A Captaincy kérdés az Alastair Cook-on lógott Angliával

Ha ezt a búcsúztatás szokatlanul hangzik, akkor vegye figyelembe a körülményeket: az ő batsmenjeinek önpusztító tendenciája, olyan pályán, amely mindössze 24 órában látta, hogy a bowlingjaik kínzó 759-et szállítanak hétre, így az első csapatnak volt az egymást követő tesztek során 400 plusz elsőként csak azért, hogy elveszítsék egy bajnokságot, a rekord egyenlő nyolcadik Anglia vereség az év során. Terveztük, hogy az Alastair Cook menjen Ashes-ba, mondja Paul Farbrace.

És mégis, miután figyelte ezt a kibontakozó és terepen felmerülő kérdéseket a jövőben, mint egy tizenegyedik alkalommal, egy fárasztó téli túra végében, áthelyezte ezeket a szavakat, annak ellenére, hogy több címzett ismerete valószínűleg meggondolta, hogy a legjobbak főzni, mielőtt a Kevin Pietersen-ügyben elfojtott rudak (és amelyeket a munkáltatói nem tudtak elfojtani a lángok, de a benzin), az egész a tisztességes ember, és a nyomás felszívódása az o f rekordjait a denevérrel, az 58 teszten és négy évig, mint Anglia kapitánya, mint a sziklák szavaival.

De amikor az ünnepi időt haza töltötte fiatal családjával bámulva a villát az úton, ahol egy tehetséges, de stagnáló csapat találja magát, mielőtt találkozik Andrew Strauss-mal, a krikett igazgatójával, januárban, hogy megvizsgálja a túrát, ez a képesség a vihar kiutatására nem kerülhet az egyenletbe. / p>

Ehelyett másfajta erősségre kell támaszkodnia, és úgy véli, hogy a legjobb út előre – az, amely felszabadítja őt, hogy továbbra is Anglia legjobbja legyen az új golyónak, és feljogosítja a 20-sokat, hogy lélegezzenek az öltözőbe való élet – lehet, hogy elengedte az olyan helyzetet, amennyit megérdemelt.

Azonban a Mumbaiban és Chennaiban bekövetkezett ütközések károsítása miatt az indiai 4-0-os vereség okai nem csak ajtó, és önmagában nem ok arra, hogy félreálljon.A Virat Kohli világa az 1-es évek utcáit megelőzi bármelyik otthon, óceán-mély vándorló felépítéssel, páratlan fonákkal a centrifugálókkal és a seamerekkel, amelyek az életet kímélő pályákat összenyomhatják. vezetett egy csapatot a legnehezebb körülmények között, anélkül, hogy világszínvonalú spinje lett volna, míg a bécsi gazdag szubkontinentális tapasztalat hiányzik a saját kilenc évszázada Ázsiában.Eközben a fordított swing, az egyetlen hatalom, amellyel az általa megfogalmazott csapatok itt elmehetnek, nem jött el az SG-bálból, és a fogás továbbra is megzavarja.

De miután elhaladtunk bármelyik Anglia kapitánya előtt a mérkőzések felügyelete – és most meghaladta Mike Atherton 21 vereségét a munkában – egyre nagyobb értelemben vett, hogy saját életét batsmanként terjeszti ki, és nem engedheti meg, hogy lenyelje az elkövetői vezetői kötelességeket, amelyek Strauss és Michael elődjeit ösztönzik Vaughan, hogy egyszerre csomagoljon, lehet, hogy a legjobb ajándék, amit a 31 éves férfi átadhat az esetleges nyugdíjba vonulása előtt. A mérkőzés nem csak júliusig tart, bár néhány korai tisztaság megengedheti a várt utódját, Joe Rootot, az idejét, amire szüksége van a fejét a munka körül.És félelmek a lövedékre gyakorolt ​​hatások miatt önmagukban teljesen angolul érzik magukat, és egy pillantást vetnek rá a dobogós rangsor tetejére.

Nem vezet Angliába az Ashes turnéba a következő télen, természetesen csalódást jelentene Cooknak az utolsó 5-0 alkalommal. De az újjáéledő Dél-Afrika előtt először (a kevésbé fenyegető Nyugat-Indiát megelőzően) a szántás egy sorban legyőzte a tesztcsapat visszavonását ugyanazon a területen, ahol a 2015-ös világbajnokság terveit felkeltette előestéjén a verseny Rob Smyth Bővebben

És nem lehet egyedül az ő választása.Strauss, aki tavaly májusban megkezdte Cook pozícióját saját pozíciójának megkezdésekor, mielőtt elnyerte volna az Ashes és Dél-Afrika győzelmét, azt is meg kell fontolnia, hogy a kapitánya megfelel-e a tesztkristályban és a Root-ban lévő főedzőjének. minden tapasztalatlansága, talán jobban illeszkedik, mivel felemelkedik a következő nemzedék korosztályaiban. a csoport, amely összhangban van a megközelítésével. Ellentétben az egynapos felépítéssel, nem fogja sürgősen mozogni James Anderson és Stuart Broad között, de ha Cook és a Cook arra összpontosít, amit néhány év múlva a legjobban csinálnak, míg a Root és a Ben Stokes szereti az öltözködést helyiségben, mégis megrázhatja a dolgokat az éves hosszúságukból.