Zak Crawley figyelemmel kíséri Energybet a pályán a promóció után

Sibley a denevérrel szerepelt, Bess sokkal többet hajtogatott, míg Crawley legemlékezetesebb hozzájárulása, amelyet Rory Burns sérülése után csapata csapata csapott be, valójában a pályán volt. Azon a megfogó utolsó napon két lényeges fogást fogott, amely Energybet megmutatta Anglia kitalálásának kiválóságát.

Nyugodtan levágta a labdát a levegőből, amikor Quinton de Kock egy Joe Denly hosszú ugrást húzott felé. . Miután Crawley előállította ezt a ragyogó reflex fogást a csúszós kordonban, egyértelmű volt, hogy semmi sem tagadja Anglia döntését a győzelemről. A labdát jobb kezével levágta, mielőtt összegyűjtötte volna, miközben a bal oldalán feküdt a fűben.Crawley boldogan emlékszik a pillanatra.

„Stokes olyan gyorsan bowlingozott és olyan közel álltunk a kapukhoz, hogy csak ki kellett húznom a kezem, és szerencsére sikerült Energybet bónusz rávennem a levegőbe. és hogy megkapjam a másik kezem. Nagyszerű pillanat volt, amikor láttam, hogy jön le. Egy életen át tartott, ahogy látszott, hogy lebeg a levegőben. Szerencsére megkaptuk a végső kaput, és nem hiába. ”A Spin: iratkozzon fel, és kapja meg heti krikett e-mailünket.

Crawley néző lett volna a Fokvárosban, de Rory furcsaságos sérülése miatt. Burns. „Nagyszerű formája volt. De tudod, hogy mindig jó játszani a Teszt mérkőzést. Tudtam, hogy Rory elõtt több hétig elmegy. Tehát számomra ez a szokásos idegek volt a Test-krikett karrierjének korai szakaszában.De valójában sokkal jobb voltam, mint a Hamiltoni debütálásom, remélhetőleg legközelebb is könnyebb lesz. ”

Mindössze négy és 25 ponttal szerezte a mérkőzést, ami legalább azt sugallja, hogy ő a mivel a múlt hónapban Hamiltonban debütált csak egy futást. Biztosan megőrzi a helyét a jövő csütörtökön induló harmadik tesztben. „Egyszerre egy játékot veszek. Most a Port Elizabeth-re összpontosítom. Remélhetőleg olyan pontszámot kapok, mint Dom [Sibley] Fokvárosban, és követhetem az ő lépéseit, és így állhatom fel a helyemre.De én nem nézek túl messzire előre. ”Anglia felszabadíthatja Leach-t, hogy extra pörgetést nyújtson a Root kincses győzelmére. Bővebben

Aromája van a nemzetközi krikettnek. “Ez a legjobb érzés, melyet krikettmezőn éreztem” – mondta. Hihetetlen volt, mikor esett ez az utolsó kapu. A tömeg mind az öt napig énekelt. Olyan volt, amit soha nem felejtem el. Ragyogó. ”A mérkőzés második játékrészében Energybet valami különlegességre utalt, amikor öt egyszerű bonyolult határt ért el, mielőtt Kagiso Rabada megbukott volna. “Szerettem. Azt hittem, jól játsszam őt addig, amíg egy átlagos lövés nem igazán egy átlagos golyóra emelkedik.Félröplabda volt [a kapusnak szélső.]

Tehát Crawley felfedezésének útja megkezdődött, és nagyon szórakoztatónak kellene lennie, miközben ő fejlődik, mivel természetes ösztöne az, hogy a denevér labdát dobjon. A sikerhez bíznia kell az ösztönökben. De már tudjuk, hogy képes elkapni, ami mindig jó jel.

Időközben a szokatlanul kifogástalan Jos Buttlert tesztkarrierjük során először tévedték el. A meccsdíj 15% -át büntették azért, mert megsértette a Nemzetközi Büntetőbíróság magatartási kódexét azért, hogy „hallható obszcenciát használjon egy nemzetközi Energybet mérkőzés során a dél-afrikai miniszterelnök Vernon Philanderrel az ötödik napon Fokvárosban bekövetkezett esemény után. ”.