„Mindenki kijön, hogy verjen minket”: Anglia várhatóan a Quad sorozatban szállít

Anglia a verseny hatodik kiadását Új-Zéland elleni mérkőzéssel kezdődik, és helye a köztudatban még soha nem volt ilyen magas.Ezt mindig a netballnak a rögbi szakszervezet hat nemzetének egyenértékűnek szánták, egy olyan önálló versenynek, amelynek kudói növekedni fognak a történetírások megírásával és a rivalizálás hamisításával, és a tavalyi események új szintre emelték csábító képességüket. ki hozzánk: “Ausztrália vigyázzon, hogy Anglia tüzet okoz a Quad sorozatban Erin Delahunty Bővebben

„Mindenki kijön, hogy megverte Angliát” – mondja Helen Housby, aki hírnévre tett szert, amikor tavaly áprilisban megnyerte a Nemzetközösségi Játékok döntőjét Ausztrália ellen.

< p> Noha a saját gyepükkel szembeni bosszút való elbeszélés Betclic minden bizonnyal segíteni fogja a büntetőket, addig a Tracey Neville angliai táborának körül folyó beszélgetés inkább arra összpontosított, hogy ez a folyamatos előrehaladás legutóbbi fázisa: a második helyen álló fejlődés folytatása. befejezi az elmúlt két Quad sorozatot, azzal az aranyérmével, és folytatja, amikor a Liverpool rendezi a nyári világkupát.

„Arról szól, hogy ragaszkodjunk a folyamatainkhoz, a lábunkat a földön tartsuk és dolgozzunk. kemény ”- mondja Housby, akinek kevés teherautója van azzal az elképzeléssel – amelynek van egy adott pénzneme a Down Under-ben -, hogy Anglia példátlan feszültség alatt áll, és egy cél a hátára van rögzítve. “Nem értek egyet ezzel” – mondja. „A 2018-as év eltelt, kész.Ha belemegyünk ebbe, nem hiszem, hogy bármilyen extra nyomást kellene éreznünk. Folytatnunk kell azt, amit tavaly tettünk: játszani, ahogy szeretünk játszani, szabadsággal, kifejezni magunkat és élvezni a szabadtéri udvaron való megjelenést. ”Iratkozzon fel a The Recap-ra, a szerkesztők válogatási heti e-mailjére.

A Quad sorozat első megnyerése logikus következő lépés lenne Anglia számára, aki szeptember óta első ízben hívhatja Jo Harten lövészét. Harten legutóbbi Betclic nemzetközi fellépése Új-Zéland ellen fordult Aucklandben, ahol Anglia 52-39-es nyert, mielőtt négy nappal később bizonyos fokú megtérülést kapott Ausztráliából, Newcastle-ban, Új-Dél-Walesben.Visszatérése segít abban, hogy az oldal lényege megismerkedjen, bár az új tereptörés szükségességén túl bizonyos árnyékbokszok is elkerülhetetlenek. a világbajnokság előtt, és mindenki azt akarja, hogy tételt tegyen a földre ”- mondja Serena Guthrie, az angliai kapitány. „Mindenki kissé eltérő csapatot hoz, és a választásunk valószínűleg a legkonzisztens.A kapcsolatok kiépítéséről és az új megjelenésű Új-Zéland és Ausztrália csapatainak átéléséről fog szólni. ”Serena Guthrie csillagszerű hazatérése az angol netball vitorlájába enged tovább.

Dél-Afrika, aki Anglia jövő szombaton játszik a londoni Copper Box Arénában, majd a következő napon potenciálisan döntő bemutatóval Ausztráliával együtt alkothatja a kvartettet, bár mind az öt sorozat negyedik helyezettje.Az új-zélandi ezüst páfrányok, akik az elmúlt két évben lobogtak, de Housby továbbra is úgy ítéli meg, hogy „egy hihetetlen csapat, amely harcba lép, és nem lesz boldog, hogy elveszít egy játékot Anglia ellen”, prioritások, és újabb győzelem segít erősítse meg a tavalyi eredményt.

„A lányaink meg akarják tartani a lendületüket” – mondja Joanna Adams, az angliai Netball vezérigazgató. „A Nemzetközösségi Játékok történelmi Betclic pillanat volt, de nem lehet egyszeri. Ez a verseny, azután a világkupája a csillagok összehangolása. ”

A hosszú távú szándék az, hogy a Quad sorozatot évente egyszer játsszák, lecsökkentve a jelenlegi kétéves formátumról. . Jelenleg azonban Anglia nem tud eléggé eljutni.