F1 az USA-ban, Joey Barton beszélgetés és karate labdarúgás

Posted on Posted inF1

1) A vasárnapi US Grand Prix-nél néhány választási pillanat az F1-ből az Egyesült Államokban: Bruce McLaren a zászlót kapja, a sport legfiatalabb győztese lett, de Jack Brabham a csillag – az autója fölé tolva a negyedik és a negyedik helyet. 1959-ben a Sebringi világbajnokság; Gilles Villeneuve csodálatos a Watkins Glen 1979-ben. John Watson, aki 1982-ben Detroitban nyerte meg a dicsőséges előrelépést, és a visszatérését, hogy 1983-ban nyerte a 22-es rácsot a Long Beach-ben teljes egészében: az első, kettő, három, négy, öt, hat, hét és nyolc; Watson mindkét versenyen keresztül beszél; Keke Rosberg és Villeneuve csata a Long Beach-ben 1982-ben; Ayrton Sennna v. Jean Alesi a Phoenix-ben 1990-ben és Lewis Hamilton kompromisszum nélkül az Amerikában a világbajnokság felé vezető útján.

2) 14 évvel ezelőtt: emlékezz a nevére – hogyan mutatta be Wayne Rooney az első célját az Arsenal ellen, még többet kellett követniük.Legfrissebb: az egyiptomi gólszerző nagyszerű mentést tesz lehetővé a dobozon kívül, senki sem veszi észre, hogy a fotós nem tudja elkapni a végső zónán kívül, mindenki észrevesz.Facebook Twitter Pinterest

3) Kevin Eriksson óriási drift-et vesz igénybe, hogy a világ rallycross-bajnokságában elinduljon.

4) A Charlton-i sertések által inspirálva hétvégén több elem a levegőben: tíz legjobb a jégkorongon; a teniszlabdákat a Borussia Dortmundban; Dani Alves egy banánnal foglalkozik; a világ legnagyobb papír repülőgépe; egy sertés fejét és hátát Charltonban a strandlabdákon.

5) Joey Barton: „A futball homofóbiája megmutatja az Egyesült Királyság arcát” – Owen Jones találkozik Bartonnal, igen, a Cheltenham Irodalmi Fesztiválon. / p>

6) Wales Justin Tipuric mindent megteszi ezzel a látványos próbálkozással.

1) Karate futball. Elég jónak tűnik önmagában?De ragaszkodj a végéhez, mint bármi is legyen, egyre tökéletlenebbé válik, amíg hurrikánban egy meztelen kapushoz jut. Ugyanígy szürreális, hogy mi történik, amikor két japán horror ikon szembesül egy baseball-meccsen. A hármas számla kerekítéséhez: hölgyeim és uraim, indítsd el az öv, csiszolókat.

2) 1975-ben és a „Napfogyatkozás” kellemes körvonulást biztosít a futballversenynek ebben a nyilvános információban film a zsebkockák veszélyeiről. – Hol lehetetlen megragadni? Egy nudista kolónia…”Több gyönyörű retro film itt egy 1950-es síugró verseny Norvégiában.Clue ez az ötvenes évek: az egyik versenyző megfelelő gallérral és nyakkendővel rendelkezik.

3) Jimmy Greaves: „Doug Ellis házában nem láttam ilyen ülésterem. Donald Trump az 1992-es bajnokság döntőjében húzta a döntést.

4) Milyen tehetség: Venezuela Deyna Castellanos nyerte a krakkolót az Under-17 világbajnokságon és egy másik. Facebook Twitter Pinterest

5) Emlékszel Jerry Quarry-ra és harcaira Muhammad Ali-tal: az első 1970-ben, a második 1972-ben, és nagyszerű szellemének bizonyítéka, az ő ragyogó Ali utánzata.Mielőtt 1999-ben meghalt volna, demenciában szenvedett, a Bokszcsarnokba került, de sajnos alig volt tudatában annak, hogy hol van, ahogyan ez a nagyon mozgalmas tisztelgés is látható.

6) A Red Bull folytatja a koffein alapú italok világvezető szállítója, akik férfiakat fizetnek kerékpárokra: Danny MacAskill a skót vidéki HD szépségét kíséri; Az ember csomó húst csatol vissza ahhoz, hogy egy peregrine sólyom üldözze őt egy hegyre és Dan Athertonra a lélegzetelállító keménykötélpályán.