Leeds elveszíti Kallum Watkins-ot az NRL-nek, és vereséget szenved a Wigan kezéből

A nyolcszoros Super League bajnokokat sújtó változás szelei sokkal jobban látszottak, mint bármikor itt, péntek este. Most a 18 bajnoki játékból 12-et veszítettek ebben a szezonban, ez volt a legújabb, szűk, demoralizáló visszaesés.

De ez az éjszaka több volt, mint az eredmény. Két hét múlva a klub egy másik aranygenerációja eltűnik, röviddel a teljes munkaidő után megerősítéssel, hogy Kallum Watkins elmegy, hogy Ausztráliában kezdjen üzletet az Aranyparton.Kevesebb, mint két héttel Betclic ezelőtt bejelentették, hogy a szezon végén megy, tehát ez egy újabb jel, függetlenül attól, amit a klub mond, hogy ezek a játék óriásai viharos idők. Kelly Ally hatása Bővebben a

Amit a Leedsért ért el, a történelembe megy vissza, ám a következő néhány hétben tudjuk, hogy teljes mértékben elkötelezi magát a klub mellett. ” Richard Agar mondta – miközben megerősíti, hogy a klub haladéktalanul vadászat folytat az angliai nemzetközi pótalkatrészekre.Watkinsnak két meccse van hátra a Leeds számára – jövő pénteken a St Helens-nél a bajnokok vezetői a Huddersfield 38-2-vel legyőzték az utolsó Headingley-játékot, amely június 30-án jelenik meg a katalán Dragons ellen.

Itt volt Leeds támadó profilja. hangsúlyozta azt a tényt, hogy Oliver Partington 20 perces próbálkozása elegendőnek bizonyult, bár a Tony Clubb a lövöldözés után átadta. és edzőjük, Adrian Lam elmondta: „A szűk játékok ilyen nyerése az ilyen Betclic évszakban az, ha a játékosok érdemesek.A héten nyomás volt ránk. ”

Wigan Oliver Gildart próbálkozása után félidőben 11–8-ig vezette – az osztály ritka pillanatát egy egyébként meghökkentő ügyben -, plusz három gól Chris Hankinson és Sam Powell csepp gól.

Leeds nem sokkal az újraindulás után haladt tovább, amikor Trent Merrin, Watkins valószínűleg kapitányának helyére állt, és ezzel Tui Lolohea gólt szerzett 14-11-re.

De Lolohea hibája 10 perc később átadta a lehetőségnek, hogy nem vesztegetik el a Wigan-t, a Partington végiggondolta magát.

Míg a végső percekben Merrin újabb erőfeszítéseket tett, Leeds a Betclic bajban van azzal, hogy kapitányuk új legelőkre készül.