Bónuszok a 22bet keretében

22bet_bonustermsA 22Bet bukméker cég 2017-ben jelent meg a piacon és kezdetétől fogva a  tevékenységének folyamatos fejlődésére törekszik. Az alapítástól eltelt rövid idő ellenére sok rajongót és a céget pozitívan értékelő játékost szerzett világszerte. Összességében a cég fogadási ajánlata gazdag, annak keretében akár 60 ezer tétel is megjelenik. Emellett a vevők előnyös árfolyamokra számíthatnak, a cég arról is gondoskodik, hogy a vevőinek gyors kifizetést kínáljon. Különösen gazdag a modern felületen alapuló élő fogadások ajánlata, ezért ha valaki ezt az irányt követi, akkor számára a 22Bet biztos jó választásnak bizonyul. Természetesen nem lehet megtagadni, hogy a 22Bet egyik vonzó tényezője a bukméker által terjesztett bónusz ajánlat is.

Üdvözlő bónusz minden játékos számára

A bukmékeri fogadások rajongói 22Bet-nél azonnal az üdvözlő bónuszra számíthatnak, amelynek mértéke 100%, legfeljebb 122 Eurós betét esetén. A 22bet bónusz megszerzéséhez minimum 1 eurót kell befizetni. A bónusz kifizetéséhez ötszörös forgatás szükséges a bukmékeri fogadásokon. Figyelmet kell fordítani azon fogadási feltételekre is, amelyek a forgalmat biztosítják. Mindegyik kuponon, amelyet be szeretnénk számítani a forgalomba, legalább 3 eseménynek kell lenni, mindegyik esemény árfolyama legalább 1,4 legyen. A bónuszra vonatkozó feltételeket 22Bet-nél a bónusz megadásától számított 7 napon belül lehet teljesíteni.

Ciklikus bónusz

A 22Bet azon kevés piaci bukmékerek egyike, akik az ajánlatukban a ciklikus bónuszok előkészítésére is törekednek, ezért a vevők sportbónuszra számíthatnak, ha a 22bet-nél minden pénteken játszanak, a sportbónusz mértéke 100% legfeljebb 100 euróig. Érdemes azonban hangsúlyozni, hogy a sportbónuszt a megszerzésétől számított 24 órán belül kell megforgatni, a forgalomba beszámítható kuponon pedig 3 esemény legyen, minimális 1,4 árfolyammal. Ezt követően a 22bet bónusz a bankszámlára kifizethető.

Bónusz az aktív játékosok számára

A 22Bet által előkészített ajánlat igen gazdag és sok különböző fogadást tartalmaz. A játékra azonban nemcsak a bukméker gazdag ajánlata, hanem egy különleges bónusz is ösztönöz, mely az aktivitásért kerül megadásra. Minden játékos a megkötött fogadás 0,3%-át kitevő bónuszt kaphat minimum 4 zlotytól 4 ezer zlotyig. Ami érdekes, a forgalom keretében elég egy fogadást megkötni 1,5 árfolyamon, ezt követően a bónusz eszközök kifizethetők a saját bankszámlára. Így ez a rendszeres játékot feltételező bónusz a szükséges forgalom teljesítése szempontjából legkönnyebben megvalósítható.

Partner: