Betclic

Azon gondolkozik, vajon jó ötlet-e a bukmékeri fogadás és legjobb bukmékert keres? Ha igen, akkor kétségtelenül érdemes a Betclic-re felfigyelni. Miért olyan bukméker a Betclic, ami felkelti az érdeklődést? Olyan cégről van szó, mely már többször bebizonyította, hogy megérti a vevők elvárásait.

Betclic bónusz – 20 000 FT

Bónuszok és akciók

Mi az, ami leginkább érdekli az ügyfeleket? Biztosan fontosak a Betclic bónuszok és az akciók. Koncentráljunk hát azokra. Mire számíthatnak a játékosok? Kezdjünk a kockázatmentes fogadással — a kockázatmentes egy ideális kezdő ajánlat. Mit lehet még elvárni? Az egyik ajánlat a cég megajánlásáért járó bónusz.

Köztudott, hogy új játékosok keresése mindegyik cégnél egy állandó folyamat. Ezen kívül itt van még az árfolyamok felemelése és a Multi+. Az árfolyamok felemelését nem szükséges kommentálni, ami pedig Multi+-t illeti, bizonyos események éppen ebben az akcióban szerepelnek.

Ha igénybe akarja venni az akciót, akkor legalább 5 ilyen eseményt tartalmazó kupont kell létrehoznia, a minimális árfolyam 1,20. Ha a kupon nyertes lesz, akkor kedves ajándék várja — a nyeremény értéke felemelhető akár a kupon értékének 100%-ával (5% a minimum, minden a nyereménytől, ill. attól függ, mi lesz a kuponon).