikai bajnokokkal folytatott meccs, Ausztrália és Dánia közötti találkozó meg fogja határozni ezen a versenyen a jobb vagy rosszabb kampányukat. Mikkel Beck: „Ausztráliának támadó módon kell javulnia ahhoz, hogy Dániát legyőzze”. John Davidson Bővebben

Tavaly júniusban Ausztrália áttört Kamerun ellen és felesleges ponttal távozott Szentpétervárról.A sorsolás Ausztráliát egy csoportos kijáratra ítélte, annak ellenére, hogy a lelkes záró előadás Chile ellen zajlott. Bár ugyanaz az eredmény Dániával szemben a Socceroos-ok számára matematikai esélyt jelentene a második forduló elérésére, előrehaladásuk kilátásai tompaak. Bert van Marwijk játékosai számára a csütörtökön (22:00 AEST) nyertes játék az egyetlen ízléses eredmény.

„Tudjuk, mit kell tennünk” – mondta Aziz Behich védő. „Az utolsó játékba mentünk, hogy mindhárom pontot szerezzünk, annak ellenére, hogy Franciaország ellen játszottunk.Tudjuk, mit kell tennünk holnap, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy maradunk-e a versenyen. ”

Mile Jedinak kapitány és a Huddersfield Town Aaron Mooy impozáns középpályája a francia kreatív lendületét Kazanban tartotta ellenőrzés alatt, és hasonló előadásra lesz szükség Christian Eriksen ellen. “Először pontosan ugyanazt kell tennünk, mint amit Franciaország ellen tettünk, nagy fegyelemmel” – mondta Van Marwijk. „Most részletesen meg kell találnunk, hogy a dánoknak milyen problémákkal kell szembenézniük.” Kasper Schmeichel megtöri az apa dán rekordját, de a győzelem az első. Olvassa tovább

A holland nem hajlandó spekulálni az Eriksen megállításának terveivel. “100-szor felteheti ezeket a kérdéseket” – mondta.A támadó középpályás vezető karrierjét az Ajaxban kezdte, míg Van Marwijk a holland nemzeti csapat felelőse volt. „Azért ismerem Eriksent, mert láttam őt Hollandiában és Tottenhamben. Ismerem őt. ”

Van Marwijk számára a fő fejfájás a támadó lendület hiánya. A Socceroos előmenete szombaton nem tudta Franciaországot zavarni, a csapat egyetlen gólja büntetésből származott. Dánia öt egymást követő tiszta lapot rögzített, és a kapus, a Leicester City Kasper Schmeichel csillag formájú volt. Van Marwijk kénytelen lehetne megfontolni lehetőségeit.Tim Cahill veterán és Daniel Arzani, az ausztrál csapat legidősebb és legfiatalabb játékosa – két lehetőség áll a holland rendelkezésére.Optus World Cup fiasko: Az SBS az összes csoportos játékát továbbítja. Bővebben

volt néhány esélye Franciaország ellen – mondta a menedzser. „Lehet, hogy több esélyünk van Dániával szemben.”

Van Marwijk bizalommal hívta fel magát Peru periódusával szemben a hétvégén a dánokkal szembeni cél előtt. „A peruiiaknak nagyon sok esélyük van – ez talán nagyon fontos lesz.”

Van Marwijk ausztrál edzőjeként való megérkezését néhány negyedben üdvözölték, mint az elődje Ange filozófia első labdarúgásának pragmatikus szakadása. Postecoglou.De ha az új menedzser csütörtökön nem tudja megnyerni Dánia elleni győzelmet, akkor a Socceroos valószínűleg a 2017. évihez hasonló módon távozik Oroszországtól. “Ezek a 12. helyek a világon – ez elég mondani.”