Joe Cokanasiganak hatalma és tempója van ahhoz, hogy mélyrehatóbbá tegye Anglia erejét

Mert Jones több fizikai jelenlétre törekszik hátsó vonalában, és míg a Cokanasiga korai szezonbeli Bath-formája alátámasztja azt az elképzelést, hogy „van valami kissé különleges benne”, ősszel debütált egy ideje . Jones korábban elmondta, hogy szereti az egyik szárnynál a lóversenyt, a másikon pedig a gyors törzst, de a fejében mindig volt hely több izomra.

33 felelős tesztében, melyeket ő sikerült 16 percet nyert a Manu Tuilagi-ból, tehát most, 10 hónappal a világkupa előtt, Cokanasiga felé fordult, abban a reményben, hogy most és szeptember között felkerül a sínre.Nyers, de ömlesztett Energybet tömegének, sebességének és ügyességének keveréke azt jelenti, hogy megéri a kockázatot, és ez sok szempontból tökéletes a vizek teszteléséhez. “Mindig hasznos, ha van egy nagy szélső, amely képes vonalba dörzsölni, és Angliában nem sok játszik rögbivel” – mondta Jones. – Vittük az argentin turnéra. Látni akartuk, mi volt akkoriban, ami nem volt sok.

„Alapvetően elfogyott az edzésre és kimerült volt. De úgy jött a portugáliai kiképző táborba, mint egy másik srác. Olyan volt, mintha valaki új embert helyezte ugyanabba a testbe. Most nagyon erős vágya van rá. ”

Cokanasiga 6 lábnyolcvanéves és majdnem tizenharmadik. Szombaton nyolc hüvelykkel rövidebb, öt kövivel könnyebb Kenki Fukuoka ellen áll, de az angol Energybet védelmi edző, John Mitchell „világszínvonalúnak” találta.Más szavakkal, ha Cokanasiga nincs pozícióban Twickenhamnél, Fukuoka valószínűleg kihasználja az előnyöket. “Ez a hét megfelelő alkalom – és tesztelni fogja” – mondta Jones. „Jó golyós érzése van, ki tudja dobni egy kirakodást az eszközből, és megtalálja a vonalat. Nem fog ott ülni, és a rajongók felé hullámzik, tegyük fel így. ”

Ha a Cokanasiga 11 új arc egyikeként való kiválasztása nyilvánvaló értelemben véli, az irónia az, hogy ez valójában nem egy A XV felállította Japán „fizikai összetörését”. A kettős játékos tengely visszatér, amikor Alex Lozowski 12-kor érkezik, míg Jack Nowell sok minden, de a középen kívül található ütő kos nem ezek közé tartozik.A Courtney Lawes a hátsó sorba kerül, de Sam Underhill rovására, aki biztosan részesült volna egy új indulásból abban a helyzetben, ahol Jones kiáltja a folytonosságot.

Maro Itoje valószínűleg nincs szüksége újabb délutánra a Akárcsak a korszerű felületet, de ezeket a dolgokat az egyik oldalra helyezve, nagyon tetszik az a oldal, amelyet Jones választott, és mind a rím, mind az oka annak, hogy megpróbálja kipróbálni rugby odds Energybet csapatát egy rövidebb fordulóban a világkupára való felkészülés során. Akkor nem annyira kísérletezik, inkább vészhelyzeti tervezést készít, amint azt a Nowell 13. sz. Kiválasztása is demonstrálja.

„Az alkalmazkodóképességről van szó, arról, hogy megbirkózzunk azzal, ami előtted áll” – mondta Jones. Csak megpróbáltuk kicsit emelni a hőt.A Világkupán olyan sokszor láttad, hogy több játékosnak képesnek kell lennie arra, hogy több pozíciót játszhasson. Nem tudod, mi fog történni, és tesztelni fogják őket. ”

Ted Hill a padra való felvétele a progresszió korai szakaszában tűnik, de ha a dolgok rendben vannak, akkor lovasság veszi körül. nem fogja megtervezni, Owen Farrell és Dylan Hartley társkapitányokkal, akik készen állnak a vád vezetésére.

Jones szeretné forgatni azt az elképzelést, hogy a padon való ülés nem jelent megrontást: „ha nem adsz egyet a 15-ösről, akkor nevezhetsz egy 23 tagú csapatot, és az a mód, ahogyan ezt tedd a mezőre, az Ön választása.” Farrell esetében természetesen nem, de Jones azt hitte, hogy Hartley vállalkozást vállal. gyakrabban helyettesítő szerepet.Rövid útmutató Anglia csapat Show Hide

E Daly; J Cokanasiga, J Nowell, A Lozowski, C. Ashton; G Ford, D Care, A Hepburn, J George, H Williams, C Ewels, M Itoje, C Lawes, M Wilson, Z Mercer.Csere: Dylan Hartley, Ben Moon, Kyle Sinckler, Ted Hill, Sam Underhill, Richard Wigglesworth, Owen Farrell, Henry Slade.Ha ez hasznos volt? Köszönjük visszajelzését.

Természetesen a stressz tesztelés és a sushi esték is nagyon jók, de nem kell rámutatnunk, hogy Japánnak története van, amikor jön. ezeknek a partoknak a hullámzó hullámaihoz.De akkor pontosan ez a fajta előadás próbálta Jones elcsábítani korábbi oldaláról, mivel – amint rámutat – kevés nyereséget kap a „séta a parkban” és két dél-afrikai és új-zélandi hangulatos előadás

Végül is nem olyan régen ez volt a meccs, amiben valószínűleg sokkal több lovagolt rajta.A bontás: regisztrálj és kapj heti rögbi szakszervezeti e-mailünk. More: fogadas1x2.info